maats
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maats
MemberKalmus.
maats
MemberMa arvan, et kui sa mõnda sellist dressipüksi meest ilma dressipüksteta näed(ma olen näinud
maats
MemberPalun räägi siis, mis oleksid optimaalsed raskused…Optimaalsed raskused
.Seda pead sa ikka ise tunnetama, lihtsalt eeldasin, et selliste parameetrite juures jäävad 5 ja 7 kilosed hantlid pisut väheks, aga võimalik, et ma eksin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise treenin selliste raskustega, et viimased kordused tuleb pingutada, olenevalt treeningu intensiivsusest.
maats
MemberNo sellise kava järgi treenides, vist eriti kaugele ei jõua.Kui sa 4kuud treeninud oled, kas siis need raskused lahjaks pole jäänud-parameetrid tunduvad enamvähem ok vanuse kohta olevat?Ja nagu siin juba öeldi, et kui on jalatrenn, siis tee ikka ainult jalga,mitte et teed lisaks veel käsi jne-taastumiseks peab ka aega jääma(kuigi ma ei usu, et selliste raskustega treenides millestki taastuda oleks)Ja muidugi kätekõverdused seljatreeninguks
???see ikka rohkem rinna, õla ja triitsa harjutus ja sobib rohkem soojenduseks kui tõsiseks treeninguks.Kõige lihtsam variant on, et sa lähed jõusaali, otsid sealt üles treeneri ja räägid talle mida sa saavutada tahad, või millise eesmärgi sa endale püstitanud oled.Ma usun, et ta aitab sind. Selline on minu arvamus asjast, kui kellelgi on teine arvamus, siis…..on see tema arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maats
MemberTere!olex soov osta valgu pulbrit. otsisin ja leidsin 221 kroonise…(ei tia kas hind ka loeb???)
Kas valgu pulber on kasulik?
On see mingi keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu olen ise 16 aastat vana..ja olen 1.5 kuud jõusaalis käinud…
Mul vanemad arvavad et see on mingi keemia…
Ise ka naerad oma KEEMIA küsimuse peale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maats
MemberKas võtate seda puhkepäevadel ka?
maats
MemberSiin ongi see koht – põhimõtteliselt Kiivika kava, kuid jalg ning kõht puudu! Milleks siis ise hakata algajal midagi leiutama, kui näidiskavad on olemas? Iseenese tarkusest, kui veel ka kogemus puudu, pole mõtet hakata midagi tegema. Lihtsalt kõik on juba tüdinenud sellistest teemadest, kus algajad või alustajad lahmivad niisama, teadmisi omamata. Ok veel, kui nad nende endamixitud kavade järgi veel trenni ei tee, jõuab parandada ja asja muuta.
No ma ei saa aru, milleks siis foorum üldse on?Ikka selleks, et vahetada teadmisi, kogemusi jne.Loomulikult oleks võinud alguses kasutada otsingut(mida Memphis edaspidi kindlasti ka teeb
).Aga kui lollid küsimused on ära tüüdanud, siis on ju variant, üldse mitte vastata.Mind on siin foorumis ära tüüdanud see, et hüva nõu või mitte vastamise asemel mingid endale ettekujutavad 15-16 aastased “bõkid”(ma ei pea silmas gannibali) kukuvad kohe irvitama ja mõnitama.Ja näiteks kui saalis trenni teed ja tuleb noor poiss nõu küsima, et kuidas on õigem harjutust teha, kas siis peaks vastama, et kuule kurejalg sa oled mind ära tüüdanud-tõmba uttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maats
MemberWow! Milline peen huumor, mõnele tegijale võiks lausa Raimo Aasa aasta auhinna anda.Inimene küsib nõu, aga mida ta saab-ainult parastavaid kommentaare.Põhimõtteliselt kava ju enam-vähem õige, ainult jalad ja kõht juurde lisada ja ongi Kiivikase koostatud edasijõudnute kava kolmeks.Memphis sa vaata Tööriistad+Treeningkavad, sealt võid nii mõndagi leida
AutorPostitused