Skip to main content

Maarika1987

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • Maarika1987
    Member

Kas majas hakkab toimuma ka aeroobika vms? Oleks huvitatud aga ei leia kuskilt infot.

in reply to: Kodune trenn #260824
    Maarika1987
    Member

Usun et söömisega suht korras kõik. Kuus paar korda tahaks muidugi käia kuskil kiirsöögikohas, magusast väga ei hooli aga vahepeal burgeri isu tuleb küll:D. Ega mul seda ülekaalu nagu polegi, Olen 22, pikkust 164 ja kaalun 53. mõned kohad lihtsalt pehmemad(kõht ja kintsud). Lisaks sellele et üritan jälgida mida söön tahaks ennast kuidagi ikka liigutada ka. Natuke on ju ikkagi trenni vaja ka teha:)

Kas siis hüppenöör koos mõndade lihasharjutustega on väga halb variant? Mulle just meeldiks selline variant kõige rohkem peale aeroobikas käimise ja kahjuks aeroobikas käia ei saa.

in reply to: Kodune trenn #260806
    Maarika1987
    Member

Umbes aasta tagasi tegin kodus trenni nii et algul tegin nagu soojaks, käteringid jms. Siis venitasin natuke jalgu jne. Siis hüppasin hüppenööriga umbes 300-400 korda. siis tegin kõhulihaseid, jalatõsteid… ja siis venitasin natuke. Viitsimist oli ja hüppamine meeldis rohkem kui jooksmine.

Siis hakkasin käima aeroobikas. Nüüd aga töö tõttu pole võimalik enam aeroobikas käia. Mõtlesingi et saan äkki kodus teha nii nagu varem tegin aga natuke õigemini vms.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)