maarek1221
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
maarek1221
MemberVajad personaalset toitumis- ja treeningkava kas SIIT või lähimalt targalt treenerilt..qmaster sa tundud asjadega suht kursis olevat. Oskad sa äkki öelda ,et kui sooviksin massi kõvasti juurde võtta ja telliksin toitumiskava…et kui palju umbes läheks kuus raha toitumiskava järgimiseks. Saan aru ,et on palju erinevat kraami igaühe jaoks jne ,aga üldiselt mingeid piire vb oskad öelda massikava jaoks ? 3000 ? 5000 ? 7000 ?
maarek1221
MemberTundub, et vajad väga kogenud personaaltreeneri abi. Või taastusraviarsti. Ilma naljata.Taastusravi usun ,et vaja pole. Nii hull asi ka pole . Sihikindlusega ( mida mul jagub ) ,usun ,et suudan ise ka sellest tasapisi välja rabeleda. Vaja oleks vaid õigeid teenäitajaid alguseks ,milleks sobiks muidugi personaaltreener ,nagu sa soovitasid.Selleks aga praeguses raskes majanduslikus olukorras raha ei jätku. Töö puudus on tõsine asi.
maarek1221
Membermnjaa kõik oleneb ka alkoholi kogusest, usun ,et kui tarbid sellise üks kuni kaks klaasicuba libret-rummkoolaga ,siis ei juhtu suurt midagi.Aga kui aus olla siis kunagi ammu sai
alkoholi ka rohkem tarbitud ning siis ei märganud küll ei lihase ning jõu kadu -kui siis ainult
suure pohmelliga
Kuid olles juba mõnda aega lugenud artikleid alkoholi mõju kohta lihase-kasvule siis nüüd on juba psühholoogiline tõrge -alkofoobia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui eksisteerid veel siin foorumis ,siis äkki jagaksid ka teistega neid linke. Mulle kuluks ka selline foobia ära
. Ammu juba huvitab tegelt ,et mis hullu alkohol täpselt keha ja lihastega teeb ,aga neid inglisekeelseid artikkleid lugedes jääb vähemalt pool juttu arusaamataks ja lõplikult üldist ja õiget infot suudan omastada vaid 15 %.maarek1221
MemberTervitused jälle. Ei hakka uut teemat tegema ja küsin siit : Surumisega on suuri probleeme , et üldse kohe ei jõua . Rangluu murd old mul ja surudes annab tunda ,et jääb nõrgaks murru poolse käe küünarnuki juurest, lööb kohe nõrgaks ja tuimaks peale kahte surumist ( häbiväärsetest raskustest ma parem ei räägi ).
Mida peaks siis enne treenima? küünarvart ? õlga ? tervet kätt ennast ?
Kumbagi kätt proovides võrdse raskusega jääb murru poolne tunduvalt nõrgemaks.
maarek1221
MemberSiis muna idee ei lähe läbi.
Küsimus ongi nagu selles ,et kuidas saaks kõige odavamalt kätte päevas piisava valgukoguse. Rahaseisud pole kiita ja seega peab kokku hoidma ,kust vähegi võimalik. Samas täiesti ilma ei taha ka olla.
Kodujuust 100 g sisaldab keskmiselt 14 g valku. Kas tõesti peab ostma 4x 300 g ( 85.- ) päevas ,et saaks vajalikud kogused valku kätte ?
maarek1221
MemberKüsimus : Oskab keegi öelda palju saab umbes valke 3-st keedetud munast ? Kui munast saab normaalse koguse ,siis oleks vähe odavam neid süüa ,kui kala ja muud kraami iga päev osta vajaliku valgukoguse saamiseks..
maarek1221
Membervõta siis kodust endale söök kaasa. massilisajat kohe alguses? ma küll sellel mingit mõtet ei näe… autole paned ka ainult kütuselisandit? enne telli toitumis kava ja hakka korralikult sööma…See oligi rohkem nagu küsimus ,kuna ise pole kuris asjadega.
Tähtsamad on ikka raskused kui kordused ?
Et enne on mõtet teha 3 x 100 kg kui ntx 10 x 70 ?
maarek1221
Membersellise toitumisega võib sul kiiresti treeningseisak kätte jõuda.Ei tea milliseid burgereid ning pizzasid sa mõtled …näiteks peetri pizzas (suur panni) on küll tavainimesele mitmekordne rasvakogus.Ning kui sa nii tihedalt treenid siis oleks vaja rohkem valku enda toiumiskavasse saada.Kuna 300g kodujuustus on reeglina valgukogus 100 grammi kohta 8-10, nii et max 30g valku.Ning kui sa sööd nn kiirpizzasid (saarioinen ning reinu jne) siis tekib sul küll valgu defitsiit.Algul arened igaljuhul ..kõik arenevad.Kuid varsti näed ,et samal ajal treenima hakanud( kuid õieti toitujad) kasvavad suuremaks ning tõstavad suuremaid raskusi, siis hakkab kindlasti ka treenimiseks nii vajalik motivatsioon kaduma.Ning oled sa kuulnud ,et mõni tõsisem jõusaali inimene tõstaks enda massi pizzade ning burgeritega.Isegi Marcus Rhul ,kellele väga maitsevad magusad saiakesed ei saa neid massiperioodil süüa
Ei ole lollus, kuna oled alles algaja. Alguses kergemate raskustega saad tehnika korralikult paika, mis on väga oluline, et vältida seljavigastusi ja hiljem hakkad järk järgult raskust lisama. Enne jõutõmbe tööseeriate sooritamist kindlasti teha veel kõvasti kergema raskusega soojendusseeria(-d). Ja sinu kava kohta ka niipalju, et säärt ei ole tõesti mõtet iga trenn teha. Ning vaevalt sa pärast korralikku jõutõmmet, kükkimist ja rinnalt surumist veel lõuatõmbeid ka teha jõuad.Otsustasin jah sääretreeningu mingil päeval asendada kaelatreeninguga.Pall vastu seina ja siis peaga suruda peaks olema üks võimalus jah ? Kellegi teemast lugesin selle variandi
Tavaliselt teengi esimesena lõuatõmmet ja seejärel surumist.
Mõtlesin ,et 2 nädala pärast võtan massilisajat ka juurde , on mõtet ?
maarek1221
MemberSäärt sellepärast ,et tahaks ikka jalgu suuremaks saada , kitsavõitu alles ja säär ei väsi minu arust nii väga ,kui mõni teine lihas. Kannatab nagu iga päev teha küll.
Eks ma ikka üritan süüa jah niipalu kui võimalik ,aga kuna tööjuures lõunal kuskilt midagi korralikku pole võtta ,siis võtangi ,kas burgeri või pitsa , sealt peaks seda rasva ikka törts tulema ma usun ja saab mõneks tunniks tühja kõhu tunde ka ära
Ma vist juba aiman vastust ,aga kas on väga lollus teha jõutõmmet 65 kg kui endal kaalu 75 ?
maarek1221
MemberPane siia ühe keskmise päeva näidismenüü, selle järgi saab öelda, kas tegelikult kah sööd piisavalt.Kuidas kunagi.Põhiline siiski on :
Kartulid (pudru, fiirkartul ,praekartul , keedukartul jne ) ja kastmed
supid ,
tomatikurgi salat ,
makaronid
jogurt , piim ,
vorstisaiad
pitsa
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)