Maagy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Maagy
MemberSee 3,2 oli TSH jah. FT3 ja FT4 pole mul ausalt öeldes vist mõõdetudki…
Ehk et sa arvad, et ma võiks oma praegust 100mg annust suurendada päevas nt. 300mg peale ja see peaks andma mingi tulemuse?
Maagy
MemberMa ei teagi kuidas seda näitu nimetatakse, mida nad usinasti poole aasta tagant mõõdavad, tsh ilmselt jah. Midagi muud nad pole mul mõõtnud ja viimasel ajal üldse ainult perearsti jälgimisel ja siis kui ise tunnen, et rohu kogus on väike…
Mis see forskoliin on ja kust seda saab ja kuidas seda tarvitada. Ma tegelikult mingi aeg tagasi suurest masendusest võtsin seda sama l thyroxini ka rohkem, kui arsti ettekirjutus, võtsin paar kuud, aga ei saanud aru, et see kuidagi oleks mu enesetundele mõjunud, ei kaalu osas ega ka muus mõttes. Lootsin ise see hetk, et äkki võtab mu väsimuse vähemaks, aga ei aidanud… võtsin 50mg rohkem kui pidin. Ehk et ma ei tea, kas see kilpnääre üldse määrab oluliselt mu ainevahetuse kiirust… sest ma olen terve oma elu olnud pigem selline trullakas, mitte peenike ja noh peenike olen olnud siis aint, kui ma midagi ei söö
Vanasti ma muidugi nii kergesti juurde ei võtnud, kui kaalust alla sain, aga samas oma õdedega võrreldes sõime kodus kõik sama toitu ja ühes koguses ning mina olin paks ja nemad peenikesed.
Rebekale, ma olen mitte küll fitlap-i toitumiskava jälginud, aga nt. Erik Orgu oma ja muidugi mul kaal hakkas tõusma kohe kui selle järgi sööma hakkasin, lootsin esimesed kuud, et üks hetk jääb seisma ja toimub see lubatud tasakaalustumine, aga seda hetke ei tulnud ja nüüd üritan maha saada ka neid kilosid, mis juurde tulid.
Ehk oskate soovitada personaaltreenerit/toitumisnõustajat kes minusugust ära ei põlga ja julgeb minuga midagi ette võtta? Asukoht siis Haabersti kant…
Maagy
MemberJah võtan igapäevaselt türoksiini, viimane vereproovi näit oli 3,2. Arsti väitel on mul alatalitlus kontrolli all ja sellest ei tohiks midagi sõltuda…
-
AutorPostitused