-ma2-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2012 at 7:28 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #195960
-ma2-
MemberKas netis võistlusest ülekanne ka tuleb?
-ma2-
MemberNii, ketta tulemust ei tea, viskan 1,5kg kettaga, tehnika poolest teen ühe ringi ja siis sooritan viske.Kui teate kõiki lisaharjutusi mis aitaksid tulemusele kaasa olen nõus kõike tegema.
Kindlasti saad ketta kaugemale seda heites.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-ma2-
MemberAitäh
päris huvitav leht
-ma2-
Member20 puhtalt, käed õlgade laiuselt (peopesad pulga vastas)Kaal: 75,4 kg
vanus: 18
-ma2-
Memberkuu ajaga sa ei saavuta midagi ,ainult tehnikat ja harjutuste tegemist saab lihvida ,muud midagiseda ma silmas peangi.
loomulikult ei arva et ma nüüd kuu ajaga ramboks saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-ma2-
MemberTTÜ soojustehnika 2. kursus
märts 6, 2007 at 3:20 p.l. in reply to: Mis harjutused alaseljale, kui nimmepiirkond valulik? #108591-ma2-
Membermine ujuma ehk aitab
-ma2-
MemberMarek Kalmus
-ma2-
Memberselja valu teema all küsiks siis juba selja alaosa valu vähendamiseks soovitusi ja ettepanekuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-ma2-
Membermina olen kyll kindel et saad ilma hakkama-katsu võimalikult tervislikult lihtsalt toituda,nii et poleks lisavalgu vajadust-söö parem kohupiima pole mõtet raha raisata.mina arvan nii
nagu kohupiim odavam oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-ma2-
Memberpalju see siis Soomes maksab?
mis üldse proteiinide hinnad seal on äkki peaks ka endale soomest valku sebima;)
-ma2-
Memberkasutan whey 8100
-ma2-
Membertrenni teind 3-4 aastat aga kergelt ja jalad pole üldse vatti saand see aasta võtsin nüüd ikka tõsiselt kätte
-ma2-
Memberselle vere taaastumise koha pealt on küll üsna ükskõik ise andis pool liitrit verd ära sama õhtul oli trenn jama ja veits jõuetu kaa piimhapet tekib kuna ei jõua piisavalt hapnikku lihastesse a järgmine päev oli trenn juba normaalne ja jõudu küll. Vere taastumisele aitab kaasa punase söömine joomine – peet punane vein ja muud mis kätte saad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nende õmblustega äraküll trenni mine enne kui täiesti kinni on mudu jääb mingi jama arm ja võib akata igast pulli see hav tehema.-ma2-
Member181cm 80kg 18a
AutorPostitused