m2rten
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
m2rten
MemberKuhugi mujale teemasse ei osanud küsimust postitada, et küsin siis siin. Mida targemad soovitavad poksikoti valimisel – kindel on, et peaks olema võimalikult pikk(madalad jalalöögid) ja raske, aga, et nt Falco vs Ervin-Sport(mõlemad Budopunkt, lihtsalt huvi pärast, kellel kogemusi), PVC vs nahk vs kunstnahk, vatiin vs riidejäägid jne.
Ette tänades.
m2rten
MemberTere kasutajad.
Tekkis küsimus, mitte küll seoses eelmiste postitustega, kuid EKV-ga siiski – kas noortes, kaalus -67.5 oleks teiseks võinud saada/jääda ükskõik kes, kes vastab kriteeriumitele, ennast registreerib ja lavale veab? tõenäoliselt see nii on, aga lihtsalt naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>m2rten
Memberkes see siin herkkot kulturismi poole proovib suunata?
m2rten
Memberhmm…kusjuures mul sama asi, ainult, et vasaku poolega. mul pidevat valu ei ole, aga kummardades ja peale väikest jooksu tuleb tagasi
m2rten
Membereelkõige loomulikult suured tänud vastajatele. tundub, et kasutamine tuleks siiski jätta, kui üldse, kaugesse tulevikku
m2rten
Member65 võisid sa ju kaaluda, iseasi mis pikkuse juures. kasutades võimalust, siis enda teemas võib ju küsida
m2rten
Membertere.
tahtsin küsida, et kas massilisajate võtmisel on ka mingi soovituslik vanuseline alampiir? ise olen 15, 180 pikk ja ainult 65 kilo raske, on sest abi?

tänud juba ette vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>m2rten
Member1. 15
2. käsil 9. lõpetamine
3. veel mitte
m2rten
Memberreval spordis käin nüüdseks teist kuud. varem olen jõusaalidest käinud ka falcki jõusaalis, kuid mis ei kanna oma väiksuse tõttu reval iga võrdlust eriti välja, kuigi oli seetõttu ka “hubasem”. revalis häirib ainult puhtuseprobleem, kui millegi kallal viriseda.
m2rten
Member15 a. 65 kilo. Suhteliselt kitsa (u õlgadelaiuse) haardega puhtalt 8 (2kuud tagasi). Hiljuti peale bodypumpiga liitumist polegi proovinud..varsti siis loodetavasti uuendan infot.
m2rten
Memberminu arvates oli 56 etem, kuna ei olnud sellist rapsimist nt. biitsepsi loo ajal. 57-as kindlasti ka mõned sellised mitte väga minu maitsele vastavad lood: don’t cha nt. venituslugu on üks parimaid uuest kavast. õlad ja triitseps saavad 57-s kõvasti vatti ja kõht viimase 3*7 ajal.
m2rten
Memberkas ei olnud midagi seoses taastumisega? et kõhulihased ühed kiiremini taastuvad vms.
m2rten
Membertänud vastajatele. aga mis lisandeid soovitate sellise treeningmahu juures?
m2rten
Membersöön täitsa piisavalt omaarust..ei nälgi absoluutselt. söön umbes 4 korda päevas. mida arvata massilisajatest, käies bodypumpis oleks neist ka kasu? või teeks rohkem jõusaali ja punnitaks rohkem sööki sisse:)
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)