m2inoo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 16, 2012 at 11:38 e.l. in reply to: Vahelduv trenn pikkade ja lühikeste kordustega #324543
m2inoo
MemberPigem soovitatakse teha pikemad tsüklid, ligi kuuajalised, nädal on liiga lühike minu arvates.
Jahjah…tahtsingi seda ka küsida, aga unustasin. Eks järgmisest nädalast ilmselt hakkan pihta siis keskpikkade ja pikkade treeningutega kuuajaliste vahetamistega.
m2inoo
MemberEi ole vaja sul midagi seljale juurde panna, seal on piisavalt harjutusi.See smith vs vabaraskuse põlve argumendist ma ei saa aru sest raskus toetub mõlemal juhul samale kohale ning surve põlvedele on sama. Vahe vaid selles et vabaraskusega tehes on liigutus palju loomulikum ning sa kasutad rohkem lihaseid et raskust stabiliseerida.
See sirgete jalgadega jõutõmme teeb rohkem “hamstringe” ehk reie tagaosa ning tavaline jõutõmme on rohkem alaseljale keskendunud. Kuid ma arvan et parem oleks kui sa jätaksid nende kahe päeva vahele vähemalt ühe vaba päeva.
smith tundub lihtsalt kindlam, aga eks ma võtan rahulikumalt, vaatan kuis läheb.
Treeningute vahele jääbki mul 1päev kindalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega tänud abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Varsti näeb kuidas uus kava töötab 
m2inoo
MemberMulle isiklikult väga meeldib see surumine/tõmbamine/jalad jaotus, see on minu arvates kõige loogilisem 3-päeva kava.Mõned muudatused:
Rinna päeval teeksin ma ühe nendest rinnalt surumis harjutustest hoopis hantlitega et veidi rohkem variatsiooni kavasse tuua. Õlapress oleks esimene õla harjutus ning triitsepsi isolatsioonharjutused oleksid kõige viimased.
Selja päeval võtaksin mina ühe “tõmbamis” harjutuse vähemaks sest 4 tundub kuidagi palju. Need “hyperextensionid” ehk alaselja tõsted võtaks ka välja ning asendaks jõutõmbega, mis oleks siis esimene harjutus. Seda teeks mingi 3-4 seeriat, kordusvahemik 4-7.
Jalapäeval kaota ära Smith’i kükk ja tee seda tavalise kangiga turjal.
hantlid on hea mõte ja järjekorda saab ikka muuta.
aga mis ma siis osade tõmbamiste asemele saaks, et selga treenida?
ja pmst kolmandal päeval on mul deadlift olemas, mis siis mõjub ka alaseljale, peaks seljapäevale tõstma jalgade päevalt ära?
Smithita teha siis pean lihtsalt väiksemate raskustega tegema kuna põlved pole täiesti töövõimelised.
Aga leidub teistelt veel mingeid soovitusi? Esmaspäevast läheb kava käiku siis
m2inoo
Membermõtlesin ektomorfi kava all seda et kordused ja seeriad oleksid paigas vms. Harjutused ja kõik värk muidugi sama. Toitumine erinev, seda kindlasti.
Vaatasin eelnevas postituses empire kava ja tuunisin seda. Lisasin mõned ja vahetasin mõned harjutused. http://www.speedyshare.com/654532249.html . Äkki mõnele lihasele on päevas liigapalju harjutusi? Kommenteerige palun

Võibolla tahan isegi mingi aeg hakata tegema neljal päeval, mis ma selleks kavas muutma peaks?
m2inoo
MemberÖeldi et pöörduksin teie poole.
Sooviks oleks rinna eelisarendamiseks kava(suurem rõhk ülaosale võimalusel, rinna trenn 2x nädalas). Kava võiks olla 4-ks päevaks jaotatud ja mõeldud lihasmassi kasvatamiseks.
Ette tänades
m2inoo
MemberKui sa tahad kindlasti 2x nädalas rinda teha, siis üks trenn peaks olema raske, teine kerge. 2 rasket rinnatrenni nädalas vaevalt sa välja kannatad, kui piisavalt pingutad.muidu rinda treenisin nii et
Lamades surumine 3×10-12
Positiivse kaldega surumine 3×10-12
Positiivse kaldega lendamine 3×10-12
Pullover 3×10-12
Trennis väsitas lihase mõnusalt ära kuid järgmisel päeval on rinnal normaalne tunne, niiet peaks 2 samasugust treeningut vast ikka vastu pidama, või peaks rinnatreeningul veel miskit muutma??
m2inoo
MemberÜldiselt mida rohkem sa harjutustega varieerud, seda parem.kuuldud ja mõnega varieeringi
m2inoo
Memberbiits jääb ikka ühele päevale, väike näpukas

aga rinda kahel päeval sellepärast et miks ei võiks, täiesti normaalne ju tegelt või mitte?
mõnda piirkonda võib ikka eelisarendada
aga kui ma rinna kahele päevale panen kas ma siis ühel päeval teen horisontaaliga ja teisel päeval positiivse kaldega? või teen ühel päeval mõlemat
üritan just rinna ülemisele osale rohkem rõhku panna kuna varasemast ajast tegin rohkem horisontaalsega ja siis nende rangluude juurest on õhem lihas vms. Oleks kenam kui lihas oleks rangluuga tasa vms, loodan et mõistate mida ma mõtlen. Samas üritan suruda kitsama haardega kuna see pidi sisemisele osale paremini mõjuma(väidetakse ka vastupidist) ja varasemast laia haardega surumisest läheb rind sissepoole nagu lohku. Kokkuvõttes üritan rinna välispilti parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>m2inoo
Membersamas võiks kava ka neljaks teha või jääda ikka kolme päeva juurde nädalas? kuida lihasmassi arendamiseks parem oleks?
1.Päev(E) Rind, Trapets, alaselg, kõht
2.Päev(T) Õlg, Triitseps, Biitseps, käsivars
3.Päev(N) Selg, kõht
4.Päev® Rind, jalad, kõht
Vs.
1.Päev Rind, Biitseps, Trapets, Kõht
2.Päev Selg, Õlg, Triitseps, Kõht
3.Päev Rind, Jalad, Kõht
Edit: Kaotasin biitsa ühelt päevalt ära
m2inoo
Memberpalju esimese ja teise rinna päeva vahe on ja kindlasti ara tee ennem rinna trenni õlga ja triitsepsit.Trennis käin T,R,L
no põhimõtteliselt on kolm päeva. aga äkki vahetan teise ja kolmanda päeva ära, et õlg jääks viimaseks treeninguks nädalas või jääb liiga suur koormus rinnale?
m2inoo
MemberMul ka
“>no siis ma arvan et selle pärast siis pole vaja mul põdeda…ja äkki läheb treeningute käigus kah normaalsemaks natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ikkagi sooviks teistele küsimustele kah vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)