M1ster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M1ster
MemberVabandust kui küsimus natukene rumalana tundub, kuid siiski.
Kas selle kõige kohta kuskilt ka infot saaks? Kuskilt netis näiteks?Et kuidas see toimub, kuhu maksta jne jne jne.
Uurisin tiba Viimsi Tervisekeskuse lehelt, kuid paraku midagi selle kohta ei leidnud.
Muidu huvi on täitsa olemas!
M1ster.
M1ster
MemberBarbell: No üldiselt oleneb, ma olen tirinud 60kb/s mõnikord kiiremini mõnikord aeglasemalt, aga noh mul pole kiiret kuskile, peaasi, et kätte saan
Ning lõpuks naudin täiel määral.Hetkel tõmban viimast cd`d Jay Cutleri oma 10kb/s, üldiselt see hüppab vahpeal mingi 5kb/s jne
Aga nigu ütlesin , pole mul kiiret kuskile. Samas Jay Cutleri cd2 ning cd3 said küll üsna kiiresti valmis, Wheeleri video sammuti.
Üldiselt; kui sul aega on siis miks mitte tirida, kiirused on hüppavad ning kõiguvad äärmusest äärmusesse, oleneb kellelt tirida kus too asub ning paljudel inimestel see fail üldse olemas on. Mina ei kurda, vähemalt on failid olemas ning aeg pole minu jaoks probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M1ster
MemberTo Hatebreed: Kui sa tahad igast videosid tirida ning kazaa`st ei leia (tean isegi, olean sealt juba otsinud) siis varjant on ka programm nimega Shareaza , sealt olen igasuguseid leidnud, hetkel tirin colemani oma samas on ka viimane cd jay cutlerist tulekul (100mb veel vaja tirida )
Siis on vinge Jay Cutleri cd box, 3CD`d olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shareazaga leiab päris paraja virna neid videosid, soovitan!
M1ster.
M1ster
MemberIgati nõus eelnevatega!
“Võin ju uue nimega sisse tulla ja saan jälle õpetada!”
Kui sa ka natukene asjadest teaksid, on võimalik ka panna selliseid Blocke/bänne, mis on suht permanent. Ning õpetada? Sa ajad suurt ila, mis kellegile korda nikuinii ei lähe.
Ning Bert, üsnagi kaheldav on, et ta mingi tibi üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurema tõenäosusega mingi väike vinnides tattnokk, kes kaalub 40kg millest 30kg on ta oma ego.
Masendav inimene!
M1ster
MemberKes siis juhuslikult seda ülesse ei leia siis: Ülevalt valite FOORUM ning sealt CHAT.
M1ster.
M1ster
MemberHah, sain hakkama tänu chatis osutatud abile!
Tänud chattis elavale rebasele:)
M1ster
MemberVäga tore, et vastati.
Eriti meeldiv on aga, et seda tegi Ott ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui palgapäev kätte jõuab siis tellib ära! Sulle aga Ott jõudu, jaksu ja kõikse paremat, ole tubli!
M1ster
MemberAhh, veel üks küsimus.
Kaua siit tellides aega läheb ennem kui pakk kohale jõuab?
-
AutorPostitused