M1ster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M1ster
MemberOtt: Samas ma joon ka Extran spordijooki kust siis süsivesikuid saan…Kuid ma joon seda trenni ajal, kas peaksin jooma eraldi peale trenni? Ennem kui võtan sisse lemoni?
Hah…samas äkki proovida Extrani pulbrit segada lemoniga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tundi eriti meeldiv idee aga noh..
M1ster
MemberNo, et pekki kulutada ning üldfüüsilist teha saab sellega ikka, jah.
M1ster
MemberMa hakkasin ja veekoguse peale juba eile mõtlema, oli ju pakendil kirjas, et segada 200-300ml veega.
Proovin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning Ott: Hetkel ma võtan peale trenni lemonit veega ja mõtlesin, et õhtul hakkaks võtma Protein No1`i.
Samas kui mul see lemon jms asjad otsa saavad siis ma olen hakanud juba vaikselt mõtlema, et mida siis siit juurde tellida.
M1ster
MemberNo kui aus olla ega ma ei viitsi mingit ilgemat sigri-migrit ka kokku keeta.
Võtan 40-50g Protein No1 viskan shakerisse sinna lisan veel niipalju veet (noh umbes 500-600ml) segan ja joon.
Sooja veega pole just teab mis hea, hetkel jõin ühe shaigi külma veega, polegi kõige hullem, alla ta läheks aga maitse võrreldes lemoniga on väga suure.
M1ster
MemberNo ma olen hetkel joker`ia, igati nõus.
Kuid minul on probleem nimelt selles, et Protein No1 maitse on lihtsalt kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh kui võrrelda Whey Lemon Super`iga, mida hetkel ka tarvitan. Aga kui ma tellisin siis ma võtsin mõlemad pakid, ehk siis Protein No1 ja Whey Lemon Super`i, nüüd kui Lemon otsa saab ….paneb mõtlema, mis teha, kas tellida uus lemon vist. Protein No1 tuleb veel üritada kuidagi maitset paremaks teha, hetkel olen sealt võtnud kuskil 80g jagu, ehk siis 2portsjonit.Lihtsalt, proovinud, et mis maitsega on jne. Tiba jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ju, mina teen siis midagi valesti. Eks kui Lemon otsa saab siis proovin veel….või tellin kohe uue lemoni, kurat seda teab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M1ster
MemberKURAT.
Sry, ma pole ikka korralikult teemat lugenud. Vabandan veelkord! Oleks tahtnud seda cell-techi isegi saada aga see juba müüdud. Loll pea on kehale nuhtluseks
MemberViimase asjaga panin küll vingelt rappa!
Nimelt see creatine 10g serving jne.
Vabandust, eksimine on inimlik, ei lugenud tervet artiklit bodybuilding.com`ist.
M1ster
MemberHmm.
Mind hakkas kohe midagi huvitama. Nimelt ma arvutasin mõlema hinnad kokku välismaalt tellides ning dollari kursiks panin 13.-eeku (mis hetkel on niigi palju kuna dollar peaks olema vast 12,30vms) mis kokku andsin mulle ~1000.-needsamad kaks tooded üks 900g ja teine 1,8kg.
+ sinna veel postikulu, kallim varjant 2-3 päeva = 884.-eeku ning odavam 7-14 päeva = 650.-eeku .
Ehk siis odavama varjandiga tellides kokku 1650.-eeku kaks toodet ning kallimaga tellides 1884.-eeku kaks toodet.
Sina aga pakud mõlemit 1370.-eeku eest. Mis on muidugi odav ning igati kiirem kui kuskilt USA`st tellides, aga öelda, et pööris rahakotis vms on küll natukene vale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei taha sinu ostu teemat küll rappa ajada! Oleks raha niipalju hetkel ostaks mõlemad sinult ise ära. Kuuldavasti pidi seda Creatinet kuluma 10g per serving, mis on igati viis.
Edu!
M1ster.
M1ster
MemberIlma Berliner Philharmoniker`ita seda polegi
MemberScorpions – Hurricane 2000
Nii on õieti
MemberScoprions – Hurricane 2000
M1ster
MemberMnjah, oleks siis midagi näidata siis ka tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades sellega, et ma alles alles alustasin uuesti ning olen 195cm pikk, mul läheb veel nati aega, et keha ehitada…
Aga küll ma kunagi ennast ka näitan:p
M1ster.
M1ster
MemberMa küll sööksin, kaotada pole ju vist midagi. Või noh, proovi, vaata mis asjast saaba, anna meile ka teada.

M1ster
M1ster
MemberMhmh, nõustun bohemianrhapsody`ga.
M1ster
MemberOleneb.
Kuid üldiselt on kippunud olema 45min-1h jõudu ning siis pesema ära. Täitsa piisav on!
-
AutorPostitused