M1ster
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M1ster
MemberAga sa exiter proovi ning räägi meile ka
??:”>M1ster
MemberMnjah, ise joon üsna palju vett päeva jooksul ja ka piima aegajalt 1-2L 2,5% Lihtsalt maitseb piim… aegajalt ka rohelist teed mis siis seedimisele hea, selline see keskmine joogi päev ka on. Protein No1 sai kunagi piimaga tehtud… aga noh, veega meeldib rohkem, eriti kui veel kakaod sisse panna
MemberTee kuskil 3-4seerjat ja 6-8 või siis 8-10 kordust. Ise teen tavaliselt 8-10 kordust mõndade harjutustega 3-6. Mida rohkem korduseid seda enam peaks teatud harjutuste puhul asi mõjuma rohkem vastupidavusele kui otsesele lihas kasvule.
MemberMa ka ei nurise, 195cm muidu olen
??:”>Edit: Ja ma kohe heameelega käiksin naisega kes oleks näiteks 180cm või enamgi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamus kipuvad need päkapikud olema, kes on parimal juhul kikivarvukil kõigest rinnani kui sedagi.Ma olen tavaliselt neile öelnud “Mitte mina pole pikk, vaid teie olete lühikesed”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M1ster
MemberNiiiiiiih, saan siis ka oma esimese postiga siin maha (selles uues foorumis).
Teema kohta pole öelda aga midagi erilist
??:”> Samas ise kasutan Otti 4 päevast kava ja õlgade jaoks on seal minujaoks päris korralikult trenni materjaali
MemberOma foorumi all pidasin silmas midagi suuremat ja konkreetsemat kui seda on see praegu
MemberSiis oleks vast õigem kirjutada oma mailikas sellisel viisil näiteks, rebane.ätt.hot.ee vms. Samas kui ee ka ei sobi võiks ju veel midagi välja mõelda, aga lahedam oleks muidugi oma foorum
MemberNo mina näiteks tellin tavaliselt süsivesikut alt sellist asja nigu Extran spordijoogipulber – 579g.
Mõnusa maitsega ning hinna suhe saadava joogi kogusega on igati viis.
Aga palju on inimesi niipalju on ka erinevaid arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M1ster.
M1ster
MemberNo mina kasutan Why Lemon Superit ning Protein No1.
Tavaliselt olen teinud ühe shaigi (Lemonit) peale trenni ning õhtul enne magama minekut Protein No1 shaigi. Protein No1 pidi aitama ka liigese valude puhul! Aga kui rahaga on nigu on, siis soovitaks vast Whey Lemonit. Aga noh eks varsti peaksid ka kogenumad onud onlinese tulema, eks nemad räägivad/soovitavad vast täpsemalt.
M1ster.
M1ster
MemberHmm teagi nüüd, lugusid mida kuulata on ikka omajagu ja lemmikuid sammuti.
Aga üks asi on kindel, kui kunagi peaksin lavale minema/tulema siis tuleksin “Linkin Park – cure for the itch” loo saatel.
Seda lugu on ka kõige parem jõusaalis kuulata, mulle meeldib.
M1ster
MemberSiiski oleks tore kui keegi saaks abi osutada ka CWG ja MM3000 kohapealt.
M1ster.
M1ster
MemberJah, vot banaani olen ma peale trenni koos sheigiga küll söönud (Oti toitumis kavast jäi meelde) et võtan sheigi joon ära ning peale näksin ühe suure banaani…siis tundib küll asi OK olevat.
Kuid jah, peaks rohkem loomingulisem olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured tänud M.M ning O.Kiivikas.M1ster
Memberseega M.M oleks jõusaalis rahmeldava inimese jaoks õigem Monohüdrate?
M1ster.
M1ster
MemberOh jah.
Tulen siis veel kohe ühe küsimusega, pole ju mõtet uut teemat teha.
Nimelt lugesin äsja Crash Weight Gaineri kohta poe tutvustuses ning otsisin ka mõned teemad kust selle kohta tiba loetud sai ja ka Otti nõu sai loetud.
Küsimus aga tekkis selles, et mis vahe on Crash Weight Gaineril ja Multi Mass3000`del?
Tunduvad üsna sarnased tooted olema, MM3000`el peaks isegi rohkem valku olema kuid hind on odavam kui CWG`il, milles selline erinevus? Millest see vahe tingitud on? Ja kas Multi Mass3000 või CWG on ka oma hinda väärt? Ise ma olen lihtsalt ka Hard Gainer
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas neist oleks ka abi?Jällegist tänud ette ära ning vabandust kui see teema tundub jabur olevat, lihtsalt ma püüan kohutavalt kogu sellest toidulisade suppist aru saada.
M1ster.
M1ster
MemberAhh, veel midagi. Ma täitsa olen jõudnud järeldusele, et vahe võib olla selles, et üks on Monohüdrate ja teine Citrate vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah jaa, veel oleks hea teada kumb neist parem on ning jällegist, miks ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused