M.U
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.U
MemberMitt all the way…(Heavy Ass)Farmers Walk/Timber Carry – Murumets
Hercules Hold – Murumets
Deadlift – Murumets
Atlas Stones – Mitt
Tire Filp – Mitt
Apollons Wheel for reps – Murumets
Circus Dumbell for reps – Murumets
Super Yoke – Murumets
Truck Pull – Murumets
Manhood Stones – have to give it to Murumets
Squat – Murumets
Benchpress – Murumets
Snatch – Murumets
Clean and Jerk – Murumets
Seega peab tõdema ,et Andrus Murumets on hetkel Eesti Vaideldamatu Nr 1 Rammumees
M.U
MemberIgatahes seda et MAAILMA tugevaim mees Leedukas tõmbas 300 kg 6 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole maha aga kaalu on samas mehel 150 kg kanti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keda sa silmas pead? Zydrunast või? kust kohast selline info? Savickas tõmbab kindlasti rohkem kui kuus korda 300 kilo jõutõmbes, päris kindel laks.
IFSA Tornio – Haparanta Grand Prixil 2006 a tõmbas näiteks Andrus Murumets 5 kordust 320 kilose kangiga, tõmberihmadega.
Olgu veel ära mainitud ,et Andrus Murumetsa isiklik rekord jõutõmbes treeningul on kui õigesti mäletan 360 kilo.
Aga Mees ise ei pea jõutõmmet enda tugevamaks pooleks, just vastupidi, tugevaimad küljed on tal Farmers Walk ja üleüldse kõik Grip (Haarde) alad.
Ma arvan ,et võib päris rahulikult öelda, et hetkeseisuga on Eestlane Andrus Murumets Maailma kõige kõvem Farmers Walk sooritaja. Ükskõik ,kas siis timber carry raamiga või üliraskete “kohvritega”. Zydrunasest ja Mariuzest parem.
http://www.youtube.com/watch?v=bqf2mUFM40I…feature=related – Murumets 5 reps 320 kilo.
Kui tähelepanelikult videot vaadata, siis mõni hetk peale Andruse sooritust tuleb ette kollane tabel selle ala tulemuste kohta, kui see tabeli hetk panna pausile ja teha pilt suureks ,siis näeb neid numberid päris hästi, seal tabelis on kirjas millegipärast ,et pos nr 2 Andrus Murumets (Estonia) – 7 Reps , või näen ma valesti? kui aga tema tõmbed kokku lugeda siis saab 5 reps? Noh mingi korraldajate möödapanek vist, tundub nii, igatahes 320 kilo x 5 kordust , kõva värk.
Ja Shoxi , sinu märkus on õige kuid samas kas ei ole siis huvitav niisama teada ka neid fakte Otti ja Mareki kohta? Mulle igatahes tunduvad ka need numbrid väga huvitavad ja lisaks nende teistele saavutustele räägivad ka need midagi ju .
Esiteks on need väga hea näide neile inimestele ,kes ikka veel usuvad ,et Kulturistid on nõrgad ,ei ole Kulturistid on väga tugevad, hea kontrollitud füüsisega inimesed.
Tänud Ottile täpsustuse eest ja Marekile huvitavate faktide eest.
M.U
MemberTühja nendest jõunäitajatest, võib trauma saada, mind huvitab rohkem näiteks õllekasti hoidmine sirgete kätega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, erinevaid inimesi huvitavad erinevad asjad aga mina eelistaks õllekastide hoidmisele “Hercules Hold” massive raskuste hoidmist.
Kuidas tundub? kas selline ala on huvitavam kus peaaegu iga inimene saab osa võtta või selline kus ainult väga valitud seltskond mingit tulemust näitab?
M.U
MemberTäna “Postimehes”………………………………………………………!Lugega selle loo kõige esimest kommentaari – mida keegi GG kirjutab, no kusjuures ilmselt peab kahetsusega tõdema ,et väga paljud Eestlased mõtlevatki niimoodi, Rammumees samuti ka Kulturism ja Jõutõstmine on nende jaoks mõtetu ala kohe, väga kurb, mis selle tingib ,ei oska öelda.
Minuarust alad kus Mehed näitavad inimvõimete piire on just kõige huvitavamad.
Aga kumb siis on tugevam Murmets või Mitt? – umbes 4-5 aastat tagasi oli ilmselt ka staatilise jõu osas Mitt tugevam kui Murumets aga nüüd arvan ,et vähemalt staatilise jõu osas on Murumets tugevam ja Andrus on siiski nii kõva taseme saavutanud ,et ma kardan küll ,et kokkuvõttes on ta hetkel siiski Eesti nr 1 Rammumees ja tugevam kui Mitt.
Imelik ,et artikkli all osas kus võeti kokku Meeste parimaid saavutisi ei ole ära toodud Andrus Murumetsa 2006 aasta 3 dat kohta Arnold Classicu võistluselt, küll on aga toodud 4 s koht eelmisest aastast.
Andrus ja Tarmo on mõlemad väga kõvad vennad, kellele loodus on andnud päris hea koguse talenti just selle alaga tegelemiseks.
Ott Kiivikas vs Marek Kalmus…kulturismi ja fitnessi vallas on ajalugu läinud nii nagu ta on läinud hetkel aga huvitav kui korra prooviks nende kahe mehe vahel teha jõutõstmise summa 3 tõste arvestuses ,kuidas siis seis kujuneks? Loogiline on ,et ma selle lause eest saan sõimata jah kulturismis ja fitnessis ei ole eesmärk maksimum jõud selge aga mu uudishimu sai võidu ja ma sellest hoolimata saadan selle kirja ära…niisiis
Marek Kalmus : Kükk? (maksimum või parim seeria) ;Lamades Surumine : 230 kilo (sillaga) ; Jõutõmme: ? (maksimum või parim seeria?)
Ott Kiivikas : Kükk: 200 kilo x10 oli vist parim süvaküki seeria ; Lamades Surumine : 185 kilo ; Jõutõmme : 220 kilo x8 vist oli kusagil kirjas?
Nii eks näis mis vastused ja reaktsioonid sellele tulevad ,igatahes ütlen puhtalt sportlikust huvist tahaks neid tulemusi teada , mitte eesmärgiga ,et öelda, näe Marek või Ott on kõvem vend …lihtsalt kilod pakuvad huvi
Tänan kui vastate ja edu ja jaksu tegemistes
M.U
MemberTäna siis kogu tõde minu kohtumisest poksilegend Mohammed Aliga.1978.a. külastas Mohammed Ali Moskvat. Ta käis ka Kehakultuuri instituudis, kus viis läbi ühe näidis- treeningu ja vastas instituudi saalis tundengite küsimustele.
Kuidas tema käelöökide kiirus tundus reaalis? Kas oli vahepeal tunne, et kõiki lööke ei näe?
M.U
MemberNaelikud ei lase jalal tagasi libiseda tõuke momendil.Naelikud ja pakud õige aga tõukemomenti nad ei suurenda ju, et hops poiss küta nüüd kiiremini.
M.U
MemberViimasele;Vaata särk on surujale nagu naelikud sprinetrile. Kui nüüd näiteks surumissärk puudub on tulemus oluliselt kehvem, kui sprinteril naelikud(jookseb tavatossudega) puuduvad – võin sinuga kihla vedada on tulemus samuti oluliselt kehvem.
Kuid sprinterist parem võrdlus oleks: kui jalgpallur mängib ilma jalgpallisaabasteta – kes on murul mänginud see teab millest räägin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa oled natuke valesti arusaanud asjast –
Sellise koguse lisaabi mille annab surumise varustus, sellega võrduks naelikud, mis panevad inimese jalad kiiremini vudima.
Sest vaata ega naelikud sprinteri lihasjõudu ja kõõluseid ei toeta ju.
Haaret muudavad stabiilsemaks jah aga selle kohane võrdlus oleks jõutõstmises chalk mis haaret aitab parandada näiteks jõutõmbe puhul.
Kas te keegi pole vahel mõelnud ,et kuidas Jõutõstmises on mehed järsku nii tugevaks läinud ,et uusi rekordeid sajab uksest ja aknast aga klassikalises tõstmises on seistud tükk aega juba paigal?
Põhjus on lihtne – klassikalises tõstmises õnneks ei ole hetkel veel mingeid trikoosid ,mis viskaks ka paar kümppi juurde tulemusele ja tegelikult ei ole ka jõutõstmises inimesed sugugi tugevamaks läinud, needsamad tulemused mida kõvad vennad tegid mitukümmend aastat tagasi on lagi ka tänapäeval.
M.U
Membersärgi sees peab mees ka olema kes suruks
särk on surujale samasugune asi nagu naelikud sprinterile.
[/quote
Kui niimoodi võrdlust tuua siis peaks ju olema – sellised naelikud ,mis sprinteri tulemusele sekundeid juurde annavad.
Või kõrgushüppajale +50 cm näiteks juurde annavad.
Pigem ikka tõstevöö või randmesidemed on samasugused asjad surujale nagu naelikud sprinterile.
Mõtle ise nüüd tuleb keegi Johan Olafsson , paneb endale alla Nike Groundforce 2009 ja hüppab 265 cm kõrgust!
Uus MR, pärast ütleb pressile, “jah, olen kõvasti tööd teinud, ala on edasi arenenud, hüppajad on suuremad,tugevamad, parema põrkega, kõik on õige” mis sest ,et ma ilma vedru tossuta hüppan 215 cm näiteks, kedagi ei huvita ju palju ma ilma vedruta hüppaks.
M.U
Membereestis ju ka selline”poiss” või õigemini mees olemas:http://www.rate.ee/userinfo.php?id=353662
kaalus 136 kilo või rohkemgi ise nii noor ja särgiga surub ju 250 või 260 kilo
M.U
MemberMa ei hala, ma avaldasin oma arvamust ja lisasin et ilu on vaataja silmis..einh muidugi lihaste poolest on mul häbi nende kõrval seista.
Kui neile meeldib selline keha siis palun väga.
Ja ega see mul suhtlemist selliste atleetitega ei pidurdaks, tänavapeal näpuga ka ei näita ja maha ka ei tee.
Lihsalt, ideaalne naine on minusilmis natuke teistsugune.
Esiteks miks sul oleks häbi nende kõrval seista? Sa oled küll noor mees aga natuke liiga leplik, rohkem eneseusku ja kindlust, siis on kõik okei.
Kuidas saab pisike naine tekitada mehes häbitunnet? Ja kui keegi väidab ,et 170 cm ja 65 kilone inimene on suur…siis khmm…yeah right.
Kunagi oli siin umbes samalaadne teema, kui kohalikud neiud rääkisid ,et palju keegi ja mis raskustega teeb jõusaalis, no siis ka mõned kutid ikka kukkusid hädalama ,et oi kuidas ja mis, sama raskus kui mul jne.
Marek Kalmus ütles tookord hästi, see ,et te siin hädalate näitab ,et te ise olete parajad nannipunnid, see oli hästi öeldud, noorele mehele peabki vahel piki kuppu andma kui ta liiga hädaldama hakkab, kui teeb korralikult trenni on terve ja tugev mees pole mingit põhjust mingiks häbiks ega hädaldamiseks, spordis on siiski inimvõimete piiri näitajaks mehed, olgu muudel alaldel kuidas on nende võrdõiguslike asjadega.
Kusjuures parim asi on see ,et ma tean kui mehed loevad seda mida ma kirjutan hetkel enamus neist on minuga nõus, muigavad omaette noogutavad aga tunnistada ei julge seda avalikult ja naised sajatavad mind, et on alles ülbik ja mida sa õige arvad endast jne ,see kõik ongi inimese loomus, mulle meeldib see ja ütlen otse välja neid asju. Mulle meeldivad väga naised,sportlikud, vormis naised – loomulikult naised – aga samas ma ei hakka ka pugedes ajama juttu ,et jah tibukesed oleme jah võrdsed ka spordis, ega ikka ei ole küll.
Teine asi, sellel on põhjus miks enamustele ja just tervetele ja normaalsetele meestele ei meeldi sellised “naised” , põhjus on ju iidne, loodus on meid loonud, loodus ei ole ju ettenäinud seda ,et keegi hakkaks solkima steroididega oma naturaalset mina.
Loomulikult sulle ei meeldi kui Kristiinast saab poolenisti Kalmer, see tundub vastumeelne ja õigustatult
kui kõik mõtleks nii ,et ahh mis on las panevad tablette ja süstalt palju tahavad, las naistel habe kasvab, lõug laieneb, nina läheb kartuliks ja hääl muutub nagu see on murdeeas poistell…no oleme ausad, siis varsti oleks viimane põlvkond inimesi Maailmas.
Ja on ju korduvalt öeldud, pole kunagi lõppenud see hästi kui inimene üritab looduse vastu astuda ja eks see peab paika ka.
Ja te kõik tegelt ,isegi kõige jonnakamad teist teate väga hästi seda ,et see keemia nii toimibki, mehed on tugevad ja naised on ilusad.
Kes viitsib lugeda alloleval adrel on päris hea teemakohane jutt , tõsi inglise keeles aga siiski:
M.U
Memberlukud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes kasutab? mõni kasutab üldse? ma olen teind 10 aastat ilma lukkudeta trenni, alguses kunagi proovisin aint kuda need külge käivad või raskuseks. aga muidu pole neil otstarvet, vajadust näind kunagiNoh, mõnes kohas 2,5 kiloseid litreid ei ole ,siis tuleb lukud panna ju kui tahad 5 kilost sammu teha näiteks või kui kang on väga kõver ,lausa nii kõver ,et raskused kipuvad iseenesest maha vajuma ,siis ka lukud abiks ju, kuid jah
kui ei ole neid probleeme ,siis pole neid lukke tõesti tarvis ilmselt.
korra tekkis sportlik huvi, kas Marek Kalmus on ka jõutõmmet proovinud kunagi, kuigi on selge ,et kulturistid ei tee max kilode peale, siiski on huvitav teada fakte, kui üks või teine kilopiir on ületatud, puht sportlik huvi
M.U
Member[ Omal ajal 160 – 170 kg alt üksinda pidevalt välja tuldud.
Kuidas sa kangi pealt ära lükkasid siis kui ise alla jäid? kui “lukke” peal ei ole siis saab ilmselt lasta ühele ja teiselepoole litrid maha aga kui lukud peal on siis on natuke keerulisem.
M.U
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> surumisvideot hakkasin vaatama (ilma helita)ja kah kõhedaks läks kui peeglist nägin et peale kaameramehe seal kedagi polnud. tegelt kui kiiruga kaamera nurka viskad siis ka hästi läinud. aga täitsa alguses kohkusin,möeldes ,et ta üksiseal kuskil puki peal sätib kaamerat………..mötlesin et marek näitab mönd öudusvideot 
ee. tegu seekord ei olnud ju Marek Kalmusega, surujaks oli seekord Janar Rückenberg aga jah väga hea enesekindlus, kõva värk!
M.U
MemberVäga lahe hardcore/oldskool jõusaal. Ei mingeid liigseid pehmendusi ega kaunistusi. Lemmikmusa põhja ja trenni. Lahe.Oli jah, huvitav palju Janaril aega läks kuni hakkasid esimesed reaalsed mõtted, et võiks 200 kilo proovida
M.U
MemberSuurtel võistlustel osalenud ei ole. Osalesin eelmisel aastal Georgi Kangel, kus Tegija oli vast Gert Korsanov, kes asja ka ära võitis. Mina olin teine ja võiks öelda, et suhteliselt napilt!!! Aga kas plaanin rammumeeste üritustest osa võtta – ma arvan, et ma pean nende jaoks veel kosuma – nii 10 kg kehakaalu kuluks veel ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)!!!
Siin tänane “päeva lugu” – käisin talletasin selle 200 kg ka filmilindile – süda ei andnud rahu. Kommentaariks veel niipalju, et tänane sooritus ei ole võib – olla mitte nii “libe” kui eelmise katsetuse 200 kg, kuna alles üleeile oli svungimine ja triitseps!!!
Väga kõva sooritus! päris hea enesekindlus ka, ilma “turvajateta” suruda,
Kaua sul aega läks ,enne kui hakkasid mõtlema ,et 200 kilo suruda on reaalne?
Huvitav oleks ka teada kui kaua Kalmus treenis ,enne kui esimest korda surus 200 kilo
AutorPostitused