M.P.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.P.
MemberKõige arenenumad: reis, rind
kõige raskemad arenema: säär, biitseps
M.P.
MemberMa kahtlen, kas lihase arendamise seisukohast on mõtet nii kõrgele tõmmata…
M.P.
MemberLCD’d on loodud ikka native resol töötama. Võiks mingi muu variant olla, et saada fitness TV’s pilt suuremaks muuta.
“>M.P.
MemberJa alkoholil sinu arvates kahjulikke omadusi ei ole üldse?Kindlasti on halbu omadusi ka, ma pole öelnud, et neid pole. Aga mõõdukas koguses võib õlle tarbimine tulla pigem kasuks.
Ei tasu suhtuda nii negatiivselt, ma saan aru, et alkoholi suhtes tuleb skeptline olla, aga kõike peab mõõdukalt tarbima.
M.P.
MemberÄra nüüd liialda, ma ei võimle nii palju
“>
Kindlasti on SPORTLASI, kes väidavad, et 1 õlu tuleb vaid KASUKS. Ning miks ei peakski tulema.. süsivesikud ja vitamiinid kasvamisel kasuks.
Pigem on see, et üks õlu vähendab stressi ja selle arvelt tulemused paranevad.
M.P.
Memberei ole vaja mingit lisaraskust.harjutusi võib kombineerida ja raskemaks muuta.kahekäega tõmbe asemel võid näiteks hakkata ühekäega tõmbamist harjutama jne.Ma e usu, et sellel ühekäega tõmbel mingit pointi oleks. Kui natuke juba massi on, siis ei suuda seda nagunii teha. See rohkem kergete poiste teema.
M.P.
MemberMuidugi pane lisaraskus külge kui jõuad, kuidagi tuleb ju edasi areneda, ei saa jääda koguaeg 4×10 tegema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.P.
MemberTäitsin ka ära, panus antud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.P.
MemberM.P.
MemberSumo kindlasti, kuna olen pikk siis eriti tähtis, et tõmbe maa oleks võimalikult lühike.
M.P.
MemberVäga hea vorm ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.P.
MemberSportlased ongi friigid ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.P.
MemberIse olen praegu 16a ja 100kg olen ära surunud, plaan kindlasti rohkem suruda ja ei arva üldse, et praegune tulemus väga hea oleks. Ma usun et need 16 aastased kellel tahtmist ja annet on, suruvad kõvasti rohkem.
M.P.
MemberSportlaste kohta oleks vast eraldi artiklit vaja, kuna ma usun, et tavainimesel ja sportlasel on kindlasti erinevad vitamiinide ja mineraalide vajadused.
M.P.
MemberÕnne ja jõudu!
-
AutorPostitused