M.P.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.P.
Memberps kaaluvahe meestel oli 45 kg ja pikkusevahe 20 cm.Pikkusevahe on 28cm wikipedia andmetel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 7:29 p.l. in reply to: Korralikud tulemused Juuniorite ja Noorte EMV Jõutõstmises 2009 #231206M.P.
MemberImelik, Google Chrome’ga saan ilusti lahti, aga FF keeldub koostööd tegemast. Vähemalt on leht korras ja lõpuks normaalsed tulemused üleval.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 7:13 p.l. in reply to: Korralikud tulemused Juuniorite ja Noorte EMV Jõutõstmises 2009 #231202M.P.
MemberIkka ei avane, “09” klõpsates tuleb tühi leht. Peaks pdf’na avama, aga ei avane, pdf reader on installitud. Muud tulemused avanesd ilusti.
M.P.
MemberÜle ka ei tasu süüa.
oktoober 29, 2009 at 6:40 p.l. in reply to: Korralikud tulemused Juuniorite ja Noorte EMV Jõutõstmises 2009 #231195M.P.
MemberMul Firefoxiga küll ei avane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2009 at 2:32 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #230886M.P.
MemberOotame siis lavale.
oktoober 27, 2009 at 10:39 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 oktoobril Beta-Alaniin Fast ilt #230622M.P.
Member800
M.P.
MemberPildistajaid oli küll, aga siiani pole keegi üles laadinud…
M.P.
MemberKuhu pildid jäävad?
Keegi võiks vaevaks võtta ja üles laadida, kohapeal oli pildistajaid ju mitmeid.
M.P.
MemberÕnnitlused!
M.P.
MemberÜks üksinda võistleja jäi oma kaalukategoorias medalist ilma igatahes…
M.P.
Member4x nädalas hetkel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2009 at 6:36 p.l. in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #227752M.P.
MemberKahju et meil kohalikes poodides pole, peaksin 50km-i sõitma, et seda osta:DMeil ka olemas.
Säästu-1 Märjamaa Raplamaa
M.P.
MemberIlmselt sooritasid tehniliselt valesti hantlitega harjutust.Ma ise olen valesti sooritanud harjutust õla kesk-osa jaoks, kus hantleid tõstetakse kõrvale, seda harjutust ongi keerukas sooritada korrektselt, siis samuti tekkis väike õlavigastus. See vale sooritusviis oli 80% minu arvates vigastuse põhjuseks, 20% mõjuga oli lihtsalt ülekoormus õlalihasele, treeniti liiga palju.
Kas võiks arvata, et sul sama võis põhjuseks olla?
Kui käisin arsti juures, siis pakuti, et süst teha, aga olin eelarvamustega ja rumal, ja ei lasknud teha. Et sovitaks kindlasti mistahes tõhusat rvimit, et õlg kiirelt korda saada, muidu võib see paranemata jääda üldsegi.
Seda harjutust, mis põhjuseks pead vigastusele, ma ei soovitaks teha enam edaspidi igatahes niipea, otsustada kas julgda selle harjutuse õppimise jurude minna üldse taas, seda saad otsustada hiljem, minuarust on harjutusi niipalju, tee seda, mis meeldib, pealegi pole ju tegu baasharjutusega.
Mida arsti juures süstitud oleks? Lihtsalt puht huvipärast küsin.