M.P.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.P.
Memberhttp://www.exrx.net/WeightTraining/Weightl…mGenerator.html
ise olen seda 2x teinud, ühel korral andis pärs kõvasti juurde.
M.P.
MemberEi saa aru mis viimastel aastatel toimud. Mingi pedeteema igalpool üles kerkid, meedias ka nii tihti. kuhu inimkond niimoodi jõuab… See jama tuleks maha suruda.
M.P.
MemberÕnne!
M.P.
Membervõtsin viimase, suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
võtsin esimese
detsember 13, 2009 at 5:43 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242156M.P.
MemberÕnnitlused, jääme Miku tulemusi ootama.
november 23, 2009 at 8:41 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #236543M.P.
MemberNiisiis arstil käidud ja määrati mingid spetsiaalsed tallad. Hetkel ei tohi jalgadele koormust anda kuni taldade tulekuni. Siit küsimus: kas võib teha hetkel 4x nädalas ülakeha? Eelmine nädal proovisin nii ja väga sobis.Ülakeha võid kindlasti treenida.
november 19, 2009 at 8:03 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #235852M.P.
MemberMul kunagi sama probleem olnud. Võtsin mõneks ajaks koormust vähemaks ja kadus ise ära, ilmselt mingi närv tegi valu.
november 13, 2009 at 8:48 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #234310M.P.
MemberTee sooja korralikult ja kontrolli vererõhku.
november 13, 2009 at 8:42 e.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #234305M.P.
MemberIlmselt suurim põhjus, miks sääre luuümbrise põletik tekib, on järsk koormuse kasv ja kõval pinnasel jooksmine. Kindlasti saab seda probleemi mingil määral vältida, tõsta koormust järk-järgult, joosta võimaluse korral pehmel pinnasel nt metsaradadel või muru peal. Kui mul endal kunagi sama probleem oli, isegi istudes tegid valu, siis sörkisin ainult pöia peal võimalikult pehmelt, et põrutus oleks minimaalne, pikka maad muidugi nii ei suuda, aga soojendusjooksu saab tehtud.
M.P.
Membersoovitan Kaido Leesmanni käest küsida surumise kava, sellega tuleb kindlasti powerit juurdeLoe teemat parem!
november 9, 2009 at 8:19 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #233470M.P.
Membervt 5’s lk: http://treener.eok.ee/dokument_open.php?do…476970e005c1b1a
Tõenäoliselt tegu sääre luuümbrise põletikuga.
Efektiivseim ravi on puhkus.
M.P.
MemberS E L G ???Ta ju ütles, et jättis selja välja kuna ette arenenud.
M.P.
MemberSeda ma ütlengi, et need näited on ainult üksikud, ei ole küll kuulda kuskilt või näha mingit märki, et inimesed massiliselt kaupa saaksid.
Minu viimane post ka, et OT’ks ei läheks.
M.P.
MemberNii ja kuidas sa seda väidet siis kinnitad? Keegi kuskil ütles, kes pole ise midagi tellinud?Kinnita vastupidist, sina oled see, kes on huvitatud, et inimesed sellega liituksid.
M.P.
MemberNeed inimesed on ainult üksikud tuhandete seast, kes midagi saavad ja siis seda igalpool promovad.
-
AutorPostitused