Skip to main content

M.M.

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1,276 through 1,284 (of 1,284 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Väsimus #28263
    M.M.
    Member

Üks põhjus võib tõesti olla vitamiinide puudus. Kõige lihtsam on muidugi tarvitada kompleks vitamiine- enamus vitamiinid koos + mineraalained. Teiseks peaksid pärast trenni kasutama taastusjooke. Vaata toidulisad.

in reply to: Küsimus #28095
    M.M.
    Member

Ma arvan, et raamatu poes on kindlasti müügil toitaineid sisaldavaid teoseid. Üks keskmise suurusega muna peaks sisaldama 7g valku (4g munavalge, 3g munakollane) 65-75 Kcal. Munavalge ei sisalda rasva.

in reply to: Treenerid #28060
    M.M.
    Member

Ma arvan, et ükski normaalne kapp ei hakka üldse selle eest raha küsima. Probleem võib tekkida hoopis sellest, et samal ajal trenni tehes ei ole tal lihtsalt aega teie probleemiga tegeleda.

in reply to: kreatiin #27780
    M.M.
    Member

40-50 g glükoosi

in reply to: Mis te arvate? #27785
    M.M.
    Member

Mina soovitan sulle hoopis sellist raamatut “KEHA KOGU ELUKS”, see on tõesti üks paremaid mis välja antud . Raamatus ei ole kirjas mingeid ime dieete, seal on lihtsalt puust ja punasega ette antud kuidas kaalust alla võtta. Hind ca 200 eek. Siin foorumis ei saa sulle lihtsalt täit infot anda.

in reply to: Rind ja õlg lisa #27732
    M.M.
    Member

Alustuseks võiksid kirjutada mitmeks osaks on su kava tükeldatud(2,3 või 4). Kaua saalis oled käinud.

in reply to: Kanaliha #27665
    M.M.
    Member

keskmiselt 100g kohta 18g valku, 160 Kcal.

in reply to: jalalihased #27704
    M.M.
    Member

Peavadki valutama, see tähendab et on korralik trenn tehtud, nüüd peavad lihased taastuma enne järgmist treeningut.

in reply to: Jälle see treeningkava #27670
    M.M.
    Member

Tee nii : 1. rind, biitseps, triitseps. 2. jalad, kõht. 3. selg, õlg.

Viewing 9 posts - 1,276 through 1,284 (of 1,284 total)