M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberNaljamees, kes siis maailmatippu valgusheikidega jõuab, on veel pikk rida huvitavaid aineid, muidugi oli ta ka ilma nendeta kõva mees.
M.M.
MemberKahjuks on infrapunasaun veel väga vähestes kohtades. Seda ei saa üldse võrrelda teiste saunadega. Soojust ainult 55 kraadi, poole tunni jooksul kulutab 600 kcal, ei koorma südant ega hingamist. Kellel see võimalus kasutage kindlasti.
M.M.
MemberSee nn. trofoloogia on järjekordne “õige” toitumise viis, nendest sadadest “õigedest”. Ära võtta seda nii südamesse, Proovi selle süsteemi järgi toituda, ma arvan, et hästi ei õnnestu, eriti kulturismi harrastajatel.
M.M.
MemberOmast läbielatust kogemusest niipalju, et ise jätsin suitsetamise maha päeva pealt. Põhjus oli väga lihtne, pärast esimest suitsu ja kohvi hommikul läksin ropsima. Kuust ajast mulle piisas, et endale selgeks saada, et liiga vara lahkuda. Pärast poolt aastat kui tervis oli paranenud alustasin jõusaali treeninguid, mille tagajärjel ka vererõhk normaliseerus. Sellest on nüüd möödas viis aastat, endist tagasi ei taha.
M.M.
MemberJooks tehakse hommikul, jõutrenn õhtupoole, kui organism on juba taastunud, et vältida ülekoormust, siis parem tee need eraldi päevadel. Nagu eelpool mainitud käib see koos õige toitumisega.
M.M.
MemberVaatake probleemi teise külje alt. Isegi väga hea tahtmise juures ei jõua treener nii suures saalis kõigini, rääkimata süvenemisest kliendi kõikidesse treeningut puututavatesse probleemidesse (sinna sisse kuuluvad ka küsimused toitumise, toidulisandite jne kohta). Selle klubi probleem ei ole mitte isikus vaid treenerite puuduses. Nii suurel klubi pinnal peaks olema 2-3 treenerit. Praeguseks probleemi lahenduseks oleks võtta pesonaal treeneri tund. Tunni aja jooksul tegeleb treener ainult teiega. Piisab alguseks mõnest tunnist, et edasi areneda, edaspidi aegajalt. See raha tasub ennast kuhjaga ära, ei ole ju mõtet tühja rabeleda ja tulemusi mitte ära jõudes oodata käega lüüa, öeldes see ala mulle ei sobi. Enese kogemustest toon näite kus noormees oli juba neli aastat jõusaalis vastupidanud, kuid tulemused olid minimaalsed. Pärast mõnda kuud personaaltreeneri käe all treenimist olid tulemused paremad kui nelja aasta peale kokku.
M.M.
MemberKes vähegi asjaga kursis on, teab et sojavalguga lihast ei kasvata. Teiseks maitse omadused ei ole kiita ja üldse on sellest juba juttu olnud.
M.M.
Membervalku korruta keha kilogrammi kohta 2,5 , süsivesikuid 6,5 , jaga söögikorrad 5-6, valgud süsivesikud samuti võrtsedeks osadeks. Peaksid sööma veel ikka liha, kala, muna. Vett joo niipalju kui organism vajab. Vaata ka kalorikalkulaatorit, loe artikleid toitumisest.
M.M.
MemberSul on niipalju küsimusi korraga, et nendele kõigile siin foorumis on üsna tülikas vastata. Parem pöördu jõusaali treeneri poole, kuna kõik oleneb ka sellest palju inimesel aega ja võimalusi on.
M.M.
MemberKui sa kuus korda päevas sööd, siis ei saagi paus üle kolme tunni pikaks venida, mis ongi optimaalne aeg. Sa võid ju proovida veel tihemini sööma hakata, aga arvata võib , et kehakaal hakkab tõusma rasva arvelt. Muidugi siis pead hakkama süsivesikuid rohkem piirama või aeroobset lisama.
M.M.
MemberMilleks nii keeruliselt? Peale trenni tee valgu sheik 30-40g, kus on lisaks 5g kreatiini ja 50 g glükoosi. Umbes tunni möödudes söö juba tavatoitu.
M.M.
MemberRasv lihaseks muuta , see on midagi uut. Proovi järgi ja ütle meile ka kuidas mõjus. Õigemini kuidas mõtetult raha kulutada.
M.M.
MemberSee on selge, et peale trenni tuleks tarbida kiiresti imenduvat valku. Päeval me enamasti tarbime ju tavatoitu mis imendub aeglasemalt, miks siis öösel peaks jälle kiiresti imenduvat tarbima. Kui inimene on puhkeseisundis, siis teatavasti kasvab lihas kõige jõutsamalt, sellel ajal peaks just saama pidevalt juurde aeglast valku. Viie aasta jooksul mis mul on käinud regulaarselt “flex”, “M&F”, “Musclemag”, ei ole ma sealt vastupidist välja lugenud. Ah ei ole siin mõtet vaielda, parem kakleme (nali).
M.M.
MemberNiipalju kui mina olen aja jooksul lugenud, siis kõik spetsialistid väidavad, et öösel tuleks just tarbida aeglaselt imenduvat valku, mis tundub igati loogiline olevat. Võib-olla Ott seletaks lahti oma poolse versiooni.
M.M.
MemberMina oma kogemuste põhjal võin öelda, et ei saa nii konkreetselt kavasid paika panna, see kujuneb ajapikku endal välja mis sobib kellegile paremini. Tuleb ise katsetada ja proovida. Jõudu.
-
AutorPostitused