M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberSiin juhul on ainult üks võimalus, mida kasutavad paljud pekise näoga kulturistid enne võistlusi. Võta näiteks papist teleka kast, lõika auk sisse ja pane ainult pea sealt läbi. Siis istu kamina ette nägu suunatud tule poole, nii iga õhtu umbes 30 min. Tulemust ei pea kaua ootama.
M.M.
MemberJärjekordne reklaami ohver. Kui sa süvened koostisse, siis saad aru (või ei saa), et mingeid uusi imeaineid need ei sisalda.
M.M.
Member3 x nädalas ja täie rauaga.
M.M.
MemberEga sa siis ei söö ju ainult riisi, kartulit ja makarone, süsivesikuid saad ju muudest toiduainetest ka kätte nt. piim, jogurt, mahl, banaan jne. Keetmata kujul ära kohe kindlasti tangaineid söö, ei hakka seletama mis siis tegelikult toimub.
M.M.
MemberKuidas ei saa vajaliku süsivesikute hulka kätte, aru ma ei saa. See ju kõige lihtsam. Kas sa ei jõua nt. 200 gr valmis keedetud riisi ära süüa, milles on umbes 60 gr süsivesikuid. Kui sa arvasid, et 200 gr kuivainet, siis jah ei jõua. Keeda 200 gr riisi ja vaata siis mis poti täie sa saad. Arvan, et selles ongi see asi.
M.M.
Memberproov 2
M.M.
Memberproov
M.M.
MemberNeile, kes ei viitsi söögitegemisega iga päev jännata.
koostis : rasvata kodujuust 28 topsi (~10 kg)
tuunikala omasmahlas 30 purki (~4,5 kg)
keedetud munavalge 120 tk (~4,5 kg)
Võtke salaja ema tagant suur pestud plastmassvann, valage need toiduained sinna sisse suvalises järjekorras. Siis minge võtke isa tagant elektritrell ja asetage sinna otsa kõveraks väänatud jäme traat ja mis siis muud kui segama ( kasutage igaks juhuks näomaski ).
Pärast segamist viia toode kas siis jahedasse garaazi või kuuri, katta kilega. Vajadusel tarvitada.
maksumus kokku : 900 eek ( toidukord 9 eek )
sisaldab : 100 toidukorda ( toidukord 190 gr )
ühes toidukorras : valku ~33 gr, süsivesikuid 0 gr, rasva 0 g
Oleneb eesmärgist, lisada ka vajalikul hulgal süsivesikuid ja rasva
BON APETIT !
M.M.
MemberKord jalapressi tehes poole harjutuse pealt arvas üks noormees, et tal on kettaid vaja ja tõstis lihtsalt külma näoga mul raskused maha ja nii juhtus mitu korda järjest. Kui ma lõpuks läksin ütlema mida ma temast arvan, selgus , tõsiasi, et tema arust oligi see selline pink kus sai kettaid hoida ja istudes puhata, selline taibukas geenius siis seekord.
M.M.
MemberKunagi revalis kohtasin tõelist friiki. Algul paistis enam vähem- vennike olevat. Järsku keset treeningut laskus mees põlvili ja hakkas mängima olematul kitarril soolot ” hotell california” loo saatel, mida parasjagu raadiost lasti. Selline mees siis.
M.M.
MemberEsimest korda jõusaali külastades, küsis noormees: näidake mulle selliseid harjutusi mis lihaseid liiga suureks ei teeks.
M.M.
MemberÜhel ilusal päeval tuli trenni noormees kes oli oma armsama ka kaasa võtnud, et talle tõestada kellega tegu. Ei tea millega ta sel ajal mõtles aga rinnalt surumise kangi peale asetati enamus jõusaali ketastest. Ma ei ole küll pahatahtlik aga asi oli nii koomiline , et ma ei suutnud appi minna. NB ! Mees jäi imekombel ellu ja kui ta surnud ei ole , siis elab ta siiamaani kangi jälg rinnal, meenutamaks kallimat.
M.M.
MemberKoos õige toitumise ja treeninguga aitab toode lihtsalt kiirendada kaalu kaotust, kuid ega ta mingi imeasi ei ole. Mingeid negatiivseid ilminguid ei täheldanud, kui dopingu kontroll välja arvata.
M.M.
MemberKui sa sööd muna ja jood teed, siis jäta need ära, vaata mis siis juhtub, kas hakkab lõpuks “sumps” tööle.
M.M.
MemberNo kõhtu saab välja ikka õige toitumise ja treeninguga. Mingit kindlat menüüd ei ole mõtet välja pakkuda, pead ikka ise endale A ja O selgeks tegema. Loe nt. Indrek Otsuse artiklit ja vaata kalorikalkulaatorit.
-
AutorPostitused