M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
Member” Peale trenni hoiduda söömisest nii pikalt kui võimalik ” peale treeningut tuleb just kiiresti taastada oma energiavarud, et viia katabolism (lihase lagunemine) miinimumini. Näiteks hommikuti enne esimest toidukorda treenides põletab teoreetiliselt kõige rohkem rasva, kuna organismi glükogeeni varud on tühjad ja algab kiirem rasvapõletus protsess. Sellise hommikuse treeninguga kaasneb muidugi oht ka palju lihast hävitada, seega ei maksaks üle pooletunni pikkust aeroobset treeningut ette võtta.
M.M.
Membermisasja : ) enam keerulisemaks ei saanud asja teha või. Hea ta sulle veel samasugust kohupiima kava ei koostanud.
M.M.
MemberSee, et sul und ei ole, võibki olla ületreeningust, see on üks indikaator, lisaks kange kael, lihaste väsimus, vererõhu tõus, treeningu isu kaotus, vigastuste teke, jne. Ise sattusin just hiljuti selle ohvriks.
M.M.
Member200 grammi viina on muidugi liiga vähe, et see mingit erilist negatiivset mõju avaldaks. Arvan, et kui sa jooksid juba vähemalt pudel viina siis sa jõusaali järgmine päev ei kipuks, või kui kipuks siis tõenäoliselt kataksid kogu masinapargi kuubikutega üle, kui sa juhuslikult seeriate vahel õlut ei libista. Kuigi jah, see treeningmetoodika kaua ei tööta. Aga, et sul jõudu seamoodi järgmisel päeval on, tuleneb sellest et sa magad-puhkad ennast korralikult välja.
M.M.
Member1 gramm puhast piiritust annab 7,1 kcal, sealt ta siis tulebki. Alkohol annab muideks päris kõvasti kaloreid. Proovi üks tsükkel teha – iga päev jood 2 pudelit viina ja nädal aega jutti, siis saad aru et söögi isu on nagu käega pühitud : )
M.M.
MemberLisaks Otti soovitustele, soovitan aegajalt teha mõni treening ka kerge raskusega ja palju kordusi ning seeriate vahelisi pause hoides nii umbes 15 sek. Minul hakkas just siis asi toimima ja neile kellele olen sama soovitanud, pole järgmine hommik voodist püsti saanud.
M.M.
MemberSelle idioodi, syntholi mehe kodukas on http://www.gregvalentino.net , ta võiks seda süstida oma keskmisse jalga, siis saaks näha maailma kõige jämedamat ja hoidke alt kui see ka peaks lõhkema : )
M.M.
MemberNo peale trenni lisa Protein 1-le , glükoosi või fruktoosi (kiiresti imenduvad suhkrud), nii umbes 60-80 grammi. Aga süsivesikuid sisaldavad ju kõik teraviljatooted, puuviljad, magusad tooted. Kui poes ringi käid siis vaata pakendi pealt, tee endale selgeks. Võid ka tööriistade alt kalorikalkulaatorist uurida.
M.M.
MemberMaiustused tõesti valke praktiliselt ei sisalda aga et kümme kilo juurde saada tuleb 10 kilo toitu süüa, lihtne ju.
M.M.
MemberProtein 1 sa tarbid ju ainult korra või kaks päevas, põhikalorid pead ju saama ikka tavatoiduga. On olemas ka spetsiaalsed toidulisandit (gainerid) kus on palju süsivesikuid sees, aga rahaliselt ei tasu neid osta, sa võid ise ka Protein No 1 sisse suhkurt kallata, teeb sama välja. Pane ikka rõhku tavatoidule.
M.M.
MemberEsiteks maiustused ainult peamiselt süsivesikuid sisaldavadki ja rasva, teiseks ei saa kuidagi rasva lihaseks ümber muuta, aga see selleks. Asi ju lihtne, sa sööd vähe. Hakka sööma vähemalt 5 korda päevas ja väga palju, sa võid ju ka praegu süüa viis korda aga tähendab sööd ikkagi vähem kui kulutad, seega siis lisa oma menüüsse rohkesti süsivesikuid, eraldi rasvaseid tooteid nüüd mõtet sööma pole hakata, kui sööd piisavalt palju süsivesikuid, küll siis see rasv ka tuleb. Valku tuleb ka ikka muidugi süüa. Sellest probleemist saab juba järeldada kui individuaalne ala kulturism on, ei ole ühest meedotit mis käiks kõigi kohta. Toon siin ära vastupidise näite, kus ma võtsin pärast võistlusi 2 päevaga 10 kilo juurde. Muidugi see ei ole normaalse inimese tegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.M.
MemberVihjena võin öelda nii palju, et tegu on meesterahvaga ja tegeleb spordiga.
M.M.
MemberMa arvan, et sul ei ole sellest rasvapõletajast suurt kasu. Ta toimib sel juhul kui muu toitumine ja treening on paigas. Kardan, et sul toitumine küll paigas ei ole, kui sa ei tea seda kas tohib lisa valku võtta või ei tohi. Targem on sul pöörduda kellegi treeneri poole, kes jagab matsu.
M.M.
MemberMa saan hetkel kirjeldada ainult oma viimast sügisest ettevalmistust. Kahjuks ma nüüd kevadel ei võistle, kuna sattusin ületreeningu ohvriks, mille tagajärjel tekkis ridamisi vigastusi ja kõiksugused viirused said hoobilt sõbraks. Aga muidu ma jah, enne võistlusi öösel sheiki ei teinud. Ma ei tea kas see kõige õigem oli. Ma tahtsin väga -80 jõuda ja seega kärpisin kaloraazi hullult väikseks. Lõpus oli kaloraaz 1500 kcal ja iga päev 2 korda trenni. Selle tõttu kaotasin muidugi ka palju lihast aga sain kuivaks ka ja jõudsin plaanintud kaalu. Muidu nii nimetatud massi ajal öine sheik ikka veega. Glutamiini ma massi ajal ei tarbi, kuna ei näe selles mingit mõtet. Valgukogus on minul kogu aeg enam vähem sama nii umbes 3gr kilo kohta.
M.M.
MemberKui sa tahad vähe vängemat maitset siis peaks vett muidugi vähem olema aga mida vedelam seda paremini ja kiiremini imendub. Kui see on mõeldud peale trenni koksiks, siis peaksid juurde veel süsivesikuid lisama.
-
AutorPostitused