Skip to main content

M.M.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,066 through 1,080 (of 1,284 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõige efektiivsem kõhulihaste treenimine? #37613
    M.M.
    Member

Ta mõtles kordusi ühes treeningus kokku. Kaks , kolm korda nädalas on täiesti piisav.

in reply to: südame tugevdamine #37586
    M.M.
    Member

Loomulikult pead aeroobsele rohkem rõhku pöörama ja jõusaali mahtu kõvasti vähendama. Kõige nõrgem lüli ütleb alati esimesena üles. Pead oma lüli uuesti ära parandama, kui annab. Käi regulaarselt südametesti tegemas, et tulemusi hinnata. See rohkem spets arstide pärusmaa.

in reply to: Haigestun kergesti #37599
    M.M.
    Member

Kui suvel ujuma lähed, siis pane kindlasti sall ja villased sokid jalga ning soovitavalt ennem viinaga leotatud. Muidugi ei tee paha ka sinepiplaaster rinnal, kindaid pole vist mõtet panna kuna on halb koera ujuda. Tuleb lihtsalt teistest üle olla ja selle kohased kommentaarid alla neelata. Ok, nali naljaks aga muidugi on vaja vitamiine lisaks võtta, eriti veel kevadel kus talve jooksul seisnud juur ja aedviljadest on viimane kui vitamiin aihtunud. Rasvadel on siin kindel osa, tarbima peab rasvu ikka, ainult et soovitavalt taimseid (oliivõli, linaseemneõli, pähklid-seemned jne.) Toidulisandid aitavad ka kaasa nt. glutamiin.

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37533
    M.M.
    Member

Jah, need kõik lihased mis sa üles loetlesid võib nimetada koondnimega tuharalihased aga see selleks, pole mõtet tähti norida. Mul ei ole rohkem midagi lisada, jään oma arvamuse juurde ja kõik mis ma ütlesin on öeldud ja omal nahal läbi proovitud. Kui sul on teine treeningmetoodika ja see toimib siis palun aga ma arvan, et suurem probleem on siin rohkem õiges toitumises, ühesõnaga valgu, süsivesiku ja rasva õiges vahekorras. See, et rasv sinna ladestus on ka põhjustanud ju vale toitumine. Minu poolt teema ammendunud.

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37529
    M.M.
    Member

Aga kui sa sööd vähem kui kulutad, siis su kaal peaks ju kogu aeg langema. See tervislik toitumine on ka kahe otsaga asi. Kui on midagi puudu või üle, siis on väga raske oodatud tulemust saavutada. Ma ise arvasin ka, et minu tagumiku peale jääbki pekk kuni surmani aga pikka dieedi ja aeroobse töö tulemusena vaatas peeglist vastu juba triibuliseks tõmbuv “teos”. Hetkel muidugi teos jälle rikutud : )

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37528
    M.M.
    Member

Oih, unustasin veel küsida mis need reie väliskülje lihased veel on : ) ?

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37526
    M.M.
    Member

Loomulikult aitab jõusaalis käimine sellele kaasa, kuid suure tõenäosusega lähevad (vähemalt algul) need kohad veel jämedamaks, kui ennem pole regulaarselt jõusaali harjutusi teinud. Toon näitena nt. rasvased käed. Kas biitsepsi ja triitsepsi harjutuste tegemise tulemusena kaob rasv käe ümbert, ega ikka ei kao küll aga selle eest lähevad nad tublisti jämedamaks. Rasv hakkab kaduma siis kui süüakse vähem kui kulutatakse, lihtne tõde.

in reply to: Reite välisküljed ja rattasõit? #37524
    M.M.
    Member

Igasugune aeroobne tegevus on kasulik, kaasaarvatud rattasõit. Muidugi oleks hea kui teeksid ka teisi aeroobseid tegevusi, et võimalikult paljud lihasgrupid oleksid kaasatud ( käimine, jooksmine, ujumine, rulluisutamine jne.) Rasv põleb keha pealt ühtlaselt, seega mitte ainult reitelt. Ühesõnaga kui sul on nt. reite peal 4 cm rasva ja käe peal 2 cm, siis pärast rasvapõletust on nt. reite peal 1 cm ja käte peal 0,5 cm. See oli siis piltlik näide. Treenigud peaksid olema keskendunud ikka ajale ja õigele pulsisagedusele. Minimaalselt 30 minutit. Pulssi arvutatakse selliselt , et 220 miinus vanus korrutatakse 0,70-ga. Kui sa oled nt. 20 aastane siis keskmine pulsi sagedus peaks olema 140 lööki minutis. Tulemus sõltub kõik sinust endast, kuidas sööd ja treenid. Tervislikuse seisukohast ei ole soovitav võtta nädalas maha rohkem kui 1 kilo. Jõudu tööle : )

in reply to: Jogurt + kelloggs #37519
    M.M.
    Member

Liitsüsivesikud (kaua imenduvad) on kõik teraviljatooted ja juurviljad ( riis, kaer , tatar, rukkis, oder, jne.) ja lihtsüsivesikud (kiiresti imenduvad) on kõik suhkrud ja puuviljad (kommid, maiustused, moosid jne.) Muidugi osad tooted sisaldavad ka mõlemaid nt. puuvilja müsli. Enamus tarbitavast süsivesikust peaks olema liitsüsiv. Kui süüa nt kearapudru siis kõht seisab kaua aega täis, kuna liitsüsivesik imendub aeglaselt ja seega insuliini eritus on väike. Kui süüa nt. magusat moosi, siis tekib kõrge insuliini eritus, mis korjab niiöelda liigse suhkru verest, et veri ei muutuks siirupiks ja kõht on varsti jälle tühi. Kuna meil ei ole sellist ava kus üleliigne suhkur välja pudeneks, siis talletab organism insuliini toimel suhkru varudesse kui seda kohe organism ära ei jõua tarbida. Seega tuleks siis hoiduda liigsest liht süsivesikust. Omal kohal on ta muidugi pärast jõusaali treeningut, et taastada kiiresti energia varud ja muidugi ka nt. pikal kestval aeroobsel tegevusel nt. maandteeratta sõidul. Lühidalt kõik.

in reply to: Kreatiin segab und #37494
    M.M.
    Member

Ma arvan, et suures ootuses ja lootuses tõstsid oma treeningmahtu ja selle tulemusena on tekkinud väike ületreening mis avaldub unepuuduses. Kreatiin ise küll seda ei põhjusta.

in reply to: Mis parim tee maha võtmiseks? #37279
    M.M.
    Member

Iseenesest on olemas see. vaatake foorumi alt KKK (korduma kipuvad küsimused), ma ei tea kas mõtlesite seda selliselt.

in reply to: valgupulber millist soovitatte? #37489
    M.M.
    Member

Sinule kui algajale sobib väga hästi Whey lemon super , hinna ja kvaliteedi suhe väga ok. Veel parem on muidugi No 1, aga ka kallim. Nad on proteiinide all

in reply to: homne Eesti Karikas #37490
    M.M.
    Member

Ma ei ole päris õige mees vastama aga piletite orgunniga tegeleb piletilevi, kas nüüd kulturismiliidul on siin midagi kaasa rääkida – ei tea. See mis auhinna fondi puutub, on puht sponsorite najal. Üldse seisab hetkel kulturism ainult fanaatikute ja sponsorite toel, riigi abi on null. Niikaua kui kõrgete ametnike seas ei ole kulturismiga tihedalt seotud isikut, ei muutu midagi. Aga mulle tundub, et suure lobitöö tulemusena hakkab vaikselt võistlejaid sirguma, selles on oma osa kindlasti ka amazoni portaalil. Mina isiklikult aitan sellele kaasa nii kuidas võimalik ja endal kindel ja kuri plaan ka oma pojast kasvatada tõeline tegija, vaatame kas kõrgem pool on selleks ka eeldusi andnud.

in reply to: Mis parim tee maha võtmiseks? #37275
    M.M.
    Member

Kuule Jaan, sa võid ise minna oma keppidega metsa. Kas sa ei arva, et mõni mees elab nt. kesklinnas, kas ta sõidab siis oma keppidega bussis piritale näiteks. Lisaks kui sa teada tahad siis jooksmine pole suurtematele meestele üldse kasulik, kuna lõhub liigeseid ja peale selle ei taha keegi endale jooksjatele omaseid haledaid kodaraid, mida jooksmine paraku soodustab.

in reply to: no on teema #37443
    M.M.
    Member

Mina tean, aga ei ütle : ). Ok, kuna ma Otti hästi tunnen võtan volituse tema eest vastata. Arvan, et ta ei pahanda. Alustas 15, pikkus 174-5, kaal hetkel 88-90, võistluste vahel üle 95 naljalt ei lase enam ja õieti teeb. See on ka omamoodi saavutus.

Viewing 15 posts - 1,066 through 1,080 (of 1,284 total)