M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberOskaksite nimetada fatburnereid mis ei sisalda efedriini?Uurisin ise ka veitsa , aga ei saanud ammendavaid vastuseid!
Eestis selliseid rasvapõletajaid enam avalikult müügil kindlasti pole. Muidu üks komponentidest on jah effedriini alkaloid nimega ma huang(looduslik effedriin).
M.M.
MemberMina pakun välja, et selle võiks ära jagada noortele auhinnaks 17 aprillil kui toimub kevadine karikavõistlus. Nagunii auhindu muidu ei ole. Kuidas jagada ja mis kohtade vahel või ainult võitjale, selle võiks ka juba eelnevalt ära otsuta, et hiljem ei tekiks jälle niiöelda onupoja poliitilisi süüdistusi.
M.M.
MemberEi ma hirmuta midagi, see on reaalsus. Peale loomuliku lihasmassi ja kasvu arengut vaevalt keegi enamat suudaks +6kg. PUHTAST LIHASMASSIST. puhtast fileest RÄÄGIN MA. Tavaliselt just noored ajavadki siin segamini kaalutõusi nr-d puhta lihasmassi juurdekasvuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma siis võin ise ennast näitena siin tuua. Ma alustasin jõusaaliga 24 aastaselt, kus teatavasti selles vanuses on kasvuiga ammu peatunud. Sellel momendil kaalusin ma 75 kilo. Aasta pärast 85 kilo, kusjuures täpselt sama rasva% juures. Selle kinnituseks on mul treeningpäevik mida koos Fred Antsoniga täitsime. Samuti mõõtsime rasva % ja seda veel kaliibriga. Kindlasti oli selle arengu taga Fredi teadmised nii treeningu kui toidu osas ja samuti see, et mees jälgis mind pea iga trenn. Edasine areng on juba palju raskemalt tulnud.
M.M.
MemberKui lubate siis ma natuke valgustaks meie noorkehaehitajate suhteliselt hämarat maailmanäegemust selles osas. Ole sa pro tasemel kehaehitaja või tavaharjutaja Eestimaa mingis saalis. Lihsamass kaob nii või teisti kui mingist hetkest enam treeninguid ei järgme. Õigemini langeb see tasemele kui palju te oma lihastele koormust annate või siis lihasmass on võrdeline neile antava koormusega. Ole sa oma taseme saavutanud siis keemiaga või naturaalselt treenides , asi toimib pärast treeninise lõpetamist samamoodi. Ei ole nii, et treenin naturaalselt ja siis mingit hetkest enam trenni ei tee, lihasmass aga jääb samaks. Ei jää kallikesed. Lisame siia veel õigest toitumisest loobumise ja seda kiirem on vormi kaotus pärast koormustest loobumist. Loodus on meid lihtsalt nii kokku klopsinud, et meie organism oleks max ökonoomne, liigsest vabaneb ta suhteliselt kiiresti.Lihtsalt, kui inimene on kasutanud lihasmassi forseerimiseks keemiat, steroide, on see kukkumine märgatavam. Kontrast on suurem. Võtame ntx Oti kes suure tõenäosusega on 100% puhas. Vähemalt ma tahan sellesse uskuda, suuresti ka usun. Miks sellest ma olen ka kirjutanud. Nii, ntx ta loobuks aastaks, või ka pooleks aastaks kangitreeningutest ja ütleme, et toitub samas ikkagi vastavalt oma kulutustele. Hoiab toitainete vahekorra vastavuses oma füüsilise aktiivsusega siis poole aastaga kaotaks ta päris kindlasti head mitmed kilod lihasmassi mis oleks visuaalselt ka märgatav. Ise julgem pakkuda, et 3kg kindlasti kui mitte rohkem. Kui siia kõrvale tuua sama kasvu Pro kulturist kes kaalus enne 130kg, siis tema lihasmassi langus samade tingimuste juures oleks numbriliselt palju suurem, mis loomulikult ka visuaalselt märgatavam. Kukuks aga ta kehakaalu numbrinäidult umbes sinnasamasse auku kui eelpool toodud näitema Otil.
Keemiaga või keemiata, vahe on vaid selles, et keemiaga treenides on risk steroididest saadavate kõrvalmõjude puhul suur. Ilma tehes need puuduvad. Keemiaga oled 10-30kg suurem /oleneb doosist, teadmistest kuidas erinevaid aineid koos tarvitada jne/, ilma keemiata saavutad oma maks + 6kg puhast lihasmassi ja kõik. Nagu I.Otsuse raamatus kirjas, siis ka see +6kg on võimalik vaid parimate eelduste puhul. Enamuse naturaalne lagi on heal juhul +3kg puhast lihasmassi, kui võtta aluseks, et ei arvetsa inimese loomulikku, kasvuaega jäävat lihasmassi arengut.
Kes tahab mulle vastu vaielda, palun väga.
Ah jaa, sorry, vahe on veel ka spordieetikas. Seda amatöörspordis, meie alal + mõnel alal veel.
Sa hirmutad siin algajad ära oma ainult max +6 kiloga. Nii vähe seda nüüd ka ei tule. Otsus vist kirjeldas oma raamatus ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma julgen pakkuda, et võimalik on juurde saada ikka 10 – 15 kg lihast olenevalt pikkusest. Aga mis Mustafasse puutub siis tavaliselt muutuvad nad sellisteks kui lõpuks tervis ülesse ütleb, üldjuhul mõni siseorgan. Näitena võib tuua siin selliseid proffe nagu Flex Feeleri, Marko Savolaineni jne.M.M.
MemberNo mees annab sõna mees võtab sõna – saame aru Marekike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kahjuks käib suure sisemise mässuhingega kaasas hiiresüda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealegi: kui see “steroidiportaal”, nagu EKFL on oma pooled võistlejad steroidihunnikuteks tituleerinud uudise pealkirjaga, siis kus krt sa tead, mis on informatiivne, mis mitte? Ega sa ometi paha peal pole ja valesse purki ei kiika?Et kes ei tea, milles probleem antud teemal, siis vaene mees on kutsutud vaibale, et julges natuke fitness.ee portaalis suud pruukida. Aga nii need asjad juba siin käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu näha hirmupoliitika mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järelt asi töötab.Peace.
Hakkab pihta. Sa möödaminnes ütlesid mulle saalis kui ma trenni tegin, et tuleb uus portaal. Sa ei selgitanud ju portaali sisu. Saatsid mu mailile kirja registreerimiseks ja sinnapaika see jäigi. Mis hiire südamest sa siin räägid. Kui mul oleks hiire süda siis ma ei oleks fitnessi lehel kommenteerinud teemat. Mina ei karda kedagi ja mul ei ole kaotada ka midagi.
Kui te panete vale info välja mis tutvustab erinevaid aineid siis see pole informatiivne? Nüüd küsi veel kus ma tean nende asjade kohta. Paraku treenerina pean ma teadma ka sellest poolest.
M.M.
MemberAvastasin ka oma nime sealt, ise küll ei tea, et olen registreerinud kasutajaks.
Kui aga rääkida informatiivsest poolest siis juba esmavaatlusel avastasin mitmeid eksitavaid vigu.
M.M.
MemberKüsimus seisab endiselt siis . Miks Ott Kiivikas ise sõna ei võta ja igasuguseid jutte ümber ei lükka või ei seleta järelikult pole midagi seleta ja assjad ongi nii nagu se tõde siin vällja koorub . Järgmisena tuleks siis OTT ära lintsida ja lasta tal maitsta enda töö viljuMis sa arvad, et Ottil ei ole muud teha kui siis foorumis koolilastega debatti pidada. Kasvage suureks.
M.M.
MemberKui ma kogu sellest Eesti kulturismist raamatu kirjutaks kuidas tegelikult kõik asjad on, käivad ja liiguvad siis ma saaks vist müügiedu pealt rikkaks. Küll aga teatavasti raha ei tee õnnelikuks (sellega lohutavad ennast vist ainult vaesed:)
M.M.
MemberJah! Teadmised keelatud ainete kasutamise kohta on null.Räägib mees kes on minu mäletamist mööda kolm korda I taseme eksamilt läbi kukkunud. Kadedus lööb ikka igast august sul välja
M.M.
MemberAusalt öeldes juba mitmes kord on Marek Morozov üsna negatiivselt meelestatud minu kirjutiste vastu. Minul isiklikult oleks ka sinu teemade kohta teinekord nii mõndagi öelda, aga ma ei tee seda erinevatel põhjustel. Kindlasti on neid, kes sind jumaldavad ja kindlasti on ka neid, kes sind vihkavad. Alati on enda seisukohti võimalik avaldada vähemvaenulikult. Mis puudutab -80 kg kategooriaid, siis 2002-2003 aastatel ja ka hiljem jäid dopinguga vahele just nende kategooriate eesti sportlased- siin ei ole midagi imestada. Kreatiinist: http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/euroli…php?id=20548885 Samasuguseid teemasid on kreatiini kohta veel.Veelkord, rohkem sallivust!
Ma ei ole Imre su vastu negatiivselt meelestatud aga pole vaja pidevalt korrutada oma puhtuse, kui keegi pole seda sinult küsinud. Teiseks kui sa tõesti usud seda kreatiini vahele jäämise juttu siis on tegemist ikka vägagi naiivsusega.
M.M.
MemberKuidas patustel treeneri kutsekvalifikatsiooniga? Jalgrattatreeneriks nüüd?Miks peaks tal litsents ära võetama ? Kas teadmised kadusid ühtäkki ?
M.M.
MemberTere!Nüüd siis on alaliit üles pannud ka ametliku teate selle äärmiselt kahetsusväärse juhtumi kohta ning igal ühel on õigus välja öelda oma seisukoht. Hetkel ma veel seedin seda olukorda ja püüan korraks aja maha võtta ning kaasa mõelda kes, miks, kus ja kuidas. Niisama lahmima hakata ei ole mõtet. Minul endal on 11-14 detsembril 2009 Hispaanias maailma meistrivõistlused ning kindlasti olen arvestanud, et seal saadetakse mind võib-olla dopingukontrolli ning ei tahaks kuidagi suurvõistlustel Eesti Kulturismile ja mundrikandjana ka Eesti riigile häbi teha. Võistluseelses ettevalmistuses ei kasuta ma isegi kreatiini arvestades, et dopingukontrollid võidakse saata Hispaania naaberriiki Prantsusmaale ja selles riigis pidi kreatiin olema keelatud ainete nimekirjas(Üllatus-üllatus kõigile neile, kes näitavad näpuga Eesti parimate kulturistide poole ja süüdistavad dopingukasutamises. Selle näite põhjal peaksid Prantsusmaal kõikide teiste riikide sportlased keemkud olema, lisaks miljonid harrastajad ja ma ei pea silmas ainult kulturismi vaid ujujaid, sõudjaid, jalgrattureid-absoluutselt kõiki, kes kasutavad toidulisanditega kreatiini). Olen teinud ka alaliidule avalduse, et mind enne MM-i kasvõi kohe praegu dopingukontrolli saadetakse kui selleks leitakse võimalusi. Kummaline on see elukene- osade jaoks on vend Vähk pisikene atleedikene, kes on lausa olematu kulturist, sest tal ei ole väga suurt lihasmassi, aga samas jällegi niiöelda tavainimese seisukohast on vend Vähk kindlasti hull süstlamees ja sööb metakat nagu leiba ning selliste süüdistustega kipuvad hüppama tavaliselt joobunud inimesed rahvarohketes kohtades. Et siis mis meelel see keelel. Siinkohal pöördun kõigi huviliste poole palvega enne natuke mõelda kui midagi avalikult kirjutama hakata, sest ilmselt suur osa siinsetest kommentaaridest läheb kohe ajakirjanike toidulauale. Kulturism on huvitav spordiala ja sellega tegelevad fanaatikud. Iga inimese enda asi, kui kaugele ja milliste vahenditega tahab jõuda, aga kindlasti tasub jälgida reegleid. Olge sallivamad teiste suhtes!
Rahu!
Head lapsed- need kasvavad vitsata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes ei jõua enam su juttu kuulata kui puhas sa oled. Ma imestaks hoopis kui sa alla 80 kilosena aineid tarvitaks. Ja mis kreatiini juttu sa ajad. Wada nimekirjas kreatiin keelatud ainete nimekirjas ei ole, ükspuha kus laboris seda proovi tehakse. Ja üleüldse tehakse mingist mõtetust asjast hull poleemika. Ainuke jama on see, et teiste võistlejate seisukohast pole see aus. Alati ruigavad need kes midagi sellest ei tea. Kultursimi kui sellist heal tasemel tänapäeval ei eksisteeriks ilma dopingu vahenditeta, võiksite lõpuks sellest arusaada. Mitte, et ma seda propageeriks. Pooled Eestlased on terve nädalavahetus juua täis, suitsetavad, ja tarvitavad narkotsi aga kui sportlane on 20 aastat vaeva näinud ja tahab edasi arengut näha millele ta on pool elu pühendunud siis on ta vaenlane nr. 1 Mõelge vahest läbi teise inimese silmade ka. Ma ei räägi praegu Argost vaid tippsportlastest üldse.
november 14, 2009 at 4:52 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234605M.M.
MemberMa arvan ka, et kui Mikk ei võida siis on küll talle ülekohut tehtud.
november 14, 2009 at 7:21 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234500M.M.
MemberJa need kaks tsehhi vöötoravat võtavad paraku tõenäoliselt mis neile kuuluma peab. Igatahes edu teile
november 14, 2009 at 7:14 e.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234499M.M.
Member -
AutorPostitused