M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2007 at 4:25 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Dmitri Uiba – selg ja triitseps #113372
M.M.
MemberKas Dimka sügisel eestikatel lavale ka tuleb? Raskekaal on kuidagi nadiks jäänud. Endal on küll tõsine kavatsus sügisel jälle Otti natuke ärritama minna.(Usun et seekord on ta raskekaalus juba otsapidi omadega). Suured rasked mehed tulge välja, näitame raskekaalus korralikku taset. Joker sina ka vaata , et vormis oled 9. novembril ja laval.)Mis sa ise oma seekordseks võistluskaaluks sügisel arvad olevat ?
M.M.
MemberAusalt öeldes ei jõua ma ära oodata millal ilmub veel viimast lihvi saav raamat kulturismi sõpradele. See raamat peab saama kohustuslikuks kirjanduseks KÕIGILE. Ma loodan, et siis jäävad ära paljud mõtetud vaidlused ja diskusioonid nii treeningu- kui ka toitumise osas. Nii, et olge valvel !
M.M.
Memberkui sa veidi asja uuriksid, siis sa saaksid teada, et tegelikult on 5g tunduvalt üle pakutud, juba paarist grammist piisab, rohkem tarvitamine ei mõjuta aga midagi. see on kasulik ainult kreatiinitootjatele.10g on vbl 130kg kulturistil päevanorm
Kui sa väidad, et 130 kg mehe päeva norm on 10 grammi ja arvad, et paarist grammist piisab tema jaoks siis see tähendab ju, et tarvitaja kaalub 25-30 kilo. Ma ei usu, et küsija on 5-7 aastane.
M.M.
MemberNiisiis tegin kodustes tingimustes treenides siis lõpuks kindla kava valmis. (muidu treenisin nii nagu juhtus, muidugi ühel päeval rind, teisel selg jne) Ootaksin kogenumate arvamusi ja muidugi soovitusi mida ümber paigutada, mida muuta. Olen trenni teinud kodus, sest oli vaja raha kokku hoida. Mai kuu veedan aga jõusaalis, siis lähen maale metsa tegema ja maju ehitama, kuid üritan ka seal trenni teha.Kava siis:
Butterfly 5×8-12
jalgade tõsted rippes 3×10-20
keretõsted maas 3×10-20
jalgade tõsted maas 3×10-20
Lõuatõmbamine kitsas althaare 4×6-12
Trapetsile õlakehitus kang ees 4×6-12
Alaseljale keretõsted maas 4×6-12
Lamades säärte painutamine taha 6×8-12
Lamades prantsuse surumine 6×8-12
Lamades althaardega prantsuse surumine 6×8-12
Seistes küünarvarte kõverdus lai haare 4×8-12
Seistes küünarvarte kõverdus althaare 4×8-12
jalgade tõsted rippes 3×10-20
keretõsted maas 3×10-20
jalgade tõsted maas 3×10-20
Mina ei saa siiamaani aru miks kõik ise tahavad endale kava koostada, kui siit lehelt saab valida endale vastava mis on ka propotsionaalselt paigas. Hetke kava on ju täiesti selles osas mööda : jala ees- ja tagaosale kokku 3 harjutust ilma sääreta ja biitsepsile 4 harjutust. Siit hakkab välja kooruma järjekordne multifilmi tegelane kellel on reis ühtemõõtu õlavarrega.
M.M.
MemberMina teen sellist putru hommikuti, mis arvate.90-100g neljaviljahelbeid
u. 800ml piima
suhkrut, soola maitse järgi
13 munavalget ja 2 munakollast praen soola ja pipraga ja segan pudru sisse
piim 2,5 % (800 g):
– 416 Kcal, 16 g rasva, 24 g valgud, 40 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
neljaviljahelbed (90 g):
– 293.4 Kcal, 1.8 g rasva, 8.1 g valgud, 69.3 g süsivesikud, 10.8 g kiudaineid
munavalge (500 g):
– 205 Kcal, 0 g rasva, 50 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
munakollane (40 g):
– 138 Kcal, 12.4 g rasva, 6.4 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 1052.4 Kcal
Rasva: 30.2 g.
Valke: 88.5 g.
Süsivesikuid: 109.3 g.
Kiudaineid: 10.8 g.
Päris korraga seda ära ei söö, aga väike paus vahele ja jõuab küll. Kas on veel teisi, kes nii teevad?
Võiksite soovitada alternatiive sellele.
Mis sa nalja teed, milleks sulle nii palju valku korraga. Sellise koguse piimaga pudru tehes piisab täiesti juurde kahest tervest munast või poolest pakist kohupiimast. Üldse võiksid pudru kogust vähendada ja selle asemel süüa juurde hoopis puuvili.
M.M.
MemberNo sorry mehed, müts maha kõigi trennimeeste ees aga tase oli üldises mõttes ikka üsna hale. Pooltel meestel puudub ikka täielikult kriitika meel või ei ole neil peeglit. Noortest ja juunioritest saan veel aru, puudub kogemus või treener aga osad mehed kes on juba aastaid võistelnud ja näinud varasematel kordadel mitmeid kordi parem välja tulid rakvere sardellile reklaami tegema.
M.M.
MemberMõrkjaks läheb kodujuust siis kui ta pole enam väga värske. Poest tasuks alati vaadata säilivus kuupäevi. Üldjuhul lükatakse vanad ette ja värsked nende taha. Nii, et kellel pikem käsi sellel veab : ) Endale meeldib ka alma 4% kõige rohkem, kuna ta sisaldab ka rõõska koort. Aga üldse peaksid kulturismi sõbrad maitse elamuse teisejärguliseks jätma. Tuleb süüa seda mida keha vajab, mitte seda mis maitseb. Kui saab mõlemat korraga on väga hea.
M.M.
MemberEi ole mõtet jäljendada täpselt kellegi eduka kulturisti äärmusliku toidukava. Imrel on oma moodus kuidas ta saavutab oodatud tulemuse kiirelt. Enamuste jaoks oleks see piinav ja ennast hävitav. Ma olen arusaanud, et Imre soovib jäädagi võistlema klassikalise kulturismi ridades, mis tähendab seda, et ta ei saagi lubada endale lihasmassi juurde ning seega saab ta endale lubada sellist dieeti.
Teistel kes sellisesse kategooriasse ei kuulu pole vajadust süüa täiesti rasvatuid toiduaineid, samuti soolavabasid. Ja pärast treeningut välja jätta süsivesikud on ka rumalus. Miks nii mitte teha selleks on väga palju negatiivseid põhjusi. Sellest võivad teile rääkida lisaks minule Kiivikas, Otsus, Kalmus, Rückenberg jne. Sööge normaalselt nagu te sööte ning kuni 500 kcal miinusega päevas ja te ei saa arugi et käsil on dieet ning kaalulangus ei tohiks olla rohkem kui 2 kilo kuus (esimesel kuul 3 kilo). Sellega tagate normaalse ajutegevuse ja ka võimalikult väikese lihasmassi kaotuse.
M.M.
MemberMitte ühtegi toiduainet ei pea kõrvale jätma dieedi aeg, lihtsalt kogustes on asi. Söö nt. 1 puuvili hommikusöögi ajal ja teine vahetult peale trenni.
M.M.
MemberPeaaegu kõigi venerahvusest meestega tuleb kättpidi teretada, see lihtsalt on neil selline komme. Osade Eestlaste komme on üldse mitte teretada, see on väga nõme komme.
See ei puutu teemasse aga öelge kas või üks venelanna eesnimi mis ei lõppe a tähega ? Kui teate siis auhinnaks on minu poolt jalgsimatk Keilasse.
M.M.
MemberOsadel on siin natuke vale arusaam toidukava sisust ja selle vajalikusest. Iseenesest on see vajalik milleks ? Esiteks koostame me selle lähduvalt inimese vajadusest, kas ta soovib kehakaalu alandada rasva arvelt või lisada lihaste arvelt. Teiseks valkude, süsivesikute ja rasvade õige vahekord. Kolmandaks olenevalt inimese päeva iseloomust (kool, töö, uni, trenn jne.) paneme paika õiged kellaajad, millal mida ja kui palju süüa. Lisaks alternatiivid, et kuidas asendada mingi toiduaine teisega samal kellaajal. See tähendab seda, et ei pea ettekirjutatud toidukava alusel sööma iga päev täpselt kell 15.00 kana ja riisi, vaid võib asendada ka millegi muuga, samas rikumata toitainete vahekorda (loomsed/taimsed valgud, küllastunud/küllastumata rasvad, liht/liit süsivesikud). Ning alati kui vaja siis hiljem aitame midagi muuta kui see päris nii nagu peab ei toimi kuna inimestel on ka individuaalsed iseärasused.
M.M.
MemberMul on üks küsimus:Olen naissoost, pikkus 168, vööümbermõõt 65, puusaümbermõõt 92, reie ümbermõõt 54
Ja ma kaalun 73 kg
Kuidas on see võimalik, kui teised samades mõõtudes naised kaaluvad max 60 kg?
Kui kõik numbrid ja pikkus ka sama on siis tähendab, et sul oma 10 kilo lihast rohkem võrreldes teistega: ) Seda ma aga ei usu ning vaevalt sa väga lihastes oled. Sellise lihasmassi juurdekasv võtab naistel aega väga palju aastaid.
M.M.
MemberTuharad lähevad üldjuhul ikka kõige viimasena, kui üldse lähevad.
M.M.
Membertere,tegin siin 4 kuulise massiperioodi ja nüüd oleks aeg rasvaprotsenti alandama hakata kui massiperioodil nägi toitumiskava välja selline:
Hommiku : 100g Neljaviljahelbeid ; 180g tuunikalakonserv(millest tuunikala 135g); 0,3 L joogijogurtit , 150 g rasvavaba kodujuustu.
Lõuna: 500g pelmeene , 0,5L piima , 300g kohupiimakreem , 200g leiba , 2 banaani
Õhtul: 200g seavälisfilee sinki ; 150g rasvavabakodujuustu , 100 g leiba; 0,3 l jogurtit , 100 g makrat.
Peale trenni manustan 100% Whey proteeiini 1,5 annust – valku 35g
Siis kuidas peaks toituma rasvaprotsendi alandamise käigus st eriti tähtis on just hommikusöök , et kas jätta välja puder jne . Olen 198 cm pikk ja 102 kilo
Kui kiiresti üldse rasvaprotsent 13% pealt ütleme 10 % peale läheb ? kui õigesti toituda ja trenni teha
Ja nii sõidki 4 kuud ? ilma ühtegi muna, riisi, kartulit, juurvilja jne. söömata. Miks te ei taha keegi normaalselt süüa ma ei saa aru. Hoidke jah raha kokku toidukava tellimisest, nii saate oma eesmärkite saavutamiseks poole rohkem tööd ja aega kulutada. Lihtsalt norin nüüd natsa : ) Esiteks on toidukordi vähi, teiseks milleks rasvavaba kodujuust kui samas sööd sealiha. Peale trenni 0 süsivesikut jne. Seda monoloogi võiks veel head viis rida kirjutada. Mitte, et ma tahaks toidukava müüa, lihtsalt kahju on vaadata.