Skip to main content

M.M.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 1,284 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Amatöörkulturism ja dopingukontroll? #115381
    M.M.
    Member

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&textID=3734&com_view=1″>Tagasi uudise / artikli juurde

Taaskord ronin välja sellise mitte kõige „leebema“ teemaga, ent mis teha, viimasel ajal, eriti pärast Tallinna Euro Elite Touri olen selliste asjade üle väga palju mõtisklenud. Usun ka seda, et kõnealune teema ei ole paljude arvates kindlasti selle portaali temaatika, ent mina arvan, et vägagi on. On selge, et igasugune keelatud ainete temaatika on alati käinud kulturismiga kaasas, see ei ole saladus, eriti kui vaadata veel profikulturismi. Siiani ei ole mul selle portaali „valitsejatele“ midagi ette heita, kõik senised steroide ja kunstlikult kasutatavat kehakeemiat pu…

Sorry Joker, jälle taheti sulle liiga teha : ) Hoopis Janar on teema autor, aga mõte jääb samaks

in reply to: Amatöörkulturism ja dopingukontroll? #115378
    M.M.
    Member

Oh sind Jokerit küll. Selleks kulus sul 10 aastat, et aru saada miks sa sama suureks pole läinud kui oled unistanud : ) Viga ei ole sinu toitumises ega tõenäoliselt ka treeningus, vaid viga on selles, et sul ei ole lihtsalt raha. Ja mitte ainult sinul vaid meil kõigil. Ainult üliandekad ja meeletu töövõimega mehed võivad puhtalt jõuda millalgi amatööride tippu. Ma pakun välja, et neid on isegi veel olemas. Ülejäänud peavad kahjuks selle nimel riskima ja tõenäoliselt loobuma oma tervisest ja selle eest on nad nõus loovutama ka oma raha. Kuna ma olen läbi hea juhuse kirjavahetus hetkel proffi leeris üsnagi tegija kulturistiga siis olen ka selle teema kohta natuke temalt teada saanud. Ma võin öelda niipalju, et selle mehe ühepäeva kogus maksab Eesti rahas umbes 4000 krooni. Aga ausalt, mina küll ei tahaks tema nahas ringi kulgeda nagu elav surnu. Paraku teab ta ise ka, et ta kaotab millalgi heal juhul mõne oma siseelundi aga…… samas saab ta nautida need aastat meeletut tähelepanu. Minu meelest pole su elul Joker viga midagi, sul on oma töö mis sulle meeldib, oma kodu ja armsam kes sind naudib. Ning tähelepanu saad sa ka nagu näha, vähemalt selles ringkonnas. Seega, ära stressa ja naudi seda mis sul on, mitte seda mis sul ei ole.

in reply to: Kai Green New York Pro – l #115232
    M.M.
    Member

Jalatagaosa on jube hästi eraldunud. Natuke oleks säärele massi vaja, siis oleks super-hüper. Midagi ei ole teha, sellel alal on ikka mustadel geneetiline eelis valgete ees kuid selle eest nad ei saa jällegi tsikliga sõita, kuna tuul lükkab ülahuule silmade ette : )

in reply to: Valusad videod #115100
    M.M.
    Member

Minu 6udusunen2oks on j6usaalis, et 6lavarre kakspealihas “jookseb kokku” (ei m2leta enam, kes mulle seda v2ga elavalt kirjeldas) .

No päris nii ikka ka ei saa olla, et mõlemad biitsepsipead lahti rebenevad. Kui mõni veel ei tea siis omalajal juhtus samalugu vanameistri Indrek Otsusega. Praegu on tal pingutades päris huvitava kujuga biitseps.

in reply to: Pisikerosin Palju Õnne #114956
    M.M.
    Member

Tuhat musi ja sületäis kallistusi ka minu poolt : )

in reply to: Jõutõstjad EESTIle 2 pronksi !!! #114885
    M.M.
    Member

Väga tublid, nagu plaanitud – medal !

in reply to: Dennis Wolf nädal enne New York Pro -d #114807
    M.M.
    Member

Huvi pärast vaatasin mehe kodukat http://www.dennis-wolf.de ,et mismoodi mees siis treenib, kui nt. säärega on probleeme. Tuleb välja, et 4 korda nädalas. Kas on ta seda nüüd hakanud tegema või on ta seda teinud kogu aeg, seda kahjuks teada ei saanud aga ma uurin selle välja.

in reply to: pähklid #114717
    M.M.
    Member

Dieedi aeg võiks lisaks teistele pähklitele lisaks olla iga õhtu umbes 30 grammi (krediitkaarti suurune tükk) kookospähklit. Enamustes kaubakeskustes müüakse, ainult purustamisega peab vaeva nägema : ) Mõjub hästi seedimisele, lisaks sisaldab sellist kasuliku rasva mida mujalt on raske saada.

in reply to: Dennis Wolf nädal enne New York Pro -d #114619
    M.M.
    Member

Ja mitte vähe ei ole mees kosunud : ) Muidugi jalatagaosa ja eriti säär karjuvad

in reply to: Lihaste nimetus? #114617
    M.M.
    Member

Sooviks teada, kuidas nimetatakse neid lihaseid mis on vöökohast ülevalpool vasakul ja paremal (need mis lähevad puusadest ülesse poole, äärtes)

Suht keeruliselt seletasin. Ja seda ka veel, et kuidas neid treenida kui vastavat masinat pole käepärast võtta.

Kõhu põiklihased on nende nimetus. Neid saab treenida mitmeti. Üks võimalus on keretõsteid tehes hoida üks külg ees. Teine võimalus on seistes hantel või ketas ühes käes kere painutused küljele. Kolmas võimalus on istudes varbad hoides millegi all hoides ketast käes ja tõstes üle enda ühele ja teisele poole vastu maad lastes. Võimalusi on veel muidugi.

in reply to: Euro Elite Võistlused sel aastal #114614
    M.M.
    Member

Kas see tähendab seda, et Eestikad toimuvad ka 24 november ? või esialgselt plaanitud 9-10 november ?

in reply to: Meie meeste konkurendid Euroopakatel #114518
    M.M.
    Member

Overall võitja on küll super. Venelased on seekord kõva raha endi peale pannud : )

in reply to: Toitumiskava #114387
    M.M.
    Member

Asi käib siis selliselt, et fitness.ee pealehel allpool on bänner, sealt saab valida koostaja ja edasi kõik vajaliku mis lihtsustaks kava koostamist, ehk võimalikult palju infot tellija kohta. Ma ei tea Otti ja Argo koha pealt sõna võtta aga ise lähtun viimased aastad võimalikult personaalselt – mis puudatab üldse päeva olemust, eesmärki, kellaaegu, alternatiivseid lähenemisi ning lisaks kui kava järgimisel see ei tööta nii kui vaja siis ka selle korrigeerimist.

in reply to: suur probleem #113664
    M.M.
    Member

Võib-olla tundub see loogika vastane aga sa pead just treenima baasharjutusi kasutades suurtemate raskustega vähe kordusi ja max 3-4 korda nädalas. Aeroobsega trenniga hoia tagasi. Toitumise kohapealt tarbi rohkem vedelikest saadud kaloreid – mahlad, eelkõige jogurt. Nii suudad vajaliku positiivse kaloraazi täis saada. Vabalt võid süüa magusat ja seda ka õhtuti. Eks muidugi peeglist ole näha, kui vöö ümbermõõt kasvab kole kiiresti siis pead natuke süsivesikutega tagasi tõmbama.

in reply to: Kaalust allavõtt. #113593
    M.M.
    Member

4. Kas päevitamine v üldse päikese käes viibimine põletab ka rasva?

Viimase aja paremaid küsimusi jälle : ) Põletab, miks ta ei põleta ja veel kuidas. Kuid veel paremini põletab rasva see, kui sa istud villane kampsun seljas põleva kamina ees, jood bocki ning vaatad jalgat.

Sorry, ära pikka viha pea : )

Viewing 15 posts - 451 through 465 (of 1,284 total)