M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberCoral Club iseenest jääb ka üsna lähedale. Asub Saku Suurhalli kõrval. Samuti avatud 6.30 – 23.00 iga päev. Kuu hind on 700 – 900 eek. Liitumistasu ei ole. http://www.coralclub.ee
M.M.
MemberLisaks kaladest veel tuunikala, tursk jne. Ma ei näe veel kohupiima, kodujuustu. Päevas korra võiksid ikka süüa ka nt. pudru ja mõne puuvilja. Lisaks võtad liiga kiiresti alla.
M.M.
MemberNädalavahetusel need mehed kes kavasid koostavad üldjuhul arvuti taga ei ole vaid kasutavad juhust ning teevad sporti : ) Seega kannatust natuke.
M.M.
MemberEga see ei ole jah nii, et trenni tehes kultad 9300 kalorit ja siis ongi kilo rasva läinud. See oleks ju eriti ideaalne variant. Tõenäoliselt kulub selleks veel rohkem energiat. Mida aeglasemalt seda kilo maha võtad seda suurema tõenäosusega on sellest ka rasv. Ehk siis maksimum kaotus ei tohiks olla suurem kui 50-100 grammi ööpäevas.
M.M.
MemberJala päev olgu ikka jalapäev. Milleks see biitseps kui järgmine päev hakkad jälle biitsepsit kasutama (selja päev). Parem tee rind/biitseps ning õlg/triitseps
M.M.
Membertere ma olen uus siin foorumis ja olen 15 aastane ning teen jõudu ja tahaks teada kas see on minu jaoks õige toitumis kava.hommik-:07-00 3munavalged ja kellokseid koos klaas piimaga
Lõuna- :12.30 koolilõuna
enne trenni(jõusaali) kaks kohukest
pärasttrenni kaks kohukest ja kohupiima
õhtul 19:00 kanafilee , rasvata kodujuust, idu salat ja roheline salat ning klaas piima
ootaks vastuseid. tänan.
Kus on puuviljad, kala, pähklid, juust, leib jne. Loodan, et see koolilõuna ei piirdu ainult supiga, vaid sisaldab praadi. Lisaks milleks rasvata toidud ja milleks viimane toidukord kell 19.00 (1 peaks veel olema hiljem). Ühesõnaga midagi head siin küll ei ole hetkel.
M.M.
MemberMida rohkem seda solki ostate joote seda paremini elavad need näod kes on selle joogi reklaam plakatil, ongi kogu lugu.Kaalus alla võtta, rasva protsenti vähendades, aitab see jook ainult siis kui toitumine on korras. Kahjuks ei kajastu see fakt joogi reklaamis kusagil.
Nii et kullakesed hüpnoosi ohvrid, jooge aga jooge ja unistage ilusast figuurist !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii ongi, mida rohkem inimesed seda ostavad seda paremini elavad tootjad ja müüjad. See on mingi uus uudis või ? Nii on ju kõigi asjadega maailmas. Sinu põhimõtte järgi ei tohiks me midagi osta ja tarbida. Et siis võtame kõik riided seljast ja lähme metsa käbisid sööma ?
M.M.
Memberterve see Fat Burner Clubi teema põhineb nagu kuulujuttude peal.. kui keegi oskab ja teab siis vastaku paarile kysimusele…1) Kas see tõesti aitab ka???
2) Kui kiiresti tulemused on näha?
3) Mis juhtub kui juua päevas 2-3 pudelit???
4) On see ka hea kui juua seda ja mitte trenni teha?
5) On mõju ka suurem kui juua seda trenni tehes?
Kui mõnele tundub et need kysimused on rumalusest, siis olen lihtsalt alles avastanud enda jaox selle joogi ja ei tea midagi veel sellest…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastus :
1. Lihtsalt öeldes aitab kaasa ehk kiirendab rasvade “põletamist” energiaks.
2. Seda ei oska keegi sulle öelda, see olenb kõik paljudest teguridest, kuid kindel on see et ta ei aeglusta tulemust.
3. Üle 1 pudeli (rohelist) ei anna effektiivsemat tulemust. Päeva norm ongi kuskil 3000 mg
4. On küll hea juua, sest ta ei ole ainult “rasvapõletaja” vaid ka südamele hea, seda soovitavad ka enamus arste kes on vähegi süübinud teemasse.
5. Mõju on kindlasti suurem. Soovitav on tegelikult juua see pudel pool tundi vahedult enne trenni. Toimub suurem energiapõlemine, mis on ka tunda suuremast higi eraldumisest.
See ei ole reklaam
M.M.
MemberTeades ainet mida need mehed tõenäoliselt kasutavad “rasvapõletuseks” siis 6 nädalat(56 päeva) on piisav aeg, et kuiv vorm teha. Selle ajaga jõuab maksimum kogust tarvidades kaotada kuni 12 kilo puhast rasva.
M.M.
MemberIse söön tavapäraselt iga päev regulaarselt 6 korda ja võimalikult mitmekesiselt. 2 toidukorra valgu koguse saan toidulisandist (Fast HTR). Lisaks liha, kala, muna, kohupiim või kodujuust.
M.M.
MemberNiisiis. Selline küsimus, et kas keegi teab, või oskab anda linki, kust leiaks, kui palju põletavad kaloreid järgmised tegevused:Kõhulihased
Seljalihased
Kätekõverdused
Aeroobikavenitused vms
Jalgrattasõit (aeglane tempo, kiire tempo)
Ujumine (samuti aeglane ja kiire tempo)
Olen meesterahvas.
SUUR tänu vastajatele
“>Seda ei saa nii öelda. Esiteks sa ei täpsusta kui pikka aja peale, teiseks oleneb see kehakaalust, liigutuste kiirusest, pingutusest, temperatuurist jne. Aeroobse(kestev liikuv tegevus) kohta võib öelda, et 70 kilone inimene kulutab tunnis pulsiga 120-140 lööki minutis keskmiselt 500 – 600 kcal
M.M.
Membersorry, ajasin sassi kg ja lb. Tegelikkuses 1 lb kaotamiseks tuleb jaada defitsiiti 3500 kcal kui 1 kg jaoks 7700 (kuid siiski mitte 9300!! viiteks fyysika yhikute tabel http://whatis.techtarget.com/definition/0,…551931,00.htmlparandasin linki [alessandro]
Ole hea mees ja tee endale ennem selgeks ja jäta meelde, kui palju sisaldab kalorites :
1 gramm valku = 4,1 kcal
1 gramm süsivesikuid = 4,1 kcal
1 gramm rasva = 9,3 kcal
1 gramm puhast alkoholi = 7,2 kcal
1 gramm kiudaineid = 0 kcal
M.M.
MemberNo kaalu kaotad sa ju kalorite defitsiidist. Minu teadmiste kohaselt on 3500 kalorit umbes 1 kilo.Seega kui su baasainevahetus on 1600 kcal ja treenimisega kulutad lisaks ca 800, siis mina sinu asemel sooksin 1900 kcal oopaevas ja jataksin 500 kcal defitsiiti. Selliselt peaks loogiliselt kaotama nadalas kilo. Voi kui tahad kiiremini, siis sooksin 1400 kcal ja kaotaks nadalas ca 2 kilo.
Minu puhul vahemalt selline loogika toimib (kui viitsin nii kaua oodata ja tervislikult kaalu alandada)
Mis asja
M.M.
MemberVabandan, kui mu küsimus on natuke rumal, aga minu jaoks ei ole see baasainevahetuse ja kalorite seos päris selge. Kui “eluspüsimiseks” on minu kehakaalu juures vaja 1600 kcal, kas see tähendab, et need 1600 kcal peavad jääma alles, kui ma lahutan oma päeva jooksul söödud kalorite arvust liikumisega kulutatud kalorid? Või tähendab see seda, et võin süüa umbes 1600 kcal päevas ja liikumisega kulutatu läheb maha sealt? Ja tegelikult minu esialgne küsimus oli: kas on loogiline, et minu kehakaalu juures (85kg) kulub 20 min mõõdukas tempos (u 16 km/h) rattasõidule 212 kcal, 20 min ujumisele 181 kcal ja 20 min kõndimisele u 5 km/h 121 kcal? Mul ei olegi ju vaja täpselt teada, lihtsalt kas see suurusjärk võib olla õige? Tänan.Minimaalne kaloraaz mis sinu kaalu (85 kilo) juures üldse olla võiks on 2100-2200 kalorit päevas, millest peaks moodustama umbes 130 grammi valku, minimaalselt 210 grammi süsivesikuid ja vähemalt 80 grammi rasva. Teine asi on see, millistest toiduainetest neid saada ja kuidas need päeva peale ära jagada, et enesetunne säiliks normaalne. See juba oleneb aga kõik sinu päeva olemusest ja ka muudest teguritest.
M.M.
MemberKuna korraliku toitumisega vahel probleeme (ei jõua vajalikke norme toidunorme täita) siis võiksite soovitada mitte-vägakallist toiduasendajat kaalu juurdevõtmiseks.Joo 1 liiter joogijogurtit 1 toidukorraga (saab 10 krooniga kätte) ja näed kuidas kaal hakkab tõusma. Lisaks saad 35 grammi valku ka kätte.
AutorPostitused