M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberKui keegi aega saab , siis võib öelda mulle , kus see toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks ka vaatama minna.KUS SEE TOIMUB ! Ei ole võimalik : )
M.M.
Member1.kas kaldpinnal kangiga surumist võib asendada kaldpinnal hantlitega surumisega??pole vastavat harki jõusaalis?
2.mida teha säärtega, kipuvad krampi minema pöjale tõusu tehes.
3.täiskükki ei taha teha põlvede pärast.
ja see ka et millal on õige aeg minna 2ks jaotatud kavalt minna üle 3ks??
Harjutusi peab nagunii pidevalt vahetama , ka nende järjekorda omavahel. Säärtega on nii, et teatud ajajooksul see probleem laheneb iseenesest, kui treenitakse järjepidevalt, teiseks venitused ei tee ka paha. 3 – jaotatud kava eeldab nädalas 4, max 5 korda jõusaalis käimist.
M.M.
MemberMinu meelest võiks olla selline variant ka, et see kelle käest küsitakse (nagu hetkel on teatud persoonid foorumi nimekirjas) see saab ainult ise vastata. Hetkel on ju nii, et kõik võivad nt. minu või Kalmuse või Vähi jne. asemel oma arvamust avaldada. Täiesti mõtetu ju. Siis vastab konkreetne mees kelle käest küsiti. Kui kõik tahavad vastata selle jaoks on ju olemas avalik foorum nagu nt. toitumine, treening jne.
M.M.
MemberKas sinna kulturismivõistlustele tuleb see aasta ainult 3 võistlejat välismaalt? Ja laval võib näha siis Kalmust, Otti, Vähki ja 3 välismaalast?Hekel on oma osalemisest teatanud 3 võistlejat. Kindlasti tuleb neid rohkem. Kus kohast sa lugesid, et osalevad Kalmus ja Vähk. Loomulikult on võimalus korraldaja maal lasta lavale rohkem oma võistlejaid, iseasi kas nad on konkurentsivõimelised selliste jurakate vastu.
M.M.
MemberMida jahedam treenides on seda enam kaloreid kulub, kuna organism on sunnitud sellel juhul lisaks hoidma kehatemperatuuri normi piires, üldlevinud vastupidisele arvamusele. Paksult riides kaotab kehakaalu muidugi rohkem aga seda paraku ainult vee arvelt mida hiljem kohe tagasi tarbitakse. See nipp töötab ainult tundide jooksul kui on vaja tõsiselt kuhugi kaalukategooriasse sisse ennast pigistada.
M.M.
MemberKuskohast see kuumuse ja kasvuhormooni jutt tuleb seal viidatud kommentaaris ?On mingeid täpsemaid reziimijuhiseid ka või lihtsalt kuumus/vedelikupuudus ?
See kasvuhormooni taseme tõus kuumas olles on jällegi mingite teadlaste poolt kinnitust leidnud. On see tõsi või ei, kes seda teab, aga ega sellepärast ma seal ei istu muidugi. Lihtsalt mõnus on. Loomulikult toimub saunas vedeliku kadu koos mineraalainetega aga see tarbidakse ju kohe tagasi. Keha annab ise sellest märku. Ise peale trenni laval olles joon muidugi midagi, tavaliselt HT-R sheiki : )
M.M.
Member“ripped” look tehakse eelkõige ikka köögis mitte jõusaalis.Täpselt nii, hästi öeldud. See korduste arv ja seeriate vaheline paus on täielik jaburdus. Tegelikuses peab just kehakaalu alandamise ajal hoidma treeningraskused üleval või isegi neid tõstma, see säilitab mõnevõrragi lihasmassi mis paraku nagunii kaob dieedi ajal. Kui treeningraskused alanevad, tähendab on vähenenud ka lihasmass. Seeriate vahelisi pause lühemana hoides tundub treening muidugi intensiivsem, see juba tänu suuremale higistamisele. Kui nüüd veel teha lisaks aeroobset treeningut siis kogu ettevalmistusprotsess ongi pigem puhas aeroobnetreening. Paraku ei ole kulturism kestvusala.
M.M.
MemberIse olen käinud peale trenni saunas 10 aastat järjest ja peaaegu iga kord kui on aega ja võimalust. Ma ei saa küll öelda, et see midagi halvasti oleks mõjunud. Hullult kaua pole jah mõtet istuda, pigistab mahlad välja järgmise päeva arvelt. Aga võibolla tõesti oleks hetkel palju suurem kui ei oleks käinud : )
M.M.
MemberSelline küsimus siis, et kas on vahet kui teha trenn hommikul, lõunal või õhtul? Eesmärk mass.On küll vahe sees. Esialgu võib-olla tundub, et see ei oma tähtsust aga pika aja peale annab see tunda. Kõige parem oleks võimaluse korral treenida päeval, kuna selleks ajaks oled oma keha piisavalt toitainetega varustanud(2-3 toidukorda ennem), mis tagab hea jõulise sooritusvõime, lisaks pole vaimselt veel nii väsinud. Ja pärast jällegi saad ennast taastada (2-3 toidukorda).
Tundub ehk natuke jabur ajada näpuga kõigil asjadel järge. Ma mõtlen muidugi mõistlikuse piirides ja teatud enim olulistel aspektidel. Kuid kokkuvõttes tagabki maksimaalse edu just kõik pisiasjad. Kui seda ei tee sina, siis teeb seda keegi teine ning tõenäoliselt on see teine ka sinust sellevõrra ees.
M.M.
MemberAga see tähendab ju, et sa oled ise juba piisavalt tark kui ise küsimusi ei esita. Siis pole vaja sul ka foorumit lugeda. Väga hea kui fitness.ee on oma ülesande täitnud, ehk kõiki harinud. Nüüd on loota, et hakkab järjest uusi võistlejaid peale tulema või vähemalt on saalid täis neid kes teavad mida nad seal ka teevad.
M.M.
MemberUuringud on aga näidanud, et toit, milles puuduvad süsivesikud, soodustab endogeensete rasvade intensiivset oksüdatsiooni, mille tagajärjel organismi kuhjuvad mürgised ketokehad. Vere pH langeb, tekib atsidoos ja edasi hapnikuvaegus. Süsivesikute puudus tingib ka lihasvalkude kasutamist energia tootmiseks.2003 aastal Eestikateks valmistudes olin ma sellises seisus 2 kuud. Ega hea olla ei olnud peab tunnistama. Kõik samad sümptomid mis sa kirjeldasid olid täielikult olemas. Seekord ei osanud ma hapnikuvaegust selle nimele kirjutada. Käisin isegi perearsti juures, kes muidugi ei osanud selle kohta midagi öelda. Eriti rõvedalt haises higi, selline spetsiifiline amoniaagi (nuuspiirituse) hais. See võib tekkida juba pärast 4-5 päeva kui süsivesikud on viidud peaaegu nulli. Väikemees oli ka sellel ajal puhkusel : )
M.M.
MemberÜldjuhul tekitab sellist protsessi vadakus leiduv laktoos. Selle vastu aitab kui tarbida toidulisandeid mis sisaladvavad vadaku-isolaati. Minu teada sisaldab isolaati ka Muscle +. Kas tootja tõesti petab tarbijat. Isolaat on üldjuhul ka alati kallim.jah eksisin, vaatasin järgi. Vadaku- isolaati sisaldab hoopis Whey +
M.M.
MemberÜldjuhul tekitab sellist protsessi vadakus leiduv laktoos. Selle vastu aitab kui tarbida toidulisandeid mis sisaladvavad vadaku-isolaati. Minu teada sisaldab isolaati ka Muscle +. Kas tootja tõesti petab tarbijat. Isolaat on üldjuhul ka alati kallim.
M.M.
MemberOn selge,et ka kytid ei söönud üksnes liha,vaid pidid ka süsivesikuid sööma,kuna inimene ei ela üksnes lihast ära.Hiina vanglas tehti kord aastate eest surmamõistetud vanngidega selline katse,et neid toideti üksnes lihaga.Katserühmast suri kuu aja pärast viimane inimene,teised jõudsid juba enne ära surra.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on küll täiesti jama jutt. Näiteks põhjajäämere ääres elavad nii öelda tsuksid söövad kuude kaupa hülge-, põdraliha ning kala mis teadupoolest sisaldab ainult valku ja rasva.
M.M.
Member[Täiskõhutunde tagab aeglaselt imenduv ja suure kiudainesisaldusega, nagu nt. kaerahelbed, eriti kui on mingite kliidega(nt. Nordic pudrud).
Ma lõpetasin peale seda pudru söömise ära -> maaharimine on inimajaloos üsna uus nähtus, u. 10000 aastat vana. seetõttu ei ole inimese organism viljatoodetega geneetiliselt kohanenud. teraviljas on väga palju antimetaboolseid aineid. viljas moodustub keemilisi ühendeid, mille abil see enda ärasöömist takistada püüab. need ained põhjustavad tavaliselt allergiat ja vigastusi soolestikus. vili sisaldab proteiine, mis meenutavad inimorganismis endas leiduvaid ning mille tagajärjel tekib ristreaktsioone ja autoimmuunhaigusi. vili takistab ka paljudemikroelementideimendumist. arheoloogiliste leidude põhjal on selgunud, et muinasaja kütid olid terved ja neil puudusid nüüdisaja haigused, samal ajal kui varajaste maaviljeluskultuuride inimesed kannatasid meile tüüpiliste degeneratiivsete haiguste all. õlluharijad olid lühemat kasvu kui kütid, laste suremus oli nende hulgas kõrge ja nakkushaigused laialt levinud. neil esines ka hammaste haigusi ja luukoe hõrenemist ehk osteporoosi – Antti Heikkilä.
(No selge siis ! See tähendab, et sa ei söö siis ei saia, leiba, sepikut, makarone, kooki, torti, pizzat, hamburgeri jne. Jõudu sulle! )
-
AutorPostitused