Skip to main content

M.M.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 1,284 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: veresoonte lupjumisest. #136987
    M.M.
    Member

Kuidas teostada “bulkingut” ilma, et veresooned ahaneks st ilma igasuguse ateroskleroosita vms?

Kas keegi on ka mõõtmas käinud arsti juures et saada tegevuse õigsusele kinnitust?

Minu teada ei saa ainult loota sellele, et pole eriti vana ja eriti rasvunud,,,.,.,. veresooned on ilmselt paljudel kulturistidel lupjunud… paljud dieedid.. hmmm ainult loomsed.. palju osalt sobimatut rasva…

jagage arvamusi

Ma ei tea ühtegi kulturisti kes vaevleks selles hädas. Järjepidevalt treenides veenid lainevad tunduvalt aastast aastasse. Vaata kasvõi ennast ja meest kes on 10 aastat rassinud. Võrdle nt. enda veeni ja tema veeni biitsepsil. Tal on kolm korda laiem see kui sul.

in reply to: kiire küsimus #136985
    M.M.
    Member

mis on valgu ja glükoosi suhe sheigis. olemas on hera80 ja trauben zucker, et 30grammi proteiini(hera80) kohta läheks siis umbes …grammi viinamarja suhkrut. loodan, et seletasin arusaadavalt.

Parem saa see vajalik süsivesik puuviljast kätte nt. banaanist – mis sisaldab ka muid vajalike aineid. Milleks ajada sisse endale töödeltud puhast suhkurt.

in reply to: Normaalkaal? #136932
    M.M.
    Member

Oleks vaja teada mis on 180cm pikkuse inimese normaalkaal?

aitäh.

meestel pikkus – 100 , naistel pikkus – 110. See “õige” kehtib tavainimeste kohta tänavalt. Kulturistid on selle järgi kõik ülekaalulised : )

in reply to: Mida arvate paksudest? #136904
    M.M.
    Member

Niikaua kui ülekaaluline häbeneb, et ta selline välja näeb on kõik veel korras. Kui enam isegi ei häbene siis pole enam midagi temaga teha. Täiesti kohutav mis toimub Ameerikas üldistatult muidugi – terved perekonnad koos lastega käivad hommikueinet söömas enne tööd ja kooli Mc Donaldsis – see on nede meelest täiesti normaalne. Päeval toimitakse samamoodi ja õhtuks tellitakse koju pizzad koos jäätisega. Ülekaaluliste % on seal hetkel umbes täpselt 65. Kui see % oli veel 40, umbes 15 aastat tagasi, võttis riik appi uue riiklikuprogrammi – low fat food ning selle asemel tõusis märgatavalt süsivesikute tarbimise kogused. Asi läks veel hullemaks nagu näha. Saledad on seal juba haruldus : )

in reply to: kama toiduna #136536
    M.M.
    Member

Kama on odav ja sisaldab u 15 g valku 100 g kohta.

Kuna see on kuivatatud toit, siis küsimus,(mis võib olla kummaline) et kas see võib pärssida toitainete omastumist? St kui hea on kamas oleva valgu bioloogiline kättesaadavus.

Tavalist kama jooki ennast soovitatakse teha paari lusikatäiega, aga et see oleks suurem valguallikas, peaks seda tarbima päevas ca a la mitukümmend korda rohkem. See tekitab küsimusi. Kuna kama paisub vedelikus, siis küsimus, et kas see võib tekitada kõhuvaevusi, kui palju korraga tarvitada? Teame ju lugusi, kuidas kõhus paisuv toit on inimesi isegi hauda kukutanud.

mis arvate, teate?

Kama – nagu kõiki teisi teraviljatooteid (riis, tatar, makaron, kaer, leib jne.) ei saa võtta kui valguallikaid, nad on siiski süsivesikute allikad ehk energia (laiaslaastus 100 grammi kohta 60 – 75 gr. süsivesikuid). Ei ole mõtet isegi hakkata arvutama palju saame taimset valku päevas. Loomsed valgud on need millest ehitatakse ennast (liha/kala/muna- ja piimasaadused, laiaslaastus 100 grammis 15-25 grammi valku).

in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #135586
    M.M.
    Member

Nees kes kõrsiku tüüpi on peavad endale sisse ajama lisaks tahkele toidule ka vedelal kujul toitu, ehk nt. janu korral juua joogijogurtit mitte ainult vett. Proovige ja näete kuidas hakkab asi muutuma.

in reply to: Re! M.M. #135392
    M.M.
    Member

Sama ajal kui pudru näiteks keeb siis praeb ka pannil kanafilee või veise hakkliha kaheks söögikorraks. Lisaks kaasa võtta 1 pakk kohupiima ja 1 tops kodujuustu ei võta rohkem aega kui 15 minutit. Süsivesikutega on ju veel lihtsam – poes müüakse juba valmis kujul keedetud riisi, tatart või karbis toorsalatit. Võimalus veel nt. osta purk valgeid ube tomatikastmes, mõned puuviljad, leib.

in reply to: Kuidas saada massi juurde? #135295
    M.M.
    Member

Olen 13, kaalun 40kg, kuidas ma saaksin massi juurde?

Saage lapsed ükskord aru, et niikaua kui te kasvate pikkusesse, pole mõtet mingist lihasmassist unistada ükskõik mida te ka ei sööks.

in reply to: toitumiskava #133744
    M.M.
    Member

Tellisin just toitumiskava ja eelnevalt ka treeningkava.Lasin need mõlemad koostada Otil.Kommenteerigu need kes on tellinud toitumiskava ,et kas sellest on ikka kasu ja mitu kilo umbes kuuajaga juurde on võetud.Kui keegi on tellinud selle Otilt siis kommenteerige kas ta on pannud kavasse ikka head ja maitsvad toidud ja kuidas olete rahule jäänud.

Mul Ott seisab siin kõrval just praegu ja andis loa oma eest vastata. Ega seal kavas ei ole retsepte, et kuidas valmistada jne . On olemas toiduained ja kogused ning lisaks mida millal ja kui tihti süüa ja millega asendada kui kopp ette tuleb. See ongi ju asja point, et saada kätte päevas vajalikud toitained õigel ajal. Seda on nagu raske hinnata, et kui palju keegi juurde on võtnud tänu sellele kavale. Kogenud tegijad saavad juba aru millest ma räägin.

in reply to: Millega asendada…. ? #133703
    M.M.
    Member

Kusjuures siuke asi nagu nisukliid sisaldavad 15g valku, 15 grammi süsivesikuid ja 160 kalorit 100 g kohta. See pole minu silmis ka tõeline puder, aga dieedi ajal on omal kohal, ma arvan. Maitse on nagu saepurul, aga ca 38g kiudaineid, mille leiab 100g-st pudrust, teevad kõhutäis küll.

Tekib küsimus. Miks peaks dieedi aeg siis vastumeelselt sellist saepuru sööma. Miks ei võiks süüa tavapärast pudru. Las ma mõtlen. Aa, see on sellepärast, et muidu saab liiga palju süsivesikuid või ? Et see tuleks umbes 20 grammi rohkem süsivesikuid nt. hommikul pudrust saades ? Et, see on juba liig mis liig või ? Esitan siinkohal küsimuse suurele ringile : kumb siis on Teie arust õigem, süüa rohkem(kaloraazilt) ja treenida rohkem või süüa vähem(kaloraazilt) ja treenida vähem, eesmärk oleks üks – kaalulangus rasva arvelt.

in reply to: Millega asendada…. ? #133697
    M.M.
    Member

Väga hea on kaerahelbepuder hisukliidega. Koguni 19g kiudained 100g kohta ning süsivesikuid vaid 27g, kui õigesti mäletan.

Mõtle nüüd natuke peaga 100 grammis 27 gr süsi ? See sisaldaks küll siis enamusest kiudaineid. Üldjuhul alla 50 pole nagu võimalik. Keskmiselt on kõik pudrud 60 – 75 kanti

in reply to: Kust saada Markus Rühl`i video “Big and loning it” #133694
    M.M.
    Member

emulega saab tõmmata aga seal on mingi rmvb file kuidas seda vaadata saab? ümber seda faili teha kuidagi teiseks formaadiks? mul ei tööta.

või on mõni teine koht kust veel saaks tõmmata? tundub hea video olevat.

ja sellisaid asju nagu filme

rühl

Mina tõmbasin sama video limewire ´st, mõned videod olen saanud kätte ka bearshare ´st

in reply to: nuudlid #133641
M.M.
Member

Halbasid toiduaineid pole olemas, on olemas valed kogused ja kellaajad

in reply to: Eesti kulturismi ajalugu… #133588
M.M.
Member

Hiljuti tuli jutuks tuntud jalgpalluri Martin Reimiga, et tema isa võistles ka kunagi ühe korra, kelle nimi on Olev Reim. Teistest Reimidest ei tulnud nagu jutuks. Tõenäoliselt on need kõik Reimid siis kuidagi sugulased.

in reply to: Mida arvata kavast #133513
M.M.
Member

Natuke koogel-moogel on see jah. Esiteks kui sa teed surumisi siis tee need järjest. Pole nagu eriti hea teha nt. õlale surumist kangiga siis ette tõsted ja siis jälle surumist hantlidega. Kui teed mingit teatud osa siis tee need harjutused järjest. Teiseks pole nagu õla keskmisele ja tagumisele osale otseselt suunatud harjutusi. Vaevalt, et sa neid selja päeval lisaks teed.

Pole ju neid harjutusi üldse palju, et me saaks rääkida mingist ületreeningust, kõik oleneb muidugi sellest kui pikk on päevade vahe millal jälle sama lihast treenitakse. Ma teen ka vahest vabalt 6-7 harjutust järjest õlale näiteks kui tuju on või siis jällegi ainult 2 harjutust aga seevastu seeriaid ühes harjutuses nt 10 ringis. Vaheldust peab andma pidevalt.

Viewing 15 posts - 316 through 330 (of 1,284 total)