M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2008 at 11:05 e.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #174702
M.M.
MemberBodyfitness oli v2ga hea leid. Kas hindamiskriteeriumid on nyydseks paremini paigas, v6i k2ib see ikka tuule suuna j2rgi?Kõige hullem ongi see, et isegi suurtel välisvõistlustel ei tea kohtunikud ise ka mida siis täpselt hinnata, kas skeleti kuju, lihasmassi või kuivust. Julgelt võib öelda hetkel seda, et võrreldes mõne aasta taguse ajaga on võistlejate tase läinud just lihasmassi ja kuivuse osas osas üles. Üks põhjusi on kindlasti see, et endised naiskulturistid suunduvad üle bodyfitnessi, kuna see ei eelda enam selliseid väljaminekuid ning tervis säilib paremini. Nemad on kindlasti need kes seda suunda on mõjutanud. Viimasel MM-il oli see selgelt juba näha kus võimu võtsid jämeda häälega tibid.
Kui nüüd vaadata nt. maailmas etalon võistlust proffidele Ms. Olympia Figure(ehk euroopas bodyfitness) siis selgelt on näha, et seal ei seisa rivis niiöelda naiskulturistid vaid normaalse rasvaprotsendiga võistlejad, kellel on rõhu asetus suunatud treeningutel just õlgadele, seljale, tagumikule.
Ühesõnaga Euroopas alles on kujunemas välja mida, kui palju, miks jne.
M.M.
MemberNo nii, nüüd läks mul su jutu peale ka kõht tühjaks. Kusjuures oleme ausad, endal läheb ka öösel kõht tühjaks. Ma muidugi pirukaid ei küpseta öösel aga kiire valgukoksi teen küll : ) mitte sellepärast et lihast rohkem kasvaks aga hea variant nälga kustutada samal ajal ise vetsus teisest otsast välja lastes. Kaks tegevust ühel hoobiga
M.M.
MemberMitte mingit “kataboolset seisundit” ei teki öösel. Kuhu see nii-öelda valk siis öö jooksul kaob kui see vajalik kogus päeval endale sisse süüa-juua. Haihtub verest ? See, et mõni joob öösel valgukoksi on pigem toidulisandi tootjate ajupesu. See, et Kalmusel läheb öösel kõht tühjaks on jällegi pigem märk sellest, et päeva jooksul pole piisaval hulgal kaloraazi täis saadud. See on tal teadlikult tekitatud. Ma arvan, et ta nõustub sellega, et pole mõtet teda jäljendada.
M.M.
MemberMingil satelliidi kanalil oli juttu sellest, et tänapäeva inimesed saavad toidust lubamatult palju östrogeeni. Selle tulemusena algab väikestel tüdrukutel murdeiga liiga vara, meestel esineb günekomastait ning leidub veel hulga hormonaalse tasakaalu häiretest tingitud hädasi. Paraku seda saadet pikalt ei saanud vaadata, aga mul tekkis küsimus, et millised on peamised ohu allikad? Iseenesest emase looma liha peaks ju väga palju hormoone sisaldama. Ja kuidas on lood piimatoodetega, kana munadega ning muude loomsete toidu ainetega?Teravili ning peamiselt valge jahu, mis seda soodustab. Naistel kindlasti lisaks kõiksugused keemiat täis kreemid, pakendatud tooted mis säilitusaineid täis jne. Ühesõnaga üsna raske on mitte üledoosi saada linnaelanikul.
M.M.
MemberViimased nädala aega selline täiesti energiatühi tunne olnud. Ei saa hommikul kuidagi voodist üles. Lõuna paiku on selline juba suht ok olemine, et teeks ja oleks. Ja siis tuleb see õhtu, kui peale tööd tahan trenni minna. Ma olen peaaegu terve nädala viilinud, kuna koju jõudes tunnen, et no kohe mittemidagi ei viitsi teha. Selline elus laiba tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Silmad ka kuidagi rasked, aga mis kõige huvitavam — und ei ole ja ei tule ka nii kergelt. Magan ikka oma 8 tundi täis öösel, toitumine kava järgi korras. Äkki mingi vitamiinipuudus? Oskab keegi nõu anda?Kui sa väidad, et ületreeningu nähte ei ole (tavaliselt esmased sümptomid just on ongi unepuudus, treeningisu kaotus, kael kange jne.) siis ikkagi on tegemist toidusedeliga mis pole korras. Kindlasti on sul vitamiinide puudus ka, isegi kui sa sööd palju rohelist siis meie kaubanduses olevates juur/puuviljades on seda ikka väga vähe. Esmane vajadus on C-vitamiin. Osta 500 mg tabletid apteegist ja võid vabalt võtta 2 tk päevas.
M.M.
MemberKui II taseme eksam sai sellel kevadel positiivselt sooritatud, siis mis hetkel vastav märge registrisse kantakse? Hetkel näitab ikka I taset.Huvitav, järsku saadad oma tõelise nime mulle mailile, kontrollin üle, vajadusel teen muudatused registris.
M.M.
MemberMingi 5 aastat tagasi oli kreatiin tõsine teema ka Usas. Taheti samuti ära keelata, kuid nagu näha seda ikkagi ei juhtunud. Koffeiin hakkab näitama positiivset, kui tarbida tund ennem proovi vähemalt 5 kruusi päris kanget kohvi.
M.M.
MemberKes seal mäe otsas siis on, et sa sinna pead üldse ronima ? Mina ise muidugi võtaks üles ronimiseks kaasa liiter viina ja tagasi laskumiseks 2 liitrit õlut : )Tegelikult omast kogemusest võin öelda, et ainuke normaalne ekskursioon oli Jeepidega safari, võis ka auto katusel olla. Sinna mäeotsa ei viitsinud tõesti sellise kuumusega ronida. Praegu vist nii kuum ei ole. Kindlasti on veel väga lahe Dahabis snorkeldamine. Parim veealune vaade üldse maailmas. Sukeldumine veel parem(siis vaja läbida kursused aga seda saab osta kohapealt teatud raha eest : ) Muidugi kui ennem pole vee all käinud siis oht sinna jääda üsna suur.
M.M.
MemberTere!Lähen jõulude ajal Egiptusesse ja võtan seal ühe ekskursiooni Moosese mäe otsa.Ronimine on 4-5 tundi ja laskumine 1-2 tundi.Et kas vahepeal on hea kui juua süsivesikuid ,et saada energiat.Seal päris külm ka.Kas juua kiiresti imenduvat või aeglasti imenduvat.
http://www.toptours.ee/est/rannapuhkus/egi…arm/ekskursioon
Üsnagi lõpus kirjutab Moosese mäe kohta.
Kes seal mäe otsas siis on, et sa sinna pead üldse ronima ? Mina ise muidugi võtaks üles ronimiseks kaasa liiter viina ja tagasi laskumiseks 2 liitrit õlut : )
M.M.
MemberTubli noormees, midagi pole öelda! Edu tulevikus!PS. Ja need kommentaarid… Nii kui Eesti meedias kulturismist juttu on, hakkavad imbetsillid kommentaariumis paraadi korraldama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et Mikk ei võta neid kommentaare südamesse. Sellega peab lihtsalt ajapikku ära harjuma kui nähakse hallist massist erinev välja. Ja nagu näha siis iga aastaga ta sellest hallollusest kaugeneb. Edu sulle ja ma tõesti loodan, et mingi ahvatlus su karjääri vahele ei satuks.
november 29, 2008 at 10:34 e.l. in reply to: WCC Plzen 28.11-01.12.2008 all galleries and comments #172723M.M.
MemberOtseülekanne algas, kohe peaks lavale tulema ka Liisa.Esimest korda võimalus vaadata otseühenduses võistlust.
Läbi selle uduse pildi oli näha, et kõik tuli vähemalt ilusti välja. Selle live TV kohapealt ikka arenguruumi veel tehnokratitel on. Aga hoiame siis Liisale pöialt
M.M.
Membertere sooviks kuidagi kehakaalu suurendada ise olen 21 aastane ja 60 kilo umbes ja tahaks enda kehamassi suurendada kas massilisajad aitavad vahet poel kas tuleb rasva või mitte lihtsalt tahan suurendada kehakaalu millised variandid oleks ?Päris rasva arvelt pole nüüd ka kõike mõtet selga korjata aga võin öelda niipalju, et kui tegemist on kasvuperioodiga siis pole eriti mõtet loota, et kasvatakse laiusesse, hoopis pikkusesse. Teine asi on see, et öeldakse – ma söön küll palju. Kui aga kaloraaz kokku lüüa siis räägib see number teist juttu. Arvuta ise kaloraaz kokku, sul oleks vaja päevas süüa oma 3000 kalorit, et toimuks mingigi kaloraazi ülejääk mida organism ei suuda ära kulutada ja siit alates hakkaks ehk ka midagi juhtuma. Tahkest toidust ongi ehk raske seda kõike sisse ajada ning siis aitabki kaasa see kui janu korral juua vee asemel hoopis joogijogurtit (1 liiter 1000 kalorit) või asja ajab ära ka piim (1 liiter 500 kalorit).
M.M.
MemberPower Plate® treening võimaldab jõusaali treeningule vastava toime saavutada juba tunduvalt lühema harjutamise ajaga.Poweri-treeningud toimuvad ju Spartas, nii et vastus küsimusele on käes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spartas saavad kõik võistlevad sportlased tasuta käia aastaringselt ning saali sisustus võimaldab ka korralikult treenida. Tänu sellele on tunda ka saalis “musklilõhna,” mis omakorda loob eeldused, et tulemas on uusi hantlipärijaid.
M.M.
MemberParkimise osas niipalju, et parkida saab ka maja taga, mitte ainult sellel platsil kus on autokahad firma nimedega. Varsti peaks tulema ka tõkkepuu, siis enam ei saa üle tee asuva kooli õpilased oma autosid sinna parkida. Peale 17.00 peaks juba kohti vabalt olema ka seal platsil. Muude asjade osas nagu ikka tuleb hakkata puuduseid likviteerima. Iga päevaga läheb asi paremaks. Ventilatsiooni asi peaks ka olema nüüdseks tasakaalustatud, eile seati üles helisüsteem, järgmine nädal televiisorid ja avatakse fuajee koos arvutisüsteemiga. Lisaks tuleb pood kus saab osta toidulisandeid ja riideid jne. Jaanuaris mazaaz, füsiterapeut, solaarium jne. Nii, et rahu
M.M.
MemberTervist!Nimelt kirjeldan veidi endaga toimuvat ja sooviksin teie arvamust nähtustele.
Tegemist on suitsetamisega. Kui ma kunagi suitsetamist proovisin oli veel kõik ok, kuid kui ma pisut rohkem hakkasin tegema ilmnes nähtus, et kui ma olin teinud päevas kusagil 2 suitsu siis ( nüüd hakkab see imelik osa ) õhtul pimedas täiesti suvalised lambid vilgutasid mulle kaks korda. Ja kui asi kiskus näiteks 4 suitsule päevas siis sama arv vilgatusi ja sähvatusi ma ka lampide aadressilt kohtasin. Asjasse süvenedes katsetasin, et kui olen päeva suitsuvaba siis ei tulnud mitte ühtegi tänavalaterna reaktsiooni. Edasi aga ja nüüdsest sellega harjunud on jätkuv sama teema. Ei suitseta ma palju, kuid mõne päevas ikka ning täiesti tavaline lamp kui ma selle alt läbi käin kustub järsku ja möödudes selle alt läheb ta jälle põlema. Ei ole see muidugi 100 % alati kuid väga väga tihti. Ükstapuha kus tänaval, kus kohas, linnas ( siseruumides pole täheldanud ), kuid see toiming minu suhtes on konstantne ( ja nagu eelnevalt mainuitd suitsuvabal päevadel sellist asja ei ole olnud )
Küsimus: Olen täielik ateist, kuid kas ei ole võimalik, et keegi kõrge kusagil soovib minu tähelepanu suitsetamisega seoses ning märku anda, et ma vastava tegevuse lõpetaksin, et ära hoida kõige hullemat… ?
suhtuge palun asja adekvaatselt ja mitte negatiivselt.
Aitäh
Naksitrall
Mul oli jällegi selline juhtum, et istusime sõpraga baaris ja tähistasime tema merisea kolmandat sünnipäeva. Võtsime, võtsime kui järsku oli mul pilt kadunud. Siis kui silmad avasin olin täiesti paljas, täiesti võõras kohas ja täiesti võõra naise kõrval. Oli jube peavalu ja midagi ei mäletanud kuidas ma sinna sattusin. Ise arvangi, et ufod viisid mu vahepeal ära ja tõid hiljem tagasi. Mis see mu sai olla. Need kellel sama on juhtunud räägivad samuti, et järgmine päev pea valutab, midagi möödunust ei mäleta ja ärkavad võõras kohas. Ufod ? Müstika lihtsalt …..: )
-
AutorPostitused