M.M.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
M.M.
MemberSparta kohta on siin enne ka kirjutatud. Ise seal pool aastakest käinud ja eks ta siuke keskeltläbi koht on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tipptundidel kipub ülerahvastuma, samas nädl. vahetustel ja hommikul-hiljemõhtul käia, siis on okei. Seltskonna mõttes küll midagi ette ei heidaks, küll aga varustuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad masinad ei kannata küll mingit kriitikat. Samas, midagi tegemata ka ei jää, kui rohkem kangi ja vabade raskustega trenni teha. Mis ma ise pelgan, et kui siin suvepoole viskab õues ikka siuke +25-+30°, et siis läheb seal sees ikka kole umbseks ja palavaks. praeguste ilmadega on okei.Võin öelda, et sügiseks saab masinaparki laiendatud nii kardio kui ka muude seadmete osas ning kui saalis läheb kole palavaks siis lülitame konditsioneerid sisse.
M.M.
MemberKui vaadata ettepoole siis võiks juba koheselt lisada rohkem kategooriaid nagu näiteks eraldi: NAISED, VÕISTLUSED jne.
M.M.
MemberTehke siis mingi rubriik tasuliseks. Kui M.M. ilt tahate kysida, makske. See ei peaks ju olema keeruline. Lihtsalt avalikust foorumist kaoksid osad teemad 2ra.Mina olen foorumi kui klubilise l2bik2imise poolt. Kui keegi aga tahab personaalset vastust oma kysimusele…siis toimib nagu toitumiskava tellides. Hundid s88nud ja lambad terved?
Miks need teemad ära peaksid kaduma ma ei saa aru. Lihtsalt küsida ja vastata(kes hetkel vastajate nimekirjas on) saab konkreetne isik. Teised külastajad näevad ka neid postitusi aga sekkuda ei saa. Kui sa nüüd järele mõtled siis algne teema oli see, et ei oleks niipalju rämpsposti, mitte, et see peaks olema tasuline ja keegi sellepealt teenima. See oleks lihtsalt üks viis kuidas seda kontrollida ning sellisel juhul näevad ka asjalike postitusi mitte a la teema – kumb on parem kas valk või proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>M.M.
MemberKas sa Aile saad aru sellest, et keegi ei suuda jälgida kogu aeg kui talle on küsimus esitatud. Kui ma tahan vastata näiteks järgmine päev esitatud küsimusele siis on sinna tehtud juba vähemalt 10 postitust ning kui ma püüan oma arvamust avaldada siis need samad 10 spetsialisti hakkavad hoopis minuga vaidlema või oma arvamust peale suruma. Minu pärast võib minu nime sealt vabalt kustutada. Teiseks võiks aru saada, et mõnedele ongi treeneritöö ainuke tulu allikas. Miks peaks ta päevade kaupa tasuta vastama. Öelge mulle mõni ametimees kes pakub tasuta teenust. Kõike muidugi ei saa rahaga mõõta aga mingi piir peab ju olema. Siis oleks asjal jumet kui personaalselt esitatud küsimusele saab vastata ainult see sama isik kellelt küsiti (need kes seal nimekirjas hetkel on) Kuid isegi sellise süsteemi puhul see ei tööta kuna enamus küsimusi esitatakse ikka nt. Ottile kellel kohe kindlasti pole aega nendele pidevalt vastata.
M.M.
MemberNu näed Sul ka aega paar rida kirjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miks ei, Kalmus on siin enne vastanud ja vastab ka edasi. AGA…………..
“Ma olen enam kui kindel, et läbimüügile tuleb see kiiresti kasuks kui vastavad tegelased siin lehel, motiveeritult muidugi, oma nõu jagaks.”
Ehk siis millega Sina MM soovitaks minu motivatsiooni suurendada siin kasvõi näiteks igapäevaselt vastuseid anda? Muidugi ka enda ja veel mitmete teiste kes asja ikka jagavad ka pisutki?
Vabandan kõigi ees kui minu ettepanek tundub liiga “mammonasse” ümber arvestatud. Lihtsalt arvan, et motiveeritus tõstaks foorumi üldist kvaliteeti omajagu. Põhikasu aga läheks ikkagi saidikunnidele. Kas pole? Kala ei võta ka enamasti paljast konksu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahad teda kinni püüda anna talle ussike.No näed, sinu jaoks leian aega alati
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid kui tõsiselt rääkida siis üks lahendus oleks selline kus on olemas ka tasuline foorumi sisse logimine (umbes 25 eek kuu / 1 kasutaja) Tasulisel külastajal on võimalus küsida nõu kus saab vastata ka ainult antud persoonid (nt 5-6 asjaga kursis olevat tegijat). Sellisel juhul saaks saaks ka vastajaid iga kuu heade nõuannete eest tasutud. Aga see lahendus on üsna keeruline selles osas, et kui palju võib keegi küsida ja kui palju peab vastaja vastama jne. Saad aru küll mida ma mõtlen, sa ju suur poiss 
M.M.
MemberMis te arvate, et jubedalt on aega siin vastata ühtedele ja samadele küsimustele aastast aastasse. Kui natuke meelde tuletada siis veel mõned aastad tagasi vastasid kõik Eesti paremad mehed aga nagu näha saab igaüks varem või hiljem aru, et kuskil on ka taluvuse piir. Keegi ei soovi ju selle eest saada raha. Enamus lihtsalt käib põhikohaga tööl, lisaks trennis ja on ka oma pereelu jne. Kalmusel on aega küll nagu näha. Siis olekski palve, et koostaksid ise peamised küsimused ja vastad ka kohe. Ehk siis stiilis – korduma kippuvad küsimused. Siis saab panna avalehel üles KKK. Lihtne ju !
M.M.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kuidas te saate kohupiima süüa paljalt ma sõin paki ära pidin oksele hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ju täiesti maitsetu ja suhkrut kah nagu ei taha panna mida lisate teie äkki annate nõu 
Rasvata lahjale kohupiimale ise purustan sisse 2-3 tbl suhkruasendajat ja lisan supilusika täis valgupulbrit (erinevad maitsed) või kakaod. Lisan veel natsa piima või vett ja segan vedelamaks pastaks. Valmiskujul on magus, hea maitsega ja süsivesik peaegu null.
M.M.
MemberSooritades viimset pingutust maksimaalsest , siis juhtub selline asi. See juhtub põhiliselt lõuga tõmmates või jala tõsteid tehes (kõhule)… Küsimus on selles ,et millest see tuleneb ? TänudKunagi ammu siis kui sind veel ei olnud tekkiss mul ka erektsioon kui rappuva trolliga sõitsin. Aga lõua-tõmbamise peale mul küll telk püksi ei tekkinud
M.M.
MemberKui saaks veel selle energia salvestada mis vasta naist hõõrumisel tekib siis võiks vist inimkond juba paar süstikut marsile saata
M.M.
MemberAlgajate jaoks on jah tähtis, et mingi plaan oleks ees mille järgi tegutseda aga edasijõudnud peaksid lähtuma ikkagi hetke situatsioonist trennis ehk tuleks kuulata ja tunnetada oma keha. Ise trenni alustades tean vaid seda mis lihasgruppe täna treenin, see mis harjutusi ja mis järjekorras teen selgub trenni käigus. Vabalt võin teha näiteks ühte harjutust mis tundub, et istub hästi oma 8-12 seeriat järjest. Tähtis on, et kurnaks oma lihase läbi. Kui enam ei tunneta ja ei mõju siis on sellega ühelpool ehk küpse. Vähe loomingulisemalt peaks lähenema. Peaga tehakse saalis pool tööd ära.
M.M.
MemberIgatahes hiljuti avati näiteks diskoteek kus inimesed tantsides toodavad tammudes energiat mis läheb siis osaliselt klubi valgustuseks. Kindlasti saab ka trenazööridele sarnast tehnoloogiat arendada. Ainuke asi on see, et ei tasu ennast see investeering ära. Hiljuti tuli endal külmaga õues rattaga sõites idee, et väntamine võiks toota energiat mille abil saaks käepidemeid soojenda (pole teab mis keeruline). Nagu autolgi on roolisoojendus.
M.M.
MemberVõistluskaal oli 89,4 kg ehk 400gr. rohkem kui 2008a. nii et “kõva” areng 10 aastaga – 400gr. Kuid eks pilt on ikka muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul on õigus, pilt on ikka kõvasti muutunud, 10 aastat vanem näed välja kohe : )
M.M.
MemberErilist vahet ei ole kas saad selle süsivesiku glükoosist, fruktoosist või ka siis saharoosist kui tegemist on jõusaalijärgse toidukorraga. Sokolaad ei ole kõige mõistlikum lahendus kuna sisaldab suurel määral ka rasva.
M.M.
MemberMul on igapäev jõhker šokolaadi isu. Lihtsalt päeva ei saa läbi veetud kui vähekenegi šokolaadi pole saanud.Toitumisega on enamvähem korras, 3x päevas sooja toitu, ainult hommikuti pole isu midagi süüa.
No ei ole ju siis korras, kui hommikul isu pole jne.
M.M.
MemberTere jälle!Nimelt, kuidas tuleks suhtuda magusasse? Päevas võtta umbes mingi väike shokolaadi batoon ei tee paha?
Räägitakse ju et väikses koguses magusat on pigem kasulik kui kahjulik. Ise käin koolis, ning sööklast ikka ostan vahepeal väikse shokolaadi, eelnevalt söön muidugi praadi, sest päevläbi 1 shokolaadi peal olla pole just parim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Vahepeal on selline magusa isu ju pealMis arvate teie?
Magusat võid ja peadki sööma peale trenni. Kui tekib muul ajal magusa isu siis tegemist on vale toitumisega (valel ajal valed toiduained) või toidukordade vahe on veninud liiga pikaks (veresuhkur on liialt madal).
AutorPostitused