lyly22
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lyly22
MemberSuhteliselt vana teema, aga miks lugeda pakendilt toote mõju, mitte koostisosi? Ma otsisin enam kui 2 aastat, ennem kui tervisele mitte kahjuliku shake leidsin, ja polegi nii kallis kui paljud keemiat täis shaked/toidukorraasendajad. Muidugi soovitan tarbida! Esiteks kiirem rasvapõletus, teiseks vitamiinid-mineraalid,mida igapäeva toidust kätte ei saa, on kõik olemas.Sobib ka taimetoitlastele kuna ei sisalda gluteeni,kaseiini..jne,, kunstlikest värv- ,säilitusainetest rääkimata. Minu jaoks hea leid. Ning kellel ükskõik oma tervisest ja poeletilt ilusa jutu järgi valitud toidukorraasendaja valivad, siis vahet pole ,mis shake on, peaasi, et ilus pakend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lyly.ly@mail.ee kui huvi
lyly22
MemberMina kasutan toidukorraasendajat, otsisin kaua, sest ma ei talu teatud valke, nagu näiteks gluteen ja kaseiin. Pealegi enamus müüdavatest lisanditest ja vitamiinidest on puhas keemia!! tulemus tuli kiirelt.
lyly22
MemberTursed ja veepeetus võivad olla ka vähese vedeliku tarbimise tagajärg.
Siin on ka soovitusi, mida veepeetuse korral tarbida:
http://www.telegram.ee/toit-ja-tervis/tursed-ja-veepeetus-mis-aitaks#.VKv5hochOPI
Tänud! Praegu ehk kahtlustan hormoone..vett joon päevas 1-1,5 l pluss 2-3 tassi teed. Täna jõin vaid leesika ja kaseleheteed,erilist muutust ei märganud, proovin mõned päevad veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis veel meenus-peale trenni järgnevatel päevadel ei ole lihasvalusid. Üldse ei ole. Kooliajast ka nagu ei mäletaks, et oleks olnud peale intensiivset tundi vms. Siin võib mingi märk olla? lyly22
MemberPanen kirja kõige tavalisemad punktid, mis võisid sinul arvatavasti kaalutõusu tekitatada:
- Treeningutega kaasneb suurem söögiisu ja oled hakkanud rohkem sööma.
- Glükogeenivarude suurenemine ja glükogeeni talletamine.
- 1g süsivesikuid seob endaga 2,7g vett.
- Kuna hakkasid rohkem sööma, siis on ka soolestikus rohkem toitu, mis ka kaalub (umbes 2-3 päeva toit on soolestikus).
Jah, olen hakanud rohkem sööma- aga vaid puu- ja köögivilju, sest seoses paljude toiduainete talumatusega on arst pannud mind dieedile ja seda “menüüd” järginud juba aastaid. Enim läheb praegusel ajal peale pomelo(selles vist ei tohiks olla vett siduvaid aineid) ja soolestikus olev toit ei tekita turses jäsemeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga glükogeenivarude suurenemise teema hakkas huvitama, pole varem sellest kuulnud-googeldasin, aga päris sina peale teemaga ei saanud. Vb seletaksid nn maakeeles lahti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lyly22
Memberperearsti poolt kõik korras. Spordiarsti aga ei tea ühtegi
-
AutorPostitused