Lõpuks sain ka netti, et sõna sekka öelda. Rasvaprotsenti olen mõõta lasknud paaril kolmel korral ning tõesti on see näit olnud 2-5% vahel. 5% kandis oli siis kui olin lõpetanud mitu kuud kestnud söömismaratoni (suured praed 3x päevas + magustoidud + vahele snäkke + mingit valgupulbrit veel lisaks trennidele). 2% kandis oli kui lasin mõõta esimesel korral. Peale seda siis järgnes meeletu söömine – mõõtja soovitusel. Kahjuks ei oma see söömine minu puhul jäädavat tulemust ning kaal hakkab kohe tagasi langema kui söön 3x päevas normaalse inimese kombel.
Pikkust 175cm, kaal 63kg hetkel, vanust 28. Eluviis on üsna istuv tegelikult – kontor…. Olen paar korda perearstilt ka uurinud, et kurat, äkki mul on midagi viga, et uuriks asja lähemalt. Arstide vastuväide on olnud siiani, et mu ainevahetus ongi selline – kogulugu; ilma igasuguste uuringuteta. Kui teaks, mida peaks uurida laskma, käiksin mõne era arsti juures ja küsiks otse, et tahan neid neid uuringuid. Perearst ei liiguta kulmugi.
Kusjuures. Eintsius’el täiesti õigus. Emotsionaalsus ja jõuetus ongi mul igapäevased nähtused. Üksvahe kui läbi meeletute pingutuste suutsin ennast ligi 70kg süüa ja treenida, siis tundsin ennast jupp maad paremini. Kuid 2 nädalat angiini ja palavikku ja laks kõik kilod kadusid. Kõik need tuhanded ja tuhanded kroonid, mis ma endale sisse sõin kadunud paari nädalaga – mõtetu üritus
“> Tra-maei-või-maniitigehetkel.