lutsukomm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lutsukomm
MemberOokei… siin minu kaks kopikat selle teema koha pealt:Minu meelest on see alustajale pmst peaaegu sama hea kava kui nii mõni teinegi. Kui ma oleksin ise treener, siis sellelaadse kava teeks ma inimesele kes:
1. alles alustab korralikke jõusaalitreeninguid
2. tema eesmärgiks võib olla küll (lihas)massi kasvatamine, ent praegu on seda üsna vähe
3. ta on üsna noor ja millegipärast (ei tunne teda?) ei usalda ma teda veel korralikult vabade ja suuremate raskustega
4. kellest ma tahan näha üldse kui palju ja kas tal selle trenniga tõsi taga on
5. tema peaeesmärgiks on hetkel tegelikult ilus välimus eelkõige ülakehas – biitseps, õlg rind
6. mainitud osad on ka suhteliselt arengus maas jalast, mis on selleks vanuseks üsna ok’lt arenenud (vähemalt visuaalselt)
üldiselt haistan ma selle kava taga: “las poiss möllab paar kuud, peaasi, et endale häda ei tee ja siis vaatab edasi” suhtumist. Ja iseenesest ei ole see üldse halb asi.
“isa” on rääkinud

Edit: kui muidugi tegelikkus on see, et sa oled juba üle 20 aasta vana ja tead trennist üht-teist, siis on hämming
panid pihta täpselt 100%

lutsukomm
MemberEriline nõmetsemine kui keegi riputab siia ülesse mingi treeneri poolt koostatud kava ja siis sada matsi tambivad seda elu eest… meie ei ole Sind näinud, ei tea Sinu kehaehitust, eelnevat kogemust jne jne … ja ei saa ka öelda kui hea või halb see Sinu jaoks on. Üldiselt polnud sellel kaval minu arust midagi hullu. Või tekitas Sul mingi harjutus probleeme?Kui Sa päris täpselt aru ei saanud, miks valiti üks või teine harjutus ja milleks selline järjekord – pöördu oma treeneri poole
Tema peaks olema see kõige õigem mees-naine seda Sulle seletamaks.Jõudu treeningutel!
täpselt õige jutt
Panin selle kava siia ylesse kuna tahtsin teada mis siinsed kodanikud sellest arvavad 
lutsukomm
MemberOK teeme asja selgeks praktikas. Teen seda kava 3 kuud ja eks siis annan teada kas oli hea või halb kava…kohtume 3 kuu pärast…
lutsukomm
Memberon veel asjalike arvamusi?
lutsukomm
Membertee endale spetsiaalne hoidik ja kinnita pulber ümber keha seotuna
ilusat reisi sulle 
lutsukomm
MemberMina ei särki ei soovi, ennustasin lihtsalt huvi pärast.ma võtan siis ise selle särgikese
lutsukomm
Membersaatsin emaili sulle PT london
lutsukomm
MemberKes sulle sellise kava koostas?!?!?!Selle kava koostas muidu üks väga tuntud kulturist/võistleja siin Fitness.ee-s
lutsukomm
Memberaasta aega tagasi ühe Pärnu jõusaali treener koostas selle kava…
november 23, 2006 at 7:24 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96128lutsukomm
Membersöö friikartuleid pikuti siis tuleb pikkus kah
lutsukomm
Membersööma ikka nagu peaks peale trenni.
lutsukomm
MemberNoarumaisaa ,
lutsukomm
Member6-10seeriat???
lutsukomm
Member4.30 jõuan koju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>14.00 joon vett- kohutav pohmakas

17.00 ei söö midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20.00 üritan süüa midagi aga ei lähe alla

23.00 ei söö midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>02.00 lähen magama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>11.00 tahaks jubedalt midagi süüa aga ei ole midagi

lutsukomm
Memberaga et miks siis pole mõtet 3-4 korda päevas??? huvitab ka see teema kuna ei ole erilist söögiisu koguaeg!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused