lutsukomm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lutsukomm
Membermis Oldman asjast arvab kah?
lutsukomm
Membersuured tänud. nii tomat on hea- kurk nii hea ei ole. kui keegi teab ja viitsib siis võiks mingi umbmäärase tabeli teha köögiviljadest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lutsukomm
Memberok
lutsukomm
MemberTäna just mõtlesin teema sellekohta püstida. Mul selline lugu, et paar aastat magasin nagu väike laps 11-12h päevas ja tõusmisel olin veel mitu tundi ikka vääääga unine. Nüüd magan 5 tundi ja tunnen ennast ideaalselt ja tõusta ka kergem. See on kestnud 4 päeva aga loodan, et see nii jääbki.
lutsukomm
Membereriti hea on üks 0.5l õlu proteiiniga segada. saab nii valgud kui süsivesikud kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lutsukomm
Memberosta normaalne proteiini pulber ja pane Trauben Zuckerit (viinamarja suhkur) sisse ja ongi massilisaja. odavam ja parem kah.
lutsukomm
Memberkukla tagant surumist jah. oli minu viga täitsa jah kuna polnud ennem sellist harjutust teinud ja tegin ikka liiga suure raskusega.
lutsukomm
MemberEsaPro siit samast fitness.ee-st.
lutsukomm
Memberhuvitaks ka see vastus kuid tundub, et rahvas ei tea?!?!
lutsukomm
MemberMilleks üldse näksida, ma ei mõista? Niisama ei kannata filme/üritusi/jne vaadata? Kui vaja, et lõuad käiksid, siis näri nätsu parem! Hoiad hambad vähemalt korras
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eriline mõttetus on kinos näiteks popcorn… krabisevates topsides/pakendites. Lähed kinno filmi vaatama ja saad hoopis jubeda popcorni haisu ja poole filmi jagu krabistamist ees, taga ja kõrval…

ma ka aru ei saa….joo õlut ja asi korras

lutsukomm
MemberMais käin ma magamas, kuid viimasel poolel aastal elan enamasti kesklinnaa, Aida 5
selge pilt naabrimees

lutsukomm
MemberPole ju vahet, mis eesmärgiga trennis käia, olgu see mass või mitte. Milline kellaaeg sulle sobib? Millal sul on selleks vaba aeg? Millal tunned ennast värskena nii vaimselt kui füüsiliselt, et trenni minna? Samamoodi võiks küsida, et millal mulle sobiks magada – hommikul, lõuna paiku või õhtul. Kui on uni, siis magad, onju
ega Gannibal juhuslikult Mais ei ela???
oktoober 11, 2007 at 7:20 p.l. in reply to: Optimum BCAA 1000 Caps & Optimum Fish Oil Softgels #127630lutsukomm
MemberAhah kalaõli ja BCAA on “jama” ? Vitamiind kah siis “jamad” ju ja kõik… jube ikka küll see elu…enam vähem jah. kalaõli ikka kalast saadakse (lõhe forell jne) vitamiinid…no vast tead isegi. elu ikka normaalne.
oktoober 11, 2007 at 7:05 p.l. in reply to: Optimum BCAA 1000 Caps & Optimum Fish Oil Softgels #127621