lowr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lowr
MemberMinumeelest on vana täiesti ok. Logo muutmine ei ole tegelt üldse eriti hea mõte, firma seisukohalt vähemalt, sest see vana logo mis on, on juba kõigi mällu sööbinud ja selle muutmine võib tekitada segadust jne. Ok, näiteks Elionil see õnnestus suht, aga siiski, mina jätaks samaks.
Kui siiski otsustatakse vahetuse kasuks, siis võiks jah konkursi teha, kes tahavad saavad siis oma variandid välja pakkuda.
lowr
Memberproovi batoone teha endale:http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=346329
seal neid retsepte oma jagu, kuid isu saab neist kiiremini täis kui kanast..
Proovisin ise ka kunagi neid batoone. Ega neid eriti süüa ei jõua jah, üsna ruttu tüütab ära. Vb poest ostetud hirmkalli hinna eest on veel ok, seal maitset ka juures ikka. Kindlasti on võimalik ka kodustes tingimustes mingi hea asi valmis teha, aga neid retsepte on nii palju, et ei jõua kõiki ära proovida
Mina olen näiteks lõunal poest ostnud kohupiimakreemi rosinatega või moosiga. Läbipaistvas karbis ja pool kilo, maksis midagi 17 krooni vms. Igati toitev ja maitsev, oli ka astelpajuga ja šokolaadiga.
Jogurtit saad ka kaasa võtta, ja näiteks mõni šokolaad ka juurde.
Küsimus aga, et kui toitev üks suur pannkook on? Selline üle panni ikka, ütleme, et kaks tükki söön ära, siis on kõht täis küll, et siis valkuda ja süsivesikute kogus peaks ka koos olema? Kui näiteks mingi magusam moos või kohupiim seal veel juures on?
lowr
MemberEnam pole gripist midagi kuulnud. Ei vähendanud muna tarbimist siis ega ka nüüd, see värk kõik veits ülepingutatud.
Veits OT kah:
Oleneb tootest. Kui on selline toode, mida tarbib mingi teatud grupp inimesi, siis ei saa seal madalat hinda kehtestada, et rohkem müüa, kuna ostjaid on niigi vähe. Seega on kasulikum müüa kõrgema hinnaga.
Aga jah, kui on selline toode, mida iga inimene päevas tarbib siis ei oleks jah mõtekas hindu tõsta.
Strateegiad on erinevaid, sellejaoks on valem ka, ja graafik, mille abil on võimalik selgeks teha millise hinnaga on kõige kasulikum toodet müüa.
lowr
MemberUmbes tund enne trenni:
1. Aeglaselt imenduvad süsivesikud Malto Energy 40g
2. UFS ion92 valk, 30g
Kohe peale trenni:
1.UFS ion92 30g segatud viinamarja suhkruga ~60g (tunde järgi, et väga magus ei oleks)
Ning siis umbes tunni jooksul korralik soe söök kodus.
lowr
MemberImelik et see trenn sul nii pikk on. Tunni ajaga teed u 20 seeriat, aga sul on ju trenn 2 korda nädalas. 1 kord nädalas tavaliselt suurele lihasele 13-16 seeriat, mõnedel ka kuni 20, aga et 40 seeriat nädalas… ei tea kas Arnie nii paljugi tegi, mis siis et tal veel steroidid ka abiks olid.Ja palju sul üldse treeningstaazi on? Kui ei oska endale kava teha, siis eeldan et mitte palju. Ja algajad ei peaks mingil juhul 40 seeriat tegema. Paras keskmine trenn kestaks 4x nädalas 1-1,5 tundi. Hommikusel-õhtusel trennil ei näe ka eriti mõtet…. või teed mingi steroidimehe kava järgi ?
ma olen isa ka mõtlend, et kuidagi pikale venib. regulaarselt olen pool aastat käinud. siiani olen käinud vähemalt 5x nädalas trennis. alguses tegin mingi algajate kava järgi. nüd olen järginud lihtslt treeneri näpunäiteid, mis harjutusi teha. kava nagu paberile ei olegi pannud. sõbraga koos olen teinud, igal nädalapäeval sis mingi kindel lihas, aegajalt harjutusi välja vahetades, et rutiini ei tekiks. nüüd mõtlesin, et peaks korraliku kava tegema. aega on kah piisavalt.
lowr
MemberSee ei muuda ju… sul arvatavasti mingi algajate kava? kestab u 1 tund. Jagad pooleks päeva peale tuleb mingi 40 min rind + 20 min biits. Aega ikka sama palju. Või mõtlesid et teed siis hommikul 1 tund rinda ja 1 tund biitsepsit?ei ole. praegu kestab trenn 1:30 kuni 2h, ja ma teen aind ühte lihasgruppi.. Normaalsed vahed seeriate vahel. Ainult rinda tehes, tuleks tund raudselt ära. Vähemalt 5 erinevat harjutus. Biitseps tuleks lühem jah. Aga no vahet pole, see poolteist tundi väsitab ikka suht ära. Ma ei jõuaks näiteks peale rinda midagi teha eriti. Harjutused teeks ära küll, aga ei oleks enam hea olla. Ja peale selle, need lihased mis hiljem koormust saavad, arenevad vähem ju. Ma just sellepärast mõtlesin sellele kaheks jaotamisele, et üks treening kipub üsna pikaks venima erinevaid lihasgruppe tehes.
lowr
Memberei soovita sellist jaotust kus hommikul ja ühtul tehakse erinevaid lihagruppe!!! Tee korraga ära! Organism kurnatakse liialt ära!Ok. Aga ühel päeval siis vastavaid lihasgruppe korraga teha on ok selle kava järgi?
lowr
MemberMiks teed hommikul üht ja siis õhtu teist lihasgruppi.Miks korraga ei tee õhtupoole.Vaba aega palju lihtsalt. Mõtlesin et jagaks päeva peala ära, meelldib väga trenni teha:P Aga soovitus, eet kuidas ma need sis jagada võiksin ühe päeva peale?
lowr
MemberOk, väga hea(Y). peab palju aega varuma ja puhkama, siis tuleb välja küll. Äitäh abi eest!
lowr
Memberkas keedetud munal on need näitajad teised?
lowr
Membermul koolis toitlustus amica poolt. muidu kõik ilus ja tore, aga hinnad on tapvad. mingi praad maksab 30 eeku, kus üle poole on enamasti läbivettinud kartulid ja sis on väike lihatükike. nö. koolitoit, mida sis kuu kaupa maksta saab, se on kül odavam. 15 eeku. aga selle väärtus on ka kahtlane. enamasti mingid hallid makaronid hakklihaga või sis jälle ned samad vettinud kartulid:D mõnikord on tõesti normaalne. aga no enamasti on ikka jama se värk. kuigi peaks normaalne olema. kaalun ka toidu kaasa võtmist. samas nüüd on juba hilja, 12 klass ja kool kohe läbi:D
lowr
MemberProovisin ka täna järele. Liiga vähe mett panin vist kuna kuiv ja pudenev tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii nagu võtma hakkan on jupid taga. Kahju on sellist tohutust hulgast valgupulbrist:( Peab vist piimaga alla laskma kuidagi.lowr
MemberInfrapuna hakkab kudesid ju seestpoolt soojendama. Seega tundub tõesti ju et istud nagu mikrolaineahjus ja küpsetad seal ennast. Igatahes mu perearst seda küll heaks ei kiitnud.
lowr
Memberenamus inimesi ei tea valkudest ja muudest asjadest midagi. nende jaoks on se mingi keemia ja nagu steroidid vms :S. teine asi on see, et peale trenni on võimalikult ruttu vaja valke ja süsivesikuid. sheigiga on probleem kiirelt lahendatud. vaevalt et sa kohupiima ja mune kaasa viitsiksid tassida trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused