Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberTeed meid või ennast lolliks siin foorumis?
Selline surumispink oli Polütehnikumi taga staadioni juures 10a tagasi, ja ka Kalevi staadionil oli tollal väliseadmena üks palk-agregaat- neid asju saab kasutada ainult sooja ilmaga, ega muul ajal ei saa. need on vihmased ja porised sügiseti, ja üldse määrivad, ja talvel jäätuvad kinni veel ja lähevad rooste.
Low Protein Forever
MemberSeda saab ainult kuivade soojade ilmadega kasutada vist. Talvel on kang kinni külmunud ja sügisel/kevadel on roostes ja määrib.
Low Protein Forever
MemberMul on lauba kohal muidu sedalaadi veresooned. Sel pole mingit tervise ohtu minumeelest. Ongi kiirem leida õiget kohta, kui vaja.
Low Protein Forever
MemberEi maksa kutiga vaielda, tal on nad rasvarakkudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks siin tehti uuring, kus leiti inimese rasvkoest vitamiini:
Ma mäletan, et lugesin kunagi kusagilt, et tõepoolest rasvarakkudesse pannakse D-vitamiini, ja ülejäänud rasv-lahustuvad vitamiinid pannakse maksa sisse, kuid ma ei leia seda uuringut enam.
Mul on muidu ükskõik, kus kohas seda vitamiini varundatakse, viitsite tooge mõni viide, et ei asu rasvkoes seda vitamiini, kui ei viitsi tuua, siis pole ka hullu. Minu tood juhulink igatahes ütleb, et asub raskoes küll. Ega neid uuringuid ei maksa uskuda, see link võib ka valetada, tooge parem link siis lihtsalt ja lähme edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Eilsega tekitasime 2 blogi siia saidile juurde, paraku ajutiselt asuvad need vales kataloogis, järelikult täiesti normaalne suhtlus juba on, ammu pole 2 blogi päevaga juurde tekkinud. Seega 5 blogi oli eile aktiivsed, vaja on veel 11 tekitada, siis võib öelda, et suhtluskultuur on normaalne juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Tore, et sa isehakanud spetsialiste, kellel puudulikud teadmised, tagant õhutad, aga on teatud grupp inimesi keda õhutama ei peaks enne kui suust midagi arukat tulla võib.
Sa oleks nagu ma õpilane, kasutad samu võtteid mida mina juba. Seejuures arened iga postitusega aina veenvamaks ja professionaalsemaks.
Low Protein Forever
MemberKust tulevad sul selliseid tobedad mõtted üldse nagu kirurgiline sekkumine?
Mõtted tulevad pea seest. Erinevatel inimestel on erinev pea ja seetõttu ka erinevad mõtted.
Kui rasva% on väga kõrge, siis on infarkti oht juba vist, ja sekkudes kirurgiliselt saab infarkti ohust lahti. Seetõttu on kirurgia täiesti arutletav teema.
Iga teema on arutletav, arutlege ja suhelge vabalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberEsmalt kiidaks, et ilus pikk tekst kirjutatud, tehniliselt osav fondikasutus, mitmekesine sõnavara, rikas ja veatu grammatika, valdkonna-alane sõnavara küllalt lai.
Ja alustaks siis diskussiooniga. Esmalt tundub, et kaal on normaalne ja tervis hea. Järelikult elustiilis midagi väga valet olla ei saa. Ülesöömist pole, rauapuudust pole, energiapuudust pole, lihastepuudusest ja testosteroonipuudusest naiste puhul rääkida ei olegi- seega üldlevinud arusaamade järgi nagu pole sedalaadi elustiilis mingit viga. Ütleks, et hea elustiil ja midagi nimetamisväärset muuta siin pole.
Treeninguga võiks elukestvalt tegutseda, suvaline meelepärane treening. Kui kaal ei lange, siis teha rohkem trenni või süüa vähem. Minu panus siis käesolevalt selline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberMuidu rasvarakud on inimese arhitektuuris vajalikud asjad, ja kui nad eemaldada, siis võib tulevikus süsteemis tõrkeid hakata eisnema. Nimelt rasvarakkudes hoitakse D-vitamiini ja suvel saate igapäev 10 tuhat ühikut D-vitamiini ja see topitaksegi sinna rasvarakkudessem is teil on, ja muud rasv-vitamiinid ja asjad võivad ka sinna rasvaraku sisse hoiule minna, ei mäleta täpselt, kuidas sellega oli. Ja siis need D-vitamiinid vabanevad välja sealt rasva raku seest talve jooksul, ja inimene on normaalselt varustatud d-vitamiiniga talvel nõnda. Midagi sellist siis. Seega rasvarakkude eemaldamisel, võib mingid tõrked tekkida, et ei ole enam D-vitamiini võtta ega panna kuhugile vms.
Seetõttu see kirurgiline rasva eemaldamine on natuke ka ohtlik.
Low Protein Forever
MemberMinu ja mu ~45kg kaaluva elukaaslase orienteeruvad päevased kaloraazhid on temal ~2100, minul ~2500kcal.Minu kaal ~115kg(rasvaprotsent 17-19).
Tundub, et sul on väga ökonoomne bio-süntees. Et väga vähe kütust tuleb sisse anda, ja seda osatakse väga ökonoomselt kasutada kaua kaua aega. Tava inimestel aga sedalaadi väike kütuse kogus saab poole päevaga otsa, sul aga mitte.
Sel juhul jah selline paksukese geneetika ikkagi vist.
—
Aga kust nii head Ladina keele alased teadmised muidu? Ise lugesin keskkoolis filoloogidele mõeldud eestikeelset ladina keele grammatika lektüüri, selline vanaegne trükimasinaga kirjutatud konspekt, sealt sain siis häälduse selgeks, kuid grammatikat ja sõnu eriti õppida ei osanud, miskit niisama sirvisin ja praeguseks ei mäleta midagi, ega oska ühtegi ladinakeelset sõna. Aga ülikoolis filoloogidele vist loetakse Ladina keelt tänapäeval vist eks?
Mõtlen, et mida omale järgmiseks võõrkeeleks valida nimistusse. Kas hiina, või Ladina või Läti on hetkel mõttes olnud.
Selle järgi õppisin:
http://www.osta.ee/vestibulum-linguae-latinae-ladina-keele-opik-1948-29843035.html
Sõna “Vestibulum” ol imeeles tänaseni, mälu on selektiivne nagu näete, seda, mida ma eile sõin, seda ma ei mäleta, aga see sõna oli meeles et leida netist pilt.
Low Protein Forever
MemberOlin 38.aastat.
Aga, kas on siis sul ülesöömise soov suurem kui teistel inimestel või ei ole, oskad seda öelda?
Näiteks osad alkohoolikute lapsed sünnivad alkoholismi-soosiva ajukeemiaga tänapäeva teaduse arvates, ja seetõttu need lapsed võttes 13 aastasena esimese lonksu õlle, tekib nei leriti suur reaktsioon ajus sellepeale ja neil tekib palju tugevam soov uue alkoholi doosi järele kohe, tavalapsel seda aga ei juhtu. Ja siis sedalaadi lastest saavadki alkohoolikud varem või hiljem jak ogu elu neil on suur janu alkoholi järele.
Et kas sul ja teistel paksukestel juba lapsepõlvest peale oli suur tõmme ülesöömise poole või mitte?
Arvatavasti sul ikka oli juba sündides nagu alkohoolik lapsel suur suur tõmme ülesöömise poole. Seetõttu “geneetika” nö mõjutab ikka. Ja paksukesed peaks eriti ohjama end tugevalt elus.
Low Protein Forever
MemberÕnneks praeguseni nähtu põhjal pole su nõu midagi erilist väärt enamasti.
Sul on viimasel ajal väga lohisevad keerukad lause-konstruktsioonid. Su eelmises postituses oli arusaamatu pissimise jutt, nüüd siis räägid mingist arusaamatust õnnest.
Minu eesmärgiks on siia 16 blogi tekitada, et oleks Fun, mitte väärt nõu anda
Memberdaemonium,
Sa oled ise paksuke muidu vist eks?
Ise kuulaks rohkem paksukeste arvamust geneetika teemal, kuna nemad tunnetavad asja ehedamalt omal nahal.
Et kas siis on selgelt tunda, et eriti rohked ülesöömise isud käivad peale juba lapsepõlvest saati või?
Low Protein Forever
MemberTee ikka siia blogi.
Mina konsulteerin ainult neid, kellel on siin blogi, kuhugile mujale ma ei vaata ju.
Low Protein Forever
MemberNormaalne vaba suhtlus siin teemas.
Igatahes vaimsetes võimetes inimesed sünnivad ebavõrdselt erinevana, selles ma olen täiesti kindel. Juba algkoolis näete, et mõni on eriti juhm, mõni aga mõistab hetkega kiirelt asju. Füüsilise vormi andekus on ka ilmselt siis geneetiline asi, mõnele tuleb loteriina halb füüsis, mis paksuks ajab kergemini.
Low Protein Forever
MemberKui jooksed kaks päeva järjest ca 10km, siis ongi vist liiga suur sagedus ja tuleks taastavaid päevi vahepeal teha. Sest 10km pole väike distants, eks liigesed kuluvad sellega ja igapäev paugutades nii on mõne nädala pärast mingi jooksjate tüüpiline vigastus.
Low Protein Forever
MemberKes on geneetiliselt paksukesed. Nendel tuleb elus rohkem vaeva näha. Neil tulebki taluda raskemat dieeti kogu elu, ja end psühholoogiliselt meelestada positiivselt sellele. Paksukesed ongi tugeva psühholoogiaga isikud, nende eluhoiak peakski olema optimistlik, ja kalorite osas range kogu elu. Nõnda siis minu arvates.
-
AutorPostitused