Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberVot jah seesama 1200-kalori menüü.
Aga natuke varieerige siis.
Näiteks seal menüüs on kirjas “wild salmon“, seda aga ei eksisteeri enam, võtke midagi sarnast asemele lihtsalt.
Üldiselt sedalaadi menüü siis 1200 kalori eest, ja ikka varieeri asju, mitte ära söö igapäev ühtemoodi, igapäev pole mingit Salmonit vaja, käitu nii nagu looduslik sise-tunne sulle soovitab.
See siis kõigest minu arvamus, kuula alati teiste arvamusi ja enamasti saad aru, et ühest tõde pole võtta, et nopi iga ühe jutust mingi idee omale rakendamiseks.
Low Protein Forever
MemberNaisterahva treening ja toitumine on erinev võrreldes meeste omast.
Rasvu pole vaja niipalju ja rauda oleks vaja rohkem, ja kui oled vana inimene juba, siis laktoosi vähem.
Tervislik tänapäeva mõistes tähendab, et pool menüüst ikka sisaldaks vitamiinidega asju ja ülejäänud pool menüüst võib siis olla tühienergia- ma olen nii aru saanud. Näiteks leidis Ralf kunagi hea lingi, kus oli näidismenüü, kus saadi tänapäeva teadmiste järgi päevased vitamiinid kõik kätte mingi 1200 kalori väärtuses toiduga. Siis sina kui naine söödki 1200 kalorit seda vitamiinitoitu mis seal menüüs kirjas oli, ja ülejäänud 1000 kalori eest sööd mida iganes soovid. Nõnda minu meelest oleks tervislik. Äkki keegi leiab selle näidismenüü siia hiljem.
Psühholoogia kohta võiks muidugi diskuteerida siin saidil rohkem. Olen ise ühtteist lugenud, kuid minu arvamus on, et psühholoogia väärtus on praktikas, mitte aga teoorias. Võid olla tugev teoreetik ja doktor lausa, aga praktikas nõrk. Lihtne praktiseeria ei oska sõnastada oma teooriaid, aga teeb asju väga peenelt ja osavalt ilusti.
Low Protein Forever
MemberKükke saab teha nii, et nõjatute koduseinale seljaga, ja siis aegluubis lasete end kükki ja üles, siis paneb reied põlema küll.
Low Protein Forever
MemberPsühhiaatria näeb, et igal inimestel keerleb aju sees omamoodi keemia. Mõnel näiteks keerleb seal sedalaadi karusell, et uni ja magamine paneb selle karuselli liiga kiirelt käima ja seetõttu sedalaadi inimesele on tervislikum teha lühike uni ja need inimesed ise looduslikult tunnetavad seda ja valivadki lühikese une omale elus ja ei kuula nende jutte, kes ütlevad, et uni on kasulik ja hea ja magaga pikaldaselt. Paljudele aga uni on hea, kuna neil on teistsugune karusell aju sees. Lisaks unele, on ka ülejäänud elustiil on subjektiivselt erinev inimestel. Mõne jaoks võib toidukoguste lugemine suure stressi tekitada, mõnele mitte. Minu arvates on üks hea psühholoogiline võte see, et muuta toitumine niivõrd tähtsusetuks asjaks kui võimalik, et ta lausa ununeks. Sel juhul polegi ülesöömist ja samal ajal pole ka stressitekitavat suutäite lugemist. Selleks oleks hea kui oleks elus tegevust, et tegutsed toimetad ja tähelepanu on tegutsemisel, nign siis vaikselt pikapeale hakkabki ununema toitumine. Ise katsetasin mõne päevase Detox-i mõju psüühikale, ja see andis ka sellise tunde lõpuks, et söök ununes ja isu polnud.
Aga psüühika osas ja muudes osas pole teadusel eriti teadmisi, pole ka pseudo-psühhiaatritel nagu Fred ja mõned veel teadmisi selles vallas, seetõttu ei maksa üheselt autentsena võtta igasugu arvamusi, no ja ei saagi võtta, keegi ju ei tea, milline inimene oled ja teadus ei mõista inimest.
Low Protein Forever
MemberTervitused lasnamäele.
Võiksid siin anda loa, et see teema tõstetaks teiste blogide kõrvale normaalselt. Siis oleks seal juba 4 blogi üksteise kõrval, ja see oleks juba väga Fun. Kui muidugi loa annad, siis Rebane võiks ju seda teha.
Low Protein Forever
MemberFast’i – Muscle Mass Builder LEAN MASS, High Protein Weight Gainer
Milleks suured tähed?
Teiseks, mis asi see selline on üldse? Kui toidupoes näed mingeid uhke nime ja pakendiga komme, siis pole vaja kohe võtta neid, ega sa väike laps pole ega harakas. Eelista normaalsete lihtsate eesti tähtedega toitu. Näiteks Keskturul jaluta ringi ja vali asju, millel on eesti keelne silt, lihtne pakend. Kahtlaste pakendite sees on kahtlased asjad olnud läbi aegade, seetõttu pole vaja neid. Nagu ise tõdesid, siis pole mingeid tulemusi nende kahtlaste asjadega.
Söö lihtsat eesti toitu. Ja kui jumal on andnud geneetikat, küll siis ka paisud. Tihtipeale lapsepõlv kestab mõnel kuni 25nda eluaastani, siis on alakaal selle ajani, seejärel aga alles vallandub kasvuhormoon ja kasvatakse inimesteks ning alakaalu probleem kaob.
Praegu tee eesti lihtsate toitudega süüa ja trenni, ja ennast mittetõestanud kahtlased suure tähega asjad viska minema, ning kahtlased kavad samuti.
Low Protein Forever
MemberIse surusin ka eelmine trenn maksimaalselt 3x80kg, proovin järgmine kord juba 4 kordust teha.
Low Protein Forever
MemberJari jaoks on FaceBook’is ka Fastil tehtud oma spets leht:
https://www.facebook.com/pages/FAST-Pro-Team/189687821109796
Jari on samas ühises Fast’i paadis/team’is nagu ka siinse saidi Fasti tiimi liikmed, seega kindlasti huvitav Jari kulgemist jälgida.
Low Protein Forever
MemberTelefonide nutitarkvarad ka arvutavad jooksu kaloreid valesti. Ning ka jõusaali peeglid on valelikud. Ja valetavad natuke ka rasvaprotsenti arvutavad kaalud. Arvatavasti siis ka pulsi-seadmed valetavad, kuna sarnastel asjadel on enamasti sarnased tunnused/seaduspärasused.
3400 kalorit ära süüa pole naiselik. Söö ikka 1500-2400 kalorit, kaalu sa seejuures palju iganes ja spordi palju iganes. Normaalne on toodud vahemik, ja sellest pea ka kinni. Ning milleks soovida mitte-naiselikku toiduportsjoneid sisse järada. Toit võiks olla kiire suvaline asi, nagu Statoilis kiirelt tangid ära. Mõni harv kord siis võib aastas gurmaanlust teha ja mingeid huvitavaid erisööke teha ja pisut üle süüa. Üldiselt aga kütus on ebaoluline. Selline panus minupoolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberLoomingulisust võiks olla jah. Et öelda, et mida siis uut avastati või teada saadi. Näiteks lõppsõna hetkel algab seal lausega, et “ma olen trenni teinud alates …. ja…”, aga peaks algama lausega “uuringuga avastasime, et ….”.
Aga loomingulisust jms asju ei nõuaks ma kuni doktori kraadini siiski, doktorid las teevad uusi avastasi ja asju, noored aga las refereerivad niisama ja harjutavad õiget formaati.
Low Protein Forever
MemberKõige param on siiski mere killustik minu jaoks.
Kus on soodne koht, kust te ostate jooksu jalatseid?
Low Protein Forever
MemberMuinasjutud räägivad meie alateadvusega, ja muu jura- meie teadvusega.
(Timole mõtlemiseks)
Low Protein Forever
MemberMidagi sulle suunatud. “On ohtlik vähe õppida. Joo palju või ära üldse rüüpa tarkuse allikast. Mis väiksel hulgal aju mürgitab, meid suurel sõõmul jälle kainestab.”
Panin sulle +1.
Mõtlesid ise välja muidu vist eks, ma ei leidnud Bing’ist selle kohta midagi.
Mulle meeldib selles tekstis õppimise osa. Teatavasti ka meie siinne steroidi-president ju on öelnud, et ta õpib viimasel ajal meilt siin foorumis (ütles, et “Isa õpib poegadelt” jms), ning meie siinse tsitaadi-teema abil samuti harime me ka teisi, näiteks siinse saidi artiklite kirjutajat, kes ju kirjutas tsitaadi-artikli koheselt peale seda siinset käesolevat tsitaadi-teemat. Seega õpime me kõik kogu aeg, nii presidendid, kui tõlgid, kui treenerid, kui ka normaal-inimesed. Ja minu arust iga üks õpib omal ajahetkel ja oma tempoga, president ja tõlk on küpsed nüüd alles rohkem õppida võib-olla, las siis õpivad. Pole siin midagi ohtlikku, olgu nad kuitahes targad. Ennustan, et peagi hakkavad nad lausa ise aforisme välja mõtlema. Olen jälginud toitumis-spetsialiste, et kusagil vanuses 50 eluaastat, nad seda õpivad tegema. Seega ootame ja vaatame, pole siin ohtlikku miskit. Niipalju siis sinu väljamõeldud hea mõttelõnga esimese lause osas mõtteid. Samas võiksime pikalt ja laialt veel rääkida ka ülejääud lausetest. Kuid kas on õige aforisme niimoodi analüüsida üldse?
Low Protein Forever
MemberTehke normaalsed foorumi-põhised plogid sinna kataloogi:
http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/90-blogid/
Muidu minul pole järgmised kuu aega enam aega, et konsultatsioone anda blogijatele, presidentidele, treeneri-junsudele ega teistele, selle ajani asendavad mind teised siin.
Sest mul on väga raske treening-tsükkel kuu aega nüüd algamas. Proovin ka kaalu langetada 500-600 grammi selle kuu aja jooksul, mis pole samuti kerge.
Low Protein Forever
Member
-
AutorPostitused