Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberMõned ütlevad, et treening on kõige alus, mõned ütlevad et hoopis söömine on alus, kes kuidas armastab öelda.
Söömise osas on minu silmis mindud kapitalistlikel kaalutlustel liiga üldistavaks, et üldistavalt öeldakse, et “söömise” mõiste on oluline. Minu meelest on see liigne üldistamine, kuna söömise juures on oluline peamiselt vaid “ülesöömise” mõiste.
Tähtis on, et te üle ei söödaks. Ja seejuures ei oma muud detailid asjad nimetamisväärset tähtsust. Kuid need detailid on meelega tehislikult tähtsaks tehtud ja ka vastuoluliseks ja segaseks, et oleks mille üle diskuteerida ja tähelepanu tõmmata mis omakorda kapitalistlikku eesmärki annab tulemuseks.
Seetõttu kui öeldakse “söömine on kõige alus”, siis ise ma soovitaks mõelda nii, et kõige alus on see, et te üle ei sööks. Ja muu pole oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberMõtlesin rohkem ikka, et kas selle hea tervise kõrvalt saab näha ka muutusi kehaga? Ma ei saanud nüüd päris täpset vastust…
Lihased ei paisu nii väikeste raskustega nagu sa vist plaanid teha. See on lihaste jaoks nagu rutiinne igapäevane väike raskus, et nad paisuma küll ei hakka.
Reie esiosa paisumiseks on vaja vähemalt keharaskusega kangi ja sellega kükkida, siis see paisub, kui on kergem kang või nagu sinu puhul et ainult keharaskus, siis ei paisu reis kuhugile.
Kätekõverdustega on samamoodi, et ega nendega rinnalihas paisuma ei hakka. Sellepärast, et ülakeha ei kaalu eriti palju kilogramme, ja rinnalihase jaoks on see rutiinselt liiga kerge raskus, ja siis seetõttu ei paisugi kuhugile.
Üldiselt seetõttu mingit kulturistlikku tulemust sa ei saavutagi.
Aga igasuguse treeningu käigus kasvatad sa oma treening-staashi, ja see staash hakkab intressidena kasu sisse tooma tulevikus. Treeningstaashi kasvatamise ajal selja aju areneb, lihaseid reguleerivad närvid arenevad. Tulemuseks on see, et kui sügisel jõusaali lähed, siis on kangitreening efektiivsem ja saad kiiremini uusi kordumaksimume kätte kui et oleksid lebotanud terve suve.
Ma arvan nii.
Low Protein Forever
MemberNaistele sobib kodusse muretseda vastavad treeningvideod teleka ekraanile ja neid siis järgi teha.
Sedalaadi kodutreening näeb välja nii:
Seal siis teed järgi sellele, mida teleka ekraanil näed.
Low Protein Forever
MemberKilomeetreid hakkan järjest tõstma, hetkel suht alguses veel ja ei jõua eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kilomeetreid oleks võinud külmakuudel jõusaali jooksulindil ettevalmsitada tegelikult, järgmiseks suveks võiks kindlasti juba suve alguseks olla poolmaratoni vormis.
Aga sedalaadi välitreeninguga kogud sa omale rohkelt päikese vitamiine, mida siis saad talvekuudel kasutada kui pime on. Lisaks ka säärele on hea aeroobsed asjad, ja südamele ka head. Ning Dr Mercola ütleb lausa, et treening on olulisem kui mistahes toit või rohi. See tuleb sellest, et treening teeb vist veresuhkru heaks ja muud asjad, ja siis ongi hea tervis ja sellest tulenevalt ka sportlikud tulemused hiljem. See on selline tervise-kava sul teisisõnu siis.
Ise teen ka tervislikku elustiili, kuid meelelahutuseks teen ka raskejõustikut juurde, ja tulemuseks on, et jõuan kükkida rohkem kui suurem osa.
Low Protein Forever
MemberKuidas vahepeal läinud on?
Konkureerivas B-kommuunis kostasime muidu ka minirühma, kus alustame nüüd ühte edasijõudnute rühmadieeti, vaimsetel eesmärkidel.
Et kui on huvi, siis võime ka siin saidil peagi rühma moodustada.
juuli 12, 2013 at 10:42 e.l. in reply to: Pikaajaline probleem küünarnukkide ning kaela/ülaseljaga #346364Low Protein Forever
MemberVõib olla tõesti, huvitav-huvitav.
Sest kui käin jooksmas, siis mul esiteks sureb käsivars ära ja kui on pikem jooks, siis ka õlg hakkab valutama.
Äkki siis tõesti on arvuti taga istumine õlgadele halb.
Aga põletik lausa on mulle küll üllatav, et see tuleb ju sõnast “põlema”, mis tähendab et on lausa tulekahju kusagil. Ja inimese keha põlema paneb siiski alles väga tõsistel olukordadel. Et niisama istumine ei ole tõsine nähtus. Tõsine on see näiteks kui oda viskad iga päev rohkelt jms-ne. Aga istumine ei tohiks põletikku tekitada. Väike reuma vms-ne võib tekkida, aga põlema ikka ei peaks minema, selleks on vaja tõsisemat tegevust kui istumine, näiteks odavise vms-ne tõsisem.
juuli 12, 2013 at 10:37 e.l. in reply to: vaim ja keha on valmis nüüd kõvasti kaalu langetama #346363Low Protein Forever
MemberFriikartuleid, parafiinõli-äädikamajoneesi ja 20% äädikas marineeritud kergelt söestatud prantsustani šašlõkki polüstüroollisandiga.
.
Friikartulid pole eesti oma, kuna eesti keeles pole sõna “frii”.
Aga kartulid on just praegu juuli keskpaigast alates head värsked, muidugi tuleb neid süüa. Ja seejuures ise soovitaks täiesti unustada igasugune teooria sellejuures, et kuidas erinevaid makrosid paigutatakse kehas, ja unsutada igasugune hirm süsivesikute ees ära, et unustage kogu jura ja suhtuge kartulisse kui looduslikku heasse mullatoitu, mullatoitainesse. Muld on mineraale täis, kartul seetõttu samuti, lisaks on kartul töötlemata naturaalne looduse and. Praadige julgelt kartulit, vahel keetke.
Ülejäänud sõnad sinu tekstis on ka arusaamatult keerulised ja võõrapärased.
Toidulisanditel on teatavasti arusaamatute sõnadega pealkirjad ja kahtlased mustrirhoke pildiga topsikud, et kahtlastest asjadest saate sisetunde järgi juba aru.
juuli 12, 2013 at 10:25 e.l. in reply to: Pikaajaline probleem küünarnukkide ning kaela/ülaseljaga #346361Low Protein Forever
MemberMina ja tuhanded inimesed istume arvuti taga aastaid ja ei ole põletikku ega midagi, seetõttu siis ka imelik kuulda, et istumine midagi tekitada saaks.
Aga muidugi õppige ignoreerima erinevaid postitusi, ja nagu soovitasin et igast postitusest noppige omale meeldiv tõe-kild välja.
Low Protein Forever
MemberEga suvel kodus treenima ei peagi. Lähed jalgpalli staadionile ja jooksed natuke, ja seejärel tõmbad lõuga.
juuli 12, 2013 at 10:01 e.l. in reply to: Pikaajaline probleem küünarnukkide ning kaela/ülaseljaga #346355Low Protein Forever
Memberseoses vähemliikuva eluviisiga (arvuti vms) viimased 1.5 aastat on tekkinud ülaselga ja kaela põletik, millest ei oska ka enam lahti saada.Põletikuline ülakeha ja kael
See ei kõla usutavalt, et arvuti põletikku tekitaks.
Kui oled juba edutult mingit ülesannet lahendanud (sinu puhul siis arstide juures käinud edutult), siis teinekord on hea metoodika alustada ülesande lahendamist lihtsalt otsast peale. Võta taas ette käik mõne diagnostiku juurde, otsi Googlist ise sisetunde järgi hea diagnostik.
Üldiselt aga tundub, et oled ebasobiv spordi jaoks. Seega ära spordi, leia mingi muu hobi endale, näiteks õpi võõrkeeli.
Selline siis minu arvamus, kuula ka teiste arvamust jan opi igast arvamusest mingi killuke endale mõtlemiseks.
Spetsialist ei ole ning sp aidata ei oska, aga tahaks hoopis selle esimese treeneri nime teada!
Kõik eesti treenerid teevad vigu. Iga treeneri kohta saab välja tuua ebakompetentsi. Näiteks kui Ott müüb toitumiskava kliendile ja seejärel avalikult väidab, et ta ei viitsi kava ostjale emailiga vastata, kuid seejuures enamik kavakoostajaid siiski viitsivad, siis pole see ju Oti poolt professionaalne teiste kavakoostajate suhtes siin, et miks teised pole siis sama võrdsed kui tema, et miks teised peavad emaile saatma. Seeo njuhunäide, näiteid on iga treeneri kohta küllalt võtta meie internetist. See on täiesti normaalne, et treenerid eksivad, ja seejuures enamik neist, milleks siis nimepidi mõnda üksikut välja tuua.
Low Protein Forever
MemberMa hakkan sind nüüd plastikakirurgia sõdalaseks nimetamaSee on näide, et isegi hapukurgi hooajal inimesi saab aktiviseerida.
Kui vaatad kuidas Liis ja Ott nimetavad inimesi, siis see jah on juba selline fataalne panus maailmale, inimesed teevad nende pärast lõpu oma blogidele jne. Plastikuks nimetada on aga neutraalne ja Fun, mis näitab, et oskad positiivselt panustada, ja mis saab selle vastu olla, nimeta pealegi. Rebane võib selle ka sildina mulle kommentaariks lisada, olge aktiivsed.
Ja sedalaadi aktiivsus paneb esmalt neid linke lugema…Ja alles seejärel hiljem saab vastata, loen. Seejuures üsna ükskõik kelle poole Tõde lõpuks kaldub, nagu ka Arc hästi selgitas kunagi siin.
Low Protein Forever
MemberArvestades, et ma olen viimased kaks aastat stabiilselt pea kõiki toidulisandeid maha teinud ja sellega kohalikku kuulsust kogunud siis on sinu poolt antud tiitel lausa naeruväärne. Ei midagi muud kui järjekordne näide sinu kehvast tähelepanuvõimest, aga seda ei pea muidugi mina eraldi välja tooma. Seda näevad kindlasti kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on hajameelsus viimasel ajal muidu tekkinud, ei teagi miks, võib-olla umbsus soodustab seda.
Aga tähelepanu osas ma küll ei näe midagi erilist, sest täiesti normaalne on siinsele kommuunile õpetada vahet tegema arvamuse avaldajatel, et nende jaoks on see siin uus asi, nagu ka blogimine ja vaba suhtlus ja muu. Las nad õpivad tähele panema sinu signatuuri, ja nägema selle seost sinu poolt räägitava jutuga. Antud juhul on seos ju täiesti olemas, promod jõusaali, mille juured ulatuvad sinu staabiülemani. Ja promo pealegi, ega midagi halba siis pole selles, mina kasutan võimalust teiste silmaringi avardamiseks.
Toidulisandite maha tegemine on tore. Tiitel on siis ebatäpne vist, olen nimetanud selle tiitliga igaühte, kelle signatuuris on mingi toidulisandi tööstuse veebi-aadress vms, ega ma täpselt ei juurdle mida nad müüvad, kas kavasid või lisandeid või muud. Anyway, mis selles tiitlis halba on, tore tiitel ju. Samas ma siis mõtlen täpsema tiitli peagi välja. Idee on selles, et arendada siinset kommuuni välja, et nad õpiks vahet tegema kommerts-arvamusel ja mitte-kommerts taustaga isiku arvamusel. Ja muud õpetada, näiteks õppisime siin kommuunis hiljuti, et artikleid võib kirjutada ka aforismidest ja muust sotsiaalsest, et ei pea olema ainult tõlge valdkonna spetsiifilisest artiklist, võib ka aforismidest näiteks rääkida.
Eks ma pean täpsemalt end väljendama hakkama, juba kaks korda vist öeldud, et ebatäpselt väljendan.
Low Protein Forever
MemberKui ainult 2X külastad, siis ei pea olema väga hea inventar.
Sel juhul suvaline lähim saal kesklinnas.
Hommikune/õhtune kuu pakett oleks samuti soodne, näiteks Z-jõusaalis on hommiku pakett 20 eur/kuu,
http://www.zelluloos.ee/uploaded/hommik.jpg
Ise kirjutasin kahele jõusaalile sama emaili, et kas nad soodustust teevad, andsin teada et kõrval jõusaal teeb.
Ja siis hakkasid mõlemad pakkuma soodustusi, mida hinnakirjas polnudki, see oli Fun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See meilivestlus on mul vist ka toidulisandi tööstuse sõduri Arc-i fitnessi foorumis vist olemas, lahe vestlus oli igatahes, lähen vaatangi üle kohe.
Low Protein Forever
MemberKui soovite tagasi-sidet rohkem, siis olge julged ka blogima.
Blogides on kõik sõbralikud ja abivalmid.
Kuigi noh, aeg-ajalt ülemeelikuid seal ka liigub.
Näiteks öeldi hiljuti ühe blogi kohta, et selle kirjutaja on mõttetu, ja kirjutaja sulges blogi seejärel.
Selliseid aga ignoreerime lihtsalt, ja kasutame muid tehnikaid.
Oluline on alati ise olla professionaalne, ning ka optimistlik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberSel aastal olen ma ka peamiselt 10-15 min linti teinud eelnevalt. Lint treenib südant ja sääri.
-
AutorPostitused