Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberMa arvan, et te kõik oma Sony Experia Z telefoniga hetkel spämmite siin poole purjus peaga bussis oma pulbripeole sõidul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu seede-teemam ida mainisid, pakub mulle väga huvi, ja olen seda pikalt ka uurinud, ja jõudumööda ka kajastanud oma leitud avastusi selles vallas. Seedimine tõesti on keerukas teadus nagu sa ka näiteid tõid. Sellest võiks pikemalt ma oma plogisk unagi ka rääkida siin.
Low Protein Forever
Member2 korda päevas oli ka idiootsuse tipp kuni see populaarseks sai IF-praktiseerijate näol alles hiljuti.
Et silmaringi laiendada, võiks siin IF-ist rääkida.
2-söögikorra kohta lugemis-materjal:
http://www.theiflife.com/the-2-meal-philosophy/
Kuna oma sõnadega rääkida ei viitsi, siis kopipasteerime:
Eat mostly real foods 2-3x a day in a condensed eating window. Do some resistance training couple times a week. Go play more (relax and enjoy being active at a slower pace). Stop sweating all the details. Lastly, go have pizza and beer (or whatever you enjoy) a couple times a week.
You’ll find what works.
Ma ju kirjutasin eesti keeles samamoodi, et 2-3X on normaalne ja töötab.
Aga “0” korda ja “1” kord päevas süüa ma teen enese jaoks, ja teen juba mitmendat tsüklit järjest seda, kevadel tegin ka null korda päevas söömist ca kolmel päeval, võib-olla on see isegi logina olemas mu Bon-foorumi plogis. Seejärel viisin toidukordade sageduse 1-kord päevas söömisele nädalaks ajaks, nö Warrior diet siis, no ja siis läksin IF-i peale üle 2X-päevas söömsiega minuteada. Praegu plaanin korrata seda, kuid see on edasijõudnute vaimne dieet. Teie võiks ikka 2-3X süüa nagu tavalised normaalsed inimesed.
Aga miks IF või Warriot diet sobida võiks? Sellepärast, et HIIT ka sobib mõnele paremini. Arvatavasti kiire intervalli ajal saavutatakse mingi eriti soodne olukord keha sees, justnagu kui keedate vett 100C juures, siis tekib alles aurustumine, vähema temperatuuri juures mitte, omalaadne eriline soodne olukord tekib ka HIIT-iga arvatavasti, ja ka IF-toitumisega.
Low Protein Forever
MemberIgatahes huvitav kuulda, et mõnele subjektiivselt sobib üli sagedalt süüa.
Tänapäeva teaduse järgi aga kinnitust sellele sagedasele söögimüüdile pole.
Pole kinnitust ka toidulisandite abile ja palju eksisteerib alternatiiv-teadust, näiteks teipist.
Low Protein Forever
MemberHei-hoo!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan teha blogi siia saidile peale kava tellimist.
Sest kunagi eales varem pole nähtud, et kava kuigi kaua toimiks ja üldse kasutataks, blogi näol oleks üks hea tõestus selle näol.
Low Protein Forever
MemberMul pole suurt muud öelda, kui et teil on paranoiad, kujutate ette asju.
Tarmo ja Lkv- te peletate inimesi eemale nõndamoodi. Õppige elama nii, et ei peleta. Lkv teab väga ilusti, pole normaalne kellegi (Urtzi) blogi nimetada mõttetuks, ja Trmop teab väga hästi, et Paide treenijat põdrajalaks nimetada polnud ka õige tegu, mõlemad te siin kordate oma vigu, sellise suhtlusega inimesed eemalduvad siit. Nii on. Paljud inimesed väljaspool ütlevad, et siinse foorumi arvamusliidrid on vaenulikud, proovige parandada siis oma suhtlemist, et nii ei näiks.
Blogi tegemine oli väga hea mõte, ja ära lase end häirida sellisest vastuvõtust siin. Ise olen samuti tänasest alates dieedil, ja kajastan oma siinses blogis kulgu.
Low Protein Forever
Member(kindlasti subskribeerige youtubes selle kanali peale end Telli nupuga kui pole veel teinud, see on hea kanal)
Low Protein Forever
MemberKaalu ennast hommikuti kohe peale ärkamist.
Siis on stabiilne aus kaalunumber.
(Ja Lkv poolt ootaks seekord, et ei peletaks uusi plogijaod minema, nagu seda Urmo blogiga tegid.)
Low Protein Forever
MemberKui googeldate “meal frequency myth“, siis saate kinnitavat materjali selles osas, et vahet pole mitu toidukorda teil on.
Naiivne on arvata, et söömise sagedus midagi kavalat on, näiteks naiivne on arvata, et siis on lihastesse stabiilsem vitamiinide/valkude lisavool ja sellest tulenevalt rohkem lihaseid. Kindlasti mitte. Naiivsed väljamõeldised.
Lisaks on väga elukauge ja naiivne arvata, et keegi ühiskonnast hakkaks toidukarpe omale tööle/kooli kaasa tegema, et tõsta toiidukordade sagedust või siis toidu koostist. Ühiskonnas on levinud, et 200-töötajaga kontorihoones enamik tuleb tööle kella 9:00ks, töötavad kella 12:00ni, siis lähevad enamus lähimasse sööklasse ja söövad sööklaprae või supi (kui on väiksem naisterahvas), seejärel töötavad kella 17:00ni ilma mingi mõttetu lisa söögikorrata, siis lähevad koju ja enamus neist kella 18:00 ajal söövad midagi kerget, mis on ka viimane toidukord päevas. Sedalaadi 200 inimesega suurfirmades on kõik normaalse kehakaaluga ja tervisega, ülekaalulisi on neist mõni üksik.
Selline on siis praktiline pilt, mida olen näinud 10+ aasta jooksul Eesti suurfirmades. Kõik sõid tavalist toitu (valgud alla koefitsendi 1.0) ja toidukordi 2-3, ning nägid energilised ja normaalkaalus välja.
Olen aastaid tagasi rootsis töötanud, ja seal oli pilt teistsugune kontoris, seal tõsti oli rasvunute protent kollektiivis nähtav ja suurem. Eestis aga ülekaalulisi küll pole näinud, ja valimi hulka ma hindaks 1000+ inimest selle 10+ aastase töökogemuse ajal.
Seetõttu on mõttetu toidukordade kogust pushida kuhugile. Siin pakutud 4X päevas sööki on okaa, kuid miks mitte süüa 2-3 korda. Tegu on väga subjektiivse isikliku eelistusega, sööge mitu korda soovite ja saate.
Ise eelistan süüa nii nagu 1000+ kontori-inimest on söönud tänaseni. Kuid kevadel oli nii kiire tööl, et tegin ka 2 toidukorda päevas, jättes ära lõunasöögi. Nüüd plaanin homsest 0-toidukorda päevas režiimi katsetada, ja üle minna peagi 1-kord päevas söömisele.
Seega teema-algatajale: söö niipalju kordi kui sobib sulle, normaalne oleks 3X.
juuli 14, 2013 at 11:55 e.l. in reply to: Vundament valatud – aidake rohelisel õigesti jätkata #346503Low Protein Forever
MemberToorest muna(kollast) söön/joon ka ise aeg-ajalt, ja seda teevad nähtavasti paljud.
Arvatavasti saab nõnda mõne tervisele vajalike osakese, mida küpsetus ära tapab.
Seetõttu soovitaks ka toorest muna. Ja ka toorest lõhe pange saia peale vahel.
Low Protein Forever
Membertänud
Kuidas siis erinevus on eesti keeles öelduna?
Ma ise küll aru ei saand.
Low Protein Forever
MemberKui sa nüüd vaidled siin siis võin sulle hetke protsessi mis muutunud 10 nädalaga on;)!http://postimg.org/image/ie97be477/
Algkaal oli 120 kg
Hetkel 102kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Nii, et jah kui mott laes siis ma ütleks et asi ikka töötab ja mõju on väga hästi avaldunud!
Väga hea progress.
Ma niisama soovin jälgida statistiliselt lihtsalt, kui kaua inimesed mingit kava tänapäeval keskmiselt järgivad.
Sest kui vaatad hetkel jõusaali sisse, siis seal ju kedagi pole eks- järelikult ei ole niilihtne suvel järgida.
Ja ma paari aasta pärast selle käesoleva teema/postituse siin otsin kindlasti üles ja küsin et kuidas läheb ja teen enda jaoks huvipakkuvad järeldused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberSa peaksid tekitama uue blogi/teema sinna kataloogi kuidagi:
http://forums.fitness.ee/index.php?/forum/90-blogid/
Seal on väga sõbralik ja abivalmis tagasi-side siiani olnud, minu 500-600 grammine dieet kulgeb abiliste kommentaatorite abiga väga ilusti.
Mina ei tea Androidi App’idest midagi, avastan nutitelefonide maailma ise ka alles. Ma kasutan läptoppi.
Aga kaalulangetust “väga väga tõsiselt” ära ikka võta, võta pooltõsiselt nö, kergemalt, et teekond on huvitav ja käänuline veel ees, pigem optimistlikumalt kergemalt isegi võtta, muidu keerab vindi üle äkki.
Low Protein Forever
MemberJärgmine kord ikka tasub tähelepanelikum olla:)! Ja mitte niisama tähtenärida , näri porksi parem
!Jah, miks mitte, vms sellist head taimset.
Kuna sa oled nagu ütled, et “söön täpselt by the book”, siis huviga ka paari aasta pärast korjame Fun-i mõttes selel teema siit taas üles ja küsime, et kuidas siis kava/book on mõju avaldanud. Sest neid autentseid tagasi-sidesid on niivähe internetis, seetõttu oled hea eksemplar ka jälgimiseks siin ja good luck.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>43kg puhul ei tohi isegi verd anda minuteada, ka sünnitada ei tohi vist- väga ekstreemne europplase jaoks. Samas hiinlaste jaoks normaalne vist.
Low Protein Forever
MemberJuhin tähelepanu faktile, et kaalun 43 kilo.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda 43 ma tähele ei pannud tõesti, üldse viimasel ajal tähelepanu hajub.
Low Protein Forever
MemberVõi pigem oled sa tähenärija?Pigem närija vist.
Asi on selles, et fitnessi kommuunis on levinud mõningad halvad väljendid. Üks väljend on näiteks “tee toitumine korda”, see väljend ainult eksitab, on teaduskauge, ja keegi ei ole tänaseni osanud seda normaalselt lahti seletada, et mida see väljend tähendab. Viiruslikult massidesse levinud halb väljend lihtsalt.
Sama on ka selle “toitumine on kõige alus” ütlusega. Et liiga palju seda propageeritakse ja üle tähtsustatakse, ja see kõlab liiga üldistavalt. Sinu toodud näide töödeldud krõpsudest on lihtne arusaam, et kräpp pole parim valik, ja sinnajuurde öelda ka et ülesöömine pole hea, ja ongi kõik öeldud.
Aga eks ta tähenärimine vms ole, ses mõttes ei maksa tõsiselt võtta muidugi, see on niisama suvine arvamus lihtsalt.
-
AutorPostitused