Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberGeenid hoiavad inimest kergena/tervena noorus-aastatel ehk sigimis-aastatel, seejärel aga inimese arhitektuuris geenid programmeeruvad ümber ja vanaduses minnakse paksuks ja jäädakse haigeks kuna oluline sigimisperiood on läbi ja pole vitaalsust enam vaja:)
Seega olge rõõmsad kui kõhnad olete ja saate kohukesi süüa nooruses palju soovite
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberSoovitan süüa erinevaid leibasid, puuvilja leiba näiteks, rosina leiba, jm leibasid. Tarbitav leiva kogus on enamasti juba niiväike, et see ei määra midagi ja erinevate leibade koostis on üldiselt samuti samasugune. Tüüpiline ajuviiruslik arvamus on, et leiva turunimi peaks sisaldama sub-fraasi “-seemne-“. Ei ole mingeid seemneid vaja, valige millist soovite, ja saavutate paremini oma tulemused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti ka ei maksa rukkileiba pidada millegiks eriliseks. Öelge lihtsalt LEIB.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberPõnev kasutuslugu siin- kulturistlik neiu küsib nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Looduses pooliku või katkise vilja külge lähevad sipelgad kohe vist ja urineerivad sellele kohe eks? Seetõttu võimalusel ära viljasid poolita, et vali väiksem puuvili lihtsalt. Õunad kaaluvad 100-400g ja väikseid õunu/puuvilju on poes küll.
6X päevas süüa on üle mõistuse, olid ilmselt eelmises elus sebra.
Low Protein Forever
MemberEi teagi miks mõned tõesti ei paisu eriti. Võib-olla siis neil on kehatemperatuur niikõrge, et toit põleb soojusena ära ja kütab õhku nö.
Low Protein Forever
Membermina jooksen poodi õlle järgi,alguses võtan 2 õlle.Need kipuvad aga ruttu otsa saama siis saan jälle poodi joosta….
Kalevi staadionil on igal õhtul ka palju õllelisi, et nemad ostavad varuga kilekoti täie õllet kaasa ja siis valivad sobiva istekoha seal. Eks ka poed on suhteliselt lähedal staadionile.
Igatahes staadionil on kindlasti sportlikum õltsi libistada, kui kodus teleka ees.
Vererõhk vist oleneb sellest, kas oelte pidu pannud viikendil või mitte, ja kas mõõdate hommikul või mitte.
Mina näiteks tegin peolise viikendiga kella ca 12:00 ajal sellise tulemuse vererõhuga:
Low Protein Forever
MemberRulluiskudega sõidan siis kui vihma pole sadanud, näiteks sel suvel olen vist 3 korda juba käinud, ja Septembris teen aasta viimased sõidud. Mulle meeldib rulluisutada, aga aeroobset tunnet see eriti ei anna, mulle tundub, et keskmise tempoga sõites on see tegevus vähem energiat nõudev kui kõndimine, seega see on selline meelelahutuslik kardio suuremas osas. Aga samas saab värsket õhku ja valgust silmanurgast otse ajju.
Rattaga ma sõidan vahel küll, ja ainult kardiot ma temaga teha saangi ja tööle sõita, kuna see on niivõrd kalli hinnaga ratas, et seda kino ette ei jäta, ega viinapoe ette- see kaob sealt hetkega. Ratta puhul hoian esihammasrattal ketti ainult kõige suurema hammasratta peal, kuna siis tunnen, et tõmbab reied põlema, muidu ei tunne. Stroomis ja Pirital on hea tiirutada küll. See suvi olen ka mingi 4 kardiot teinud. Sadul on mul hea, eelmisel rattal oli halb sadul, kuna veri jäi jalgevahelt kinni. Kahjuks aga miinuseks on rattal nagu mainitud see, et teda ei saa jätta kino ette. Jõusaal on mul hea, kuna lubab ratta sisse tuua, ei pea jätma jõusaali maja ette varastele. Ratas ja rull mõlemad annavad sellise kerge kardio tunnetuse, rohkem siiski meelelahutuse tegevused ma usun.
Külmakuudel jõusaalis peamiselt eelistan jooksulinti, ja see annab tugeva kardio tunde, ka vesiratast eelistan teise valikuna. Suvel aga jooksen staadionil, eelistan asflatit ja ka staadioni enda kummipinnast. See suvi olen ka vist 3 korda jooksnud nüüdsest. Jooks annab kõige tugevma kardio tunde. Mulle tundub, et see on südamele kõige tõhusam.
Kardio järgselt ma mitte kunagi ei venita ennast, kuid raskema kardio ajal või järel eelistan juua vedelikku, aga jõutrennide ajal ei joo ma kunagi, küll aga teen porgandi või peedi šeigi.
Teisi kardio liike ei tee, ujuda ma ei oska, ilmselt upuksin ära pärast 100m ujumist.
Kardiot talvekuudel tegin iga teise jõutrenni lõpus 15-30 min jooksulingil keskmiselt.
Hetkel teen kardiot õues päris palju, 2-3 korda nädalas, kuna dieet mida järgin sätestab sedalaadi metoodika teiseks nädalaks.
Low Protein Forever
MemberMa proovin ka siis Dipsi korduste maksimumhulka viikendil.
Mul oli õlavigastus ca 3a mil ma ülde ei saanud teha rööbaspuid, enne vigsatust aga tegin mäletamistmööda +35kg lisaraskusega 6 kordut maksimaalselt ära. Eelmisel viikendil tegin keharaskusega hädised 7-8 kordust ainult
Memberhästi öeldud. programmeri siis ka like nupud postitusele juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+2
Sama soovitus, hakake tööle, tehke plogimisvõimalus saidile, Like nupud jne, mitte ärge magage kasutult tööl.
Täna tegin 33 minutit aeglast jooksu, jooksin staadioni rajal nr 2, lõpetasin trenni varuga.
Kuna käesolev nädal on aeroobserohke, siis pole vaja korraga esimesel päeval end tühjaks joosta, jookske mõõdukalt. Kurgisalat sobib jokksuks hästi, tõmbab mõnusa kerge soojuse sisse nagu raamatu Hiina Uurimus väidab süsivesikute kohta. Rasvamaoga joosta pole hea, ja valgud on üldse tühjad, seega tehke omad järeldused, mis trenni jaoks sobib süüa ja mis mitte.
Teema võite sulgeda ja minu võite ära plokkida. minu mäletamistmööda Kirp on mind oma karjääri jooksul juba plokkinud korra, tean, et sisemas ta soovib praegu seda taas teha, kuid miski hoiab seekord tagasi, ei teagi mis.
Tore ka näha, et Ar-iga on taas sama arusaam, ka toidulisandite kohta on sama arusaam temaga, teiste puhul kattusid teised vaated samaks, nagu näete, siis oleme kokkuvõttes kõik väga sarnased.
Low Protein Forever
MemberProgrammiste on vaja kuna nad ei suuda siiani piisavalt universaalseid korduvkasutatavaid komponente luua. Alles hiljutitel aastatel ju ilmusid need Joomla’d jms-ne, mis on valmis universaalsed komponendid, sedalaadi komponente ongi vaja ja saab nendega hakkama. Praegu vist tehakse kiirelt igale ettevõttele kõrge töötasu eest erladi erilahendus ja kui see paar aastat ära elab, siis visatakse prügikasti vist eks, ei anta ju naaber-ettevõttele edasi arenduseks vms. Ja siis 10a jooksul lõpuks need kiirustamised võetakse kokku rahulikult ja tehakse universaalne Joomla ja paar komponenti veel. Las teevad kümmekond universaalset tasuta komponenti valmis ja pole rohkem vaja midagi arendada ega kedagi ületasustada.
Kodeerijad enamasti magavad oma tööpostil, siin pole mingit vaeva neil. Hea oleks kui oleks nende tasu nagu Soome taksojuhtidel vist, et ametiühingud ja asjad määravad normaalse madalama palga kõigile võrdselt. Et reguleeritaks ära, et programmistid ei saaks ebaausalt absurdset ületasustamist, vaid antaks teistele rollidele see ülepakh, näiteks turvatöötajatele, lao-ametnikele, ka koristajale.
Teen nüüd ühe aeroobse kardio-jooksu õues.
Be right back.
Low Protein Forever
MemberProgrammeerimine on ülehinnatud, pole see ühti midagi vaevanõudvat.
Praegu lihtsalt on sedalaadi ajastu, kus tuleb seda toksimist üle tasustada vist, ja normaalse töö tegijad on alahinnatud.
Ma nüüd vaatasin oma veebilehitseja ajaloo apriili kohta üle ja ei leidnud seda uuringut mida lubasin siia. Otsin natuke veel hiljem.
Täna õhtuks sõin kurgisalatit. Salat on hea kerge toit, ja alati proovigegi iga toidukorra lõpus saavutada kerge oleks, kui vaja siis jätke sööklapraad poolikult söömata, näiteks ise jätan lihatükid alles söömata. Kergete toitude hulka kuuluvad siis juurviljad ja puder, sööge kergelt neid. Ning söögikordi soovitan hoida ikka normaalsete inimeste koguses, närviliselt rohkeid toidukordi kindlasti ärge tehke, võtke parem rahustit siis juba, kui kisub niisagedalt kööki.
Low Protein Forever
MemberNo vot siis elulugusid.
Programmisti ametit kommenteeriks kui ausat leiba. Et ei ole mingi Jeesuse pisaraga või Nähtamatuse pulbriga äritsemine, vaid on aus töö. Ühiskonnas on aga üle hinnatud see töö, võiks olla väiksemad palgad selles sektoris, siis oleks ausam.
Kuidas te muidu saate aru sellest võõrkeelsest tsitaadist raamatust “Hiina’ lugu”:
Consuming diets high in protein and fat transfers calories away from
their conversion into body heat to their storage form-as body fat
(unless severe calorie restriction is causing weight loss). In contrast,
diets low in protein and fat cause calories to be “lost” as body heat. In
research, we say that storing more calories as fat and losing less as heat
means being more efficient. I bet that you would rather be a little more
inefficient and convert it into body heat rather than body fat, right?
Well, simply consuming a diet lower in fat and protein can do this.
Ma saan aru, et räägitakse, et osad makrod teevad rohkem sooja kehale kui teised.
Low Protein Forever
Memberet Sa ei annagi meile nõud oma vapustavas blogis
Annan ikka nõu nagu käesolevas postituses ju andsin kreeka jogurti ja toidulisandite ja muu kohta. Treeningtulemustest ikka räägime muidugi ka, eks igaüks üldiselt valib oma žurnaali temaatika oma suva järgi, aga tulemusi räägitakse juba esimestes postitustes tavaliselt. Ise peamiselt soovin toitumis-alaseid nippe hetkel anda, nagu siingi vadaku eemaldamise näol, erinevate šeikide näol, erinevate toiduideede näol, kuid ma olen aeg-ajalt ka kükikool ilaustanud õpetlike videodega, ning ka kordusmaksimumide miilikivide projekte kasjastanud jms. Kindlasti pean oluliseks ka harida meie treeneriskonda.
Low Protein Forever
MemberNormaalne oleks, kui teeks foorumipõhise normaalse plogimise.
Võin teha muidugi plogi siia ka, näib et oleks huvilisi küll.
MemberNagu rootsis on alamfoorum nimega “Blogid”, nii tehke ka siia saidile.
Ei soovi teha, ei hakata siin ka plogima.
Plogi-plogiks, ma plogin niigi rootsis juba ja ka bonsuunas ja NSN-is, siia võin teha lisaks plogi ainult juhul, kui teete Alamfoorumi “Plogid”.
Low Protein Forever
MemberSebra on hea näide valgu tarbimisest, olen kasutanud ju ka elevanti näidetena erinevates aruteludes.
See blogi teil ei näi normaalne. Vaja on foroumipõhist normaalset blogimist.
-
AutorPostitused