Low Protein Forever
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Low Protein Forever
MemberSõna võtad küll sel teemal kõvasti
Ei võta kõvasti sõna minumeelest, möödaminnes aeg-ajalt poetan oma arvamuse. See alternatiiv-meditsiin vajabki rohkemat rääkimist ma usun.
Low Protein Forever
MemberEdu Fastile ja õnne lapsele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Low Protein Forever
MemberJah, anna side tagasi raisk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks just “raisk”?
Low Protein Forever
MemberMida sa annan valesid nõuandeid? Söö valgumadalalt? IDIOOTSUS. Hoia selline tekst endale, toitu ise nii kui tahad,aga teistele sellist jama ära aja! Isegi algajad teavad et valku on vaja.
Ok, edaspidi liiga sagedalt ei soovita seda siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tänan, et lubate mul toituda, lähengi teen ühe paprika võiku nüüd.
Low Protein Forever
Member“Dat ’dere” kohta Googeldades tundub küll Fun, seetõttu ma soovitaks küll sedalaadi ütlusega asju.
Koostis-osad sellel Granaadi-tootel on peamiselt läbipestud roheline tee vist, tõesti mõttetu, kuid see Dat-Der kõlab hästi ja platseebona saaks efekti juba.
Low Protein Forever
MemberReie tagaosa jaoks pole mina jõutõmmet teind põhimütteliselt, ja suuri raskusi isoleer-harjutustel pole kasutanud.
Mõõdukalt suured raskused lamades-, istudes reie kakspeale, ja väikse raskusega good morning, ja reie kakspea saab rahuldava separatsiooni. Et siis pole suuri raskusi vaja. Ja korduste vahemik on varieeruv, enamasti üldiselt jah kulturistlik vahemik.
Teiste lihastega on teisiti minumeelest. Reie nelipea tahab ainult suuri raskusi. Säär tahab ainult aeroobset. Selline siis alakeha osa. Ülakeha ma hakkasin alles 7ndal treening-aastal nüüd arendama, ei oska kommenteerida selles osas veel. Üldiselt tundub, et tee tunnetusega kulturistlik seeria, söö valgumadalalt, ja tõmbab lihase paiste kulturistlikult.
Low Protein Forever
MemberJah, tõsi ta on, kino-teip on väga pehme. Ega ma pole seda elus näinud muidu, aga kujutan ette.
Low Protein Forever
MemberAnna jah teada paari kuu pärast. Ise teen ka shake’i juba 3-4 aastat peale igat trenni ja sama toode muide, lihtsalt meeldib 1 kindel toode maitselt. Eks see teema võiks siis olla sinu plogi siin.
Paari kuu pärast siis sooviks tagasi sidet siia.
Low Protein Forever
MemberEve’l õiged küsimused, kuid ma oletan, et kanakoib ja riis on piisavas koguses, et kõht täis saaks siiski.
Low Protein Forever
MemberNo selge. Suht vähe aeroobset teed siis. Suurem tähtsus siis järelikult millegil muul, toitumisel, ainevahetusel jms-sel.
Ise just olen aeroobse taset tõstnud viimasel ajal, ja üritan mõista, kas see mõjutab midagi või mitte (hetkel veel ei tea öelda), sellepärast uurin, kuipalju inimesed aeroobset teevad.
Low Protein Forever
MemberLahe
Seega arvad, et pole põhjust blokki panna mulle sellise postituse eest?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan sel juhul, kuid küsiks, et miks nii tolerantne siiski, kas v-b suvi muudab inimesed tolerantseks?
Low Protein Forever
MemberSinu toitumine tundub mulle nagu normaalse inimese toitumine, seal on kõike ilusti, nagu ka Otil on viinapitsid toitumise blogis, nii on sinul õllepurgid, ja rasvaprotsendid teil mõlemal samad vist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või sul isegi mõneti parem. Eks Otil olegi õppida noorematelt niimõndagi, isad õpivad poegadelt.Julgemalt blogige ja julgemalt pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii märgatakse teid ja on üldse normaalne ja fun.
Sinu rasva% on sellel pildil kadestamisväärselt madal (10% ?) paljude jaoks, lihasmass kasvab aastatega, kui vigastusi ei ole veel saanud, siis hea, ja minumeelest väga lahe õlledieet. Ise nooruses jõin ka õlu, praegu siiski eelistan rohkem piiritust lahjendada, eks arvamusi ja metoodikaid ja eelistusi on mitmeid.
Sellise rasva% juures küsiks muidu teemaväliselt, et kui palju aeroobset teed, millised kilomeetrid ja mitu korda nädalas?
juuni 28, 2013 at 4:55 p.l. in reply to: Küsimusi üldiselt ning ka pulsikella ja kalorite kohta. #345613Low Protein Forever
MemberAitäh motivatsiooni eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk kunagi kui julgus koos siis ehk ka lavale.
Jälle mingi hirmu jutt, kust te seda hirmu üles korjate?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiksid kohe julgelt plogi teha siia, hirmuteraapia ravi eesmärgil kasvõi. Saad rohkem ja vahetumalt normaalselt jooksvalt tagasi-sidet ja soovitusi.
Mulle tundub nii, et loodus on noore inimese disaininud nii, et nooruses on bulk-cut aplituud väga lai, kuna noorena kiirelt suudab ajutiselt eemaldada peekoni, ning vanaduses inimestele see ei sobi enam, nendele vanuritele sobib hoida aasta läbi sarnast kaalu, kuna loodus on disaininud vanade inimeste ainevahetused ja asjad ökonoomsed olema. Arvatavasti võiksid mingi bul-cut vahemiku teha, et kogemust saada, kui kiirelt sul siis praegusel eluaastal see cut-imise kiirendus on. Siis järgmine aasta juba oled kogemusega ja hindad täpselt.
juuni 28, 2013 at 1:26 p.l. in reply to: Küsimusi üldiselt ning ka pulsikella ja kalorite kohta. #345598Low Protein Forever
MemberPulsi lugejad, ja sammude lugejad, on minumeelest mõttetud asjad.
Aga jah, kui pakub meelelahutust, siis miks mitte.
Low Protein Forever
MemberValisin just sellise jazzi-rütmides taustaloo, kuna arvasin, et see meeldib teile kõige rohkem siin.
Puuvilja saate osta Stockmannist, mujalt ei saa meie väikeriigis.
-
AutorPostitused