lõvi16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lõvi16
Memberaga mind väga uskuda ka ei maksa ei ole see kõige targem ütleja siin
suht algaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membermix trapetsit eraldi teha…võiks olla ju terve selja ja õla päev..trapets ka III päevale
MemberEi kasuta ja ei hakka kh. Kui vaja söön toidulisandeid ja kogu moos!täpselt õige jutt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et kõik võtke eeskuju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke eeskuju? kellest? enne tahaks näha seda keha kellest eeskuju soovitad võtta?!
ei usu hästi et ta kuiv 130 kg on!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nu ma arvan et ta on ikka vormis ka…

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ega ma mõtlesin steroidide kasutamise koha pealt eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma siiski arvan et ilma anaboolsete steroidideta ei saavuta soovitud vormi.ilma steroidideta loodus-keha pole vist teab mis suur vaatamisväärsus ju tegelt onju! igav loodust vaadata!need rämedad monstrumid on vähe põnevama kehaga ma arvan…
maitseasi oleneb eesmärkidest kui rämedat keha keegi soovib omale.ma küll ei saaks eeskujuks omale seada mingit 70-80 kg kondikarlat…eeskujud on ikka siuksed dorianid ja paul dilletid…!!!
nujh seda küll igalühel oma maitse
…sul need rõvedikud eeskujuks mul näiteks vend-vähk eeskujuks…täitsa ok keha, ei ole midagi üle pingutatud ja ta ei kaalu üle 100kg ju…ja ikkagi on bõkk valmis
MemberEi kasuta ja ei hakka kh. Kui vaja söön toidulisandeid ja kogu moos!täpselt õige jutt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii et kõik võtke eeskuju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võtke eeskuju? kellest? enne tahaks näha seda keha kellest eeskuju soovitad võtta?!
ei usu hästi et ta kuiv 130 kg on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nu ma arvan et ta on ikka vormis ka…

aga ega ma mõtlesin steroidide kasutamise koha pealt eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membertglt kuulan väga palju erinevat…erinevaid palasid erinevates stiilidest, aga jh põhiline on ikka trance, drum’n’bass, club, pop
Memberja kus juures ema teeb mul ise kohupiima…

värske piim (mitte lahja poe piim) millel on ka muidugi rasva sisaldus kõrgem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> laseb selle hapuks jne…nii naq ikka kohupiima tehakse…ja tuleb üli maitsev 
lõvi16
Memberise panen hapukoort või piima ja kindlasti 1-2 toorest muna (natuke suhkurt)
…hea valgu pomm

nii et kõik võtke eeskuju…
MemberJah, tegelt ei tohi õlut juua aga ikka joon
ma ka muidu jõin enam ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh kutid steroididest hoidke eemale!!..kui ei taha enda keha ära rikkuda

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täpselt samad sõnad naq kuskil enne öeldi: respect kõigile kes puhtalt treenivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Memberet siis 16-18 aastaseid pubekaid on kõige rohkem

ise ka 16 suvel 17

Memberega jh kael peaks ise suuremal määral teiste harjutustega kaasa kasvama…näitkes traptsi treenimisel
Membereriti haige värk

no steroids kutid!!
Memberendomorf ma ei ole…
et siis kõige rohkem ektomorf ja natuke vähem mesomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lõvi16
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=2824Ära unusta, et väga puhtaid kehatüüpe on vähe.Seguneda võivad nt. mesomorf ja endomorf, kes annavad kokku ülekaalulisusele kalduva kuid samas lihaselise inimese. Samas mesomorf ja ektomorf moodustavad ideaalse keha, mis on vormis ilma treeninguta!

Tänan artikli eest!!

eks ma sealt siis vaatan täpsemalt mis minu kohta läheb
Memberaga ütlesid et treenid rinda paar korda nädalas..vb olla peaksid tegema rinda korra nädalas…aga jh proovi uusi asju…ehmata rinda naq ees pool öeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused