lõvi16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lõvi16
Membersee oleks jh päris hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaalis oleks kohe rõõm käia sellise särgiga
ja mõni hea hüüdlause võiks ka olla jh 
lõvi16
Membereestlase söök on ikka teine eestlane ma vaatan…

ärge siin siis selliste asjade pärast vihavaenu tekitage
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peace!!

lõvi16
Memberei olegi naq olnud ühtegi vigastust peale randme vigastuse…
lõvi16
Membermul pool klassi paneb kivi..
sama siin…

ei tea minu arust täis mõtetu teema…ise hoian eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei paku mingit pinget…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Memberjh kangiga või plokkil tõmbed lõua alla
lõvi16
Memberhmm…pool aastat tagasi olin 15 kaalusin 69 surusin 55kg aga siis ei saanud eriti trenni teha nüüd olen 16 kaalun 75 ja mingi 3-4kuud jõukas käinud nüüd läheb rinnalt 80kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähe krt…aga pole ammu proovinud max’i
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas teed muidu jõu või lihas eesmärgiga trenni?
jõudu kui ka lihasmassi olen teinud…

aga mix see sind huvitab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on areng väike?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jh nüüd teen rohkem massi…ja siis hakkan uuesti jõudu arendama tahaks ikka 90kg kätte saada
ja isi juba 100kg jne…
Memberhmm…pool aastat tagasi olin 15 kaalusin 69 surusin 55kg aga siis ei saanud eriti trenni teha nüüd olen 16 kaalun 75 ja mingi 3-4kuud jõukas käinud nüüd läheb rinnalt 80kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähe krt…aga pole ammu proovinud max’i
Membermida ta siis söi?vot seda ma küll ei tea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tahaks isegi teada
Membertuleb v2lja et 75% j6usaali kylastavatest meestest on t2ielikud tondid. andke andeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> millest seda järeldad??
Membertahtsin just 8elda, et kui veel kodune mahl kah, siis eriti viis. kellelgi liitrite kaupa pakkuda siis andke teada.on küll aga mitte jagamiseks…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh kodune õunamahl on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y) iga suve lõpp saab ikka teha päris ohtralt…
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja see tuli ka meelde et ta maksis teistele poistele et need temaga maadleksid muidu keegi ei julgenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
lõvi16
Membermul jääb natuke arusaamatuks et palju ta siis tänapäeva mõistes rinnalt surus?kehaga kaasa aidates(selg kaardu või midagi) või jh rinna põrkega ei teagi täpselt kuidas ta tegi aga 201kg (Y)
Memberise panen hapukoort või piima ja kindlasti 1-2 toorest muna (natuke suhkurt)
…hea valgu pomm
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kohupiim naqnii on üks suur valgupomm, täica normilt valku sees, kas nii siis ei ole, et need ülejäänd valgurikkad toiduained mis sisse paned, ei tarvitata organismi poolt ära, sest teadagi on see, et keha suudab omastada 30-40 g valku. Kuid 250 kohupiimapakk sisaldab üksi juba 45 g valku..
nujh seda küll aga ikkagi munaga hea

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberSellist juttu küll ei tohi rääkida et ilma ei saa, muidugi teine asi kas saab. Kuid siin foorumis võiks ikkagi propageerida puhast sporti! Näiteks mina kes alles on alustanud spordiga tegelemist(ma mõtlen raskustega) võib asjast väga valesti aru saada!EDIT: Ma olen palju lugenud ja ma tean tagajärgi aga on ilma kh võimalik vaata kas-või Lurich´it.
Täpselt!!!
Lurich minu kodukandi mees
Väike-Maarjast ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lurich oli jh tegija..rekordid on ka päris head…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi 20 maailma rekordit või palju neid oli ei mäletagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Memberja kus juures ema teeb mul ise kohupiima…
värske piim (mitte lahja poe piim) millel on ka muidugi rasva sisaldus kõrgem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> laseb selle hapuks jne…nii naq ikka kohupiima tehakse…ja tuleb üli maitsev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no shit, suvel maal pidin lehmi lüpsma selle pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei tea ma ise küll pole pidanud kuskil lüpsmas käima…sugulastel on lehmad sealt saab värsket piima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
AutorPostitused