lõvi16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lõvi16
Memberalles hiljuti oli sama teema kuskil seal ka ütlesin, et endal oli sama asi mingi aasta tagasi aga läks lambist üle…ja peale kommentari panemist nüüd jälle jooksma hakkanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membervb olla fitness girli’ks on õige aga muidu küll eriti ei meeldi sellised naised…liiga lihastes on..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membersee superseeria on jh hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mulle on mõjunud..kuigi olen alles väga vähe treeninud…
Memberneile, kes veel Tegijad ei ole, paneks 2. aprillini postituskeelu peale
mis asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks ka ikka soodusega T-s’rki saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membervanus: 16
haridus: lõpetan 10-ndat klassi + gümnaasiumi kõrvalt päästekool

amet:õpilane
Memberpeale sauna lumme või jääauku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suvel lihtsalt külmaveega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Memberlihas kaob sul ikkagi ära…ja aineid ei ole mõtet ka kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul on nii kui juba mingi nädal pole jõusaalis käinud tunnen kohe kuidas muutun väikeseks
aga see vb olla tundub lihtsalt 

lõvi16
Membertundub päris isuäratav!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membernaq päris huvitav oleks
aga tulemine sõltub jh kohas ajast jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga võiks naq suht olla mingi selline üritus mis oleks sportlik ja nalja ka saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kuskil spordi saalis) või mis…ikkagi spordi inimesed!?!?
Memberendal vahel nii, et tulen koolist koju…ja jään peaaegu magama ja mõtlen et ei viitsi jõukasse minna, aga siis ikka lähen ja pärast jõukat on kohe poole parem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh see et ei viitsi rohkem teha tuleb kuidagi endalt välja süüa…pead sundima…

aga vb olla jh ülekoormus, teed vahest väikse puhkuse
Membermul on kurat piimaga vahepeal sama lugu…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et joon umbes 1 liitri ära järjest…siis võtab kõhu lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mitte koguaeg… 
vb olla jh liiga suurest kogusest…
Member“Mina olen suur ja karvane”…Ma võtaks selle……siis mehed käiks…..ma ütleks kohe et suure kaarega mööda minust…

ei käiks midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ainult särk ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lõvi16
Membermuidugi on võimalik…ma olen ikka suvel kui ei saa jõusaalis käia korralikult erinevate kallakutega kätekõverdusi teinud ja tulemus on ok…vähemalt minul on aidanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jh jõudu nendega eriti ei saa
…rohkem massi ja vastupidavust