lõvi16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lõvi16
MemberKui öösel und ei ole – siis loe, kõigepealt kolmeni, kui ikka und ei tule, siis kuueni ja kell seitse ongi aeg üles tulla.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei peab proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oluline on kujundada magamamineku rituaal.1. K6ht ei tohi olla ei liiga t2is ega ka tyhi.
2. Trennist peaks olema m88das v2hemalt kolm tundi.
3. Paar tundi enne magamaminekut 2ra tegele t88asjadega.
4. Kindel kellaaeg voodisseminekuks.
5. Voodi peaks olema sul magamiseks, mitte lugemiseks ega 6ppimiseks.
6. Hea raamat enne voodisseminekut ei tee paha.
7. Soe vann, v6ib aroomiteraapiaga.
Seda loetelu v6iks j2tkata. Arvesta magamiseks v2hemalt 9 tundi. Unev6la tekkides ei pruugi me enam normaalselt uinuda ja piisavalt sygavalt magada. Probleem, mis sul vist juba on…
Edu! … ja ilusaid unen2gusid

Eks proovin neid näiteid järgida…
Aitäh!
lõvi16
Membersee võib oleneda ka kellaaegadest. mis kell sa magama lähed ja ärkad?Vot magama lähen ma enamasti väga vara, tavaliselt kuskil 22.00 juba..ärkan kell 6.50
või peaksin hoopis hiljem magama minema et uni korralikult peale tuleks??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Member(y)sellise 8-packi peaks omale ka tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Membertuleks lisada kas 1 munavõi valgupulbrit
täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
lõvi16
Memberja alguses ongi areng suurem ja kiirem…siis tuleb jh hakkata tegema erinevaid kavasid ja harjutusi, shokeeri lihast uute asjadega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberNäolihased ka muide (NÄIDE).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>süda läks pahaks…

lõvi16
Member
hea kava jh…lõvi16
MemberTrapetsit treenib ka hästi blokkil või kangiga tõmbed lõua alla

lõvi16
Memberkui jh kätekõverdusi teed siis ikka hinga ka…ma arvan et selles asi
ise kui väike olin ka kätekõverduste ajal ei hinganud…hoidsin hinge kinni ja ei jaksanud mitte sittagi
lõvi16
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lõvi16
Memberselg ja rind saavad rohkem kui triitseps…
lõvi16
Memberaga teil siis pole hommikul räige uni ja päeval väsinud ja unine olla…?
ma ainuke narr sell juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga vb olla on see millestki muust mul ei tea ka :S
lõvi16
Memberei oska täpselt öelda, aga kui teed näiteks kitsa haardega surumist siis koormab rohkem triitsepsi ja rinnale jääb väiksem koormus…või siis vastu pidi kui teed laia haardega koormab rohkem rinda, kuid ka natuke tritsepsi ja pärast ei saa tritsepsile või rinnale jällegi maximum koormust välja panna..sest juba väsinud?!?!
aga jh see minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb olla panin oma jutuga rukki 
ma pole õige mees ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberKumb kaalub rohkem, kas üks ruumalaühuhik rasva või lihast?Lihas kaalub rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberMeie vööndis täiesti mõttetu ja otstarbetu asi. Ei näe sellel mingit mõtet.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega jh ma ka aru ei saa milleks seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>keda kotib kui hilja või vara pimedaks läheb…
AutorPostitused