lõvi16
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lõvi16
Membertänud kõigile, kes on andnud häid nippe!
lõvi16
Memberfitness.ee pole vist see lehekülg kus sellist asja küsida, tundub mulle
lõvi16
Memberno seda muidugi, aga kas peaks harjutama metsikult vee all hinge kinni hoidmist? või pole see ka kõige õigem!? seda nagu tahakski teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberOi nüüd suren ära, sõin täna juba 4 kuklit ära ja hernesuppi, mis ma nüüd tegema pean, andke nõu palun, kas ajan näpud kurku ja oksendan välja? või teen mingi karmi dieedi umbes poole aastat? Mai tea, kuidas see võis juhtuda, homme on raudselt 10 kilo juures
nii hullult pole ka vaja nüüd mõnitada neid, kes umbes nii räägivad…

aga põhimõte on õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberHernesupp on küll hea asi, muidugi oleneb, kes teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see aasta jäi supp söömata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kukkleid sai ikka 5-6 süüa:P
lõvi16
Memberesimeseks on ikka mugavus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
Memberhommikuti võiks ikka ühe kausi putru süüa
lõvi16
MemberMina olen jällegi vastupidist kuulnud….võin ka eksida.Ise teen muidu rinda ja triisa nt ühel päeval. Nii võtab triitsepsi palju mõnusamalt läbi kui triitsepsist koos seljaga ühel päeval tehes (minu jaoks)
peale trenni võiksid juua nt, viinamarja mahla. ASisaldab palju klükoosi, aitab taastada lihaseid.
mul just nii, kui teen triitsa ja rinda ühel päeval, siis pärast triitsale ei saa max koormust anda, sest triitseps rinna trennist juba suht koormatud.
lõvi16
Memberma pakuks et see teine variant on vähe parem…
september 21, 2007 at 11:05 e.l. in reply to: Kuidas suurendada tõhusalt ja kiiresti rinnalihast? #125714lõvi16
Membersööma pead muidugi…erilist ei ole vaja,phm täitsa tavalist toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga minu meelest sellised vennad näevad imelikud välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oot aga millised vennad need imelikud välja näevad? need kes söövad ainult tavalist toitu?

lõvi16
MemberMinul hoopis selline küsimus,et kas piisab lihtsalt hüppenööriga hüppamisest?..või jooksmas peab igal juhul käima?hüppenööriga on muidugi hea hüppata…aga jooksmas võiks ka ikka käia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõvi16
MemberVot see on küll rakse küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peab ise rähnaks hakkama siis saab teada
MemberSuur saavutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju õnne!!lõvi16
MemberUnehäired võivad tulla ka sellest ,kui õhtul liiga kaua arvuti taga istutakse.Mul on ka tihti nii,et kui istud hilja arvuti tag,siis ei tule und.Äkki on ka sinul sama probleem?ega võib olla küll, sest istun päris pikalt arvutis
MemberSee võib olla sellest, et kui une pealt läheb pauk lahti, siis ongi paugu pealt uni läinud : ) Äkki sellest ongi unetuse põhjus, tasub kontrollida.haha:D
ei nalja peab ka saama…aga asi õnneks selles pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused