Loorah
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2011 at 8:26 p.l. in reply to: F.Antson, Kuidas rikkuda ära vorm ja kahjustada tervist #308729
Loorah
MemberOled väga edukalt koera laiba üles leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid milline on see vastav toitumine?Mõtlen veel, et vastupidavuse arendamiseks/rasvapõletuseks soovitatav pulsivahemik oleks 130-140, et kuidagi väga imelikult õhuke piir jookseb siit “vormi rikkumise” ja parandamise vahelt või mis, toetudes F.Antsonile.
Vastav toitumine on iga 3 tunni tagant, valgurikas.
Loorah
MemberLõuatõmbemasin ju täitsa olemas..
Loorah
MemberMil viisil köögivilju valmistad?
??:”>Loorah
Memberaga perearstiga oled rääkinud?lapseootel?
Kilode lisandumise põhjus on mulle selge. Imestan just seda, et miks see juurdetulnud rasvapolster selline kergelt valulik on..
Loorah
MemberKas te täpsustaksite mis kaalunumbritest täpselt jutt käib?62kg → 67kg. Visuaalne pilt on niivõrd deformeerunud, et selle järgi võiks isegi rohkem kg olla.
Loorah
MemberTeemast välja küsimus, aga huvitab, et mis suurusnumbris riideid Sa kannad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loorah
MemberKas postitasid video selle mõttega, et see võiks seletada minu kaalu mitte langemist? Muidu üsna asjalik aga endaga ma ühtegi paralleeli ei oska nüüd küll tõmmata juhinduvalt videost.
Loorah
MemberEnnetamaks küsimusi, mida minu päevamenüü siis ka sisaldad võib, lisan siinkohal nt. tänase menüü:
Hommik: 2 rukkipala
noatäis võid
katteks tuunikala, 2 keedumuna viilud
Vahepala: 150g Puding
Lõuna/õhtu: 3 kulbitäit borsi suppi veiselihaga
tl hapukoor
rukkipala võiga
200g suitsutatud broilerifileed
-
AutorPostitused