Looduses6ber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2015 at 5:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #375876
Looduses6ber
MemberVäga kahtlase tooniga artikkel. Aga kuna Ott ise seda siin jagab, siis eeldan, et toimetaja pole “vürtsi” juurde lisanud.
Huvitav vastuolu on näiteks see:”…Nemad kirjutavad vabalt
steroididest ning annavad nõu, kuidas keelatud aineid kasutada, mida süüa ja kuhu süstida. Meiefoorumist võetakse sellised teemad lihtsalt maha.“Samas, enamjaolt kui fitness.ee lehele tulla, figureerib esilehel mõni keelatud ainetest pungil kolli pilt.
Looduses6ber
MemberNii tunnetan maksimaalset lihase venitust ja kindel, et uus kordus algab taielikust nullpunktist, mitte eelmise korduse inertsist vms.
Siiski tundub liialt pikk hetk rippumiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas keegi harjunud on (: nõks lühem paus tundub efektiivsem. Alla, fikseeri seis, üles.
Looduses6ber
Member420 (:
Looduses6ber
MemberMiks nii pika pausi all teed lõuatõmmetel?
Looduses6ber
MemberAnnaks ka nõu aga kahjuks pole poffessionaal (:
Looduses6ber
MemberVäga segane näide Siimu poolt.
Mis vahet on, kus ma võistlemas käin, kui puhas poiss olen. Võid 100m joosta ka meestega, kes alla 9sek jooksevad, ega see ei tähenda, et ise ka alla 9 jooksma pead..
Ja jutt rohkem nagu”külavõistlustest” kus alla 9sek mehi ilmselt pole/ks (:
november 21, 2014 at 2:18 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #373976Looduses6ber
MemberJah, tooaeg sai isegi oma sõpruskonnas järgi tehtud seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõigile meeldis see reklaam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Looduses6ber
MemberProbleem on selline, et hommikust söön veidi ennem kella kaheksat ning lõuna on kell 1. Kuna söögikordade vahe on natukene üle viie tunni, siis küsimus oleks mida vahepeal süüa. Kuna õpin koolis siis midagi suurt kaasa ei saa võtta, võimalus on ka saiakesi sisse süüa, aga neist ma tahaks hoiduda.
Lisaks kui kell 1 on umbes lõuna ja trenn algab umbes 15.30, siis sinna vahele oleks ka mingit toitu vaja. Olen leidnud ka mingi suguseid proteiini batoone, aga ei tea kas neid tasuks võtta.
Jõusaalis olen käinud umbes 3 kuud, selle ajaga olen juurde võtnud 6 kilo, natukene on tekkinud kõhule rasva, kuid tugevus on märgavatalt suurenenud, varem ei suutnud teha ühtegi lõuatõmmet, nüüd suudan teha umbes 8. Pikkus on 178, kehakaal 66kg, vanust 15. Hetkel joon peale trenni massilisajat, kuid tahaks varsti asendada seda proteiiniga, kas on mõtet?
Lisaks kuidas hoiate silma peal kui palju täpselt valke ja süsivesikuid päevas tarbite, ise enamus aega veedan kodust eemal ning jälgimine pole lihtne, kuid enam vähem peaks toitumisega korras olema. Karastusjookidest, saiakestest, kommidest jne olen eemale hoidnud.
*Oleneb, kas tahad kaalu tõsta või langetada. Aga antud juhul saan aru, et käsil ikka massi tagaajamine. Minupuhul, väga hea lihtne snäkk ja samas ka hea kaloripomm on pähklid. 50g maapähkleid annab ca 300kcal ja 13g valku. Ise eelistan kooritud pähkleid. Lisa juurde tiba rosinaid ja näiteks maisihelbeid. Pisikesse karpi mahutab ära. Juurde ostad näiteks jogurti või piima. (:
*Ega muud moodust pole, kui üles märkida. Alguses kindlasti parim viis arvet pidada. Endal mul võetud tavaline ruuduline vihik, sisse joonestasin tulbad. Päeva peale löön ca 1-3 korda arvud kokku. Vahel ainult 1 korra, enne viimast söömat. Siis vaatan palju sööma peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enamvähem ise ka juba tegelikult tean, aga alguses arvutasin tihemini.Üldjuhul piisab kui lööd kokku ainult valgud ja kalorid. Ja ülejäänut vaatad peeglist. Eriti veel “massiperioodil”. Kui sa just otse pudelist õli kurku ei kalla, ega lusikaga ohtralt nt mett/suhkrut ei söö, siis küll süsivesikud ja rasvad ise paika loksuvad.
Looduses6ber
MemberVaatasin ka, et käed-jalad on tumedamad, kui kere.
Ootame Oti kommentaari (: Äkki vanameister ise taotles midagi sellist…
Looduses6ber
MemberOtt tundub jõle laiguline. Ei saa aru, kas valgusega nii mööda, või grimmiga.
november 11, 2014 at 9:49 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #368023Looduses6ber
Memberüle tee ei soovitatud minna, pidi ohtlik olema…Päris korralik 5* hotelli rajoon:” Kõik on siin luksuslik, aga ärge üle tee minge, seal on ohtlik.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas üle tee pildistada tohib? (:
Edu!
Looduses6ber
MemberNii ta umbes on jah. 100g kohta ca 5 g rasva. Ei ütleks, et palju. Ahjus tuleb mingi osa välja kah, pärast plaat kergelt õline (:
Looduses6ber
MemberIse ka ikka vahest friikaid manustan. Tunduvad täitsa OK. Ainult ahjus tegemiseks pead vaatama vastavad friikad, kus ahju märk peal. Osad ei kõlba kuhugile, jäävad selliseks lödiks. Hetke lemmikud http://www.farmfrites.com/news.php?lang=ee&element=202&action=aktualnosci&PHPSESSID=8q6plig4vt8bsmcppmebosmbu6
Need saavad ahjus väiga hääd (:
Looduses6ber
MemberNow im hungry…you bastard. (:
Looduses6ber
MemberSee trapetsi harjutus ka mõnusa tundega teha. Suru trapets nii üles/ette kui saad ja kui hantlid tõstad, siis hoia, nii et mõnusat pinget trapetsis tunned…ah küll pihta saad (:
AutorPostitused