Looduses6ber
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Looduses6ber
MemberMa võin mõne hea shamaanitrummi lindistuse jagada (: Paned korduse peale ketrama ööseks, mul tuleb üsna huvitav öö niimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keera ennast voodis teistpidi
Maga põrandal
Looduses6ber
MemberKuidas saab vaimselt kõik korras olla, kui selline probleem. Kindlasti tegu mingi stressiga, mis niivõrd suureks kasvanud, et ei näegi probleemi enam. Kui sa suudad pool tundi enne magaminekut rätsepa asendis istuda, selg sirgu( näiteks vastu seina) aga keha lõdvestunud. Keskenduda hingamisele – hingata ilma pausideta, ühtlase joana – näiteks ettekujutades, et hingamine on nagu mööda ringi liikumine, ilma peatumata. Kiirustamata, mõtlemata ajale ning igapäevastele probleemidele. Ma olen enam kui kindel, et see aitab. Aga see ei tohiks olla ajaline tegevus, või seanss mida ”peab tegema”. See on mingil tasandil üsna kurnav niimoodi istumine ja igapäevaste mõtete mittetegemine. (:
Ning pärast kui magama heidad, pane peapael pähe, või müts mis veidi pitsitab… et tunneksid seda oma peas.
Looduses6ber
MemberLaia haardega lõuatõmbed, väga hea harjutus. Ja mitte vigurdades/vääneldes vaid rahulikult, tunnetades pinget..
Looduses6ber
MemberTegin ikka. Kui väsimus peale tuli, magasin päeval ka paar tundi (:
See pole midagi. Mul on üks sõber kes on tõeline unekott
“>N ooh, juhtus mees reisile minema, oli 2 öö jooksul maganud kokku umbes 6 tundi. Reisilt jõudis tagasi koju 12 ajal päeval ja läks oma voodisse magama. Ülesse ärkas järgmine päev kell 3. Seega magas 27 tundi jutti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas see võimalik on….ei oska öelda (:Looduses6ber
MemberMis küsimus…
Kindlasti puhka, kui tunned, et keha vajab seda. 8h päevas on KESKMISE inimese unevajadus niiöelda. See ei tähenda midagi.
Mul erinevatel aegadel väga erinev magamise tsükkel olnud. Olen maganud 12-13 tundi päris pikalt. Siis läksin 9-10 tunni peale. Eelmine suvi sobis 5-6 tundi und. Hetkel 7-9. Kuula oma keha (:
Looduses6ber
MemberMina ei keskenduks niiväga arvule, vaid tehnikale. Korralikult tehtud aga rohkem seeriaid. Näiteks:
Alustuseks venitused, et lihased soojaks saada.
Üsna aeglases tempos tavalised kätekõverdused, niiakaua kuni tunned, et veri on käima löönud, üle ära pinguta, see läheb ka soojenduse alla.
Ja siiis….jalad voodile/toolile, üsna lai haare, selg sirgu, rahulikult tempos sügavad kätekõverdused….5-6 seeriat
Teemant kätekõverdused, ka 3-4 seeriat
Järgmiseks võid teha selliseid, jällegi umbes 4 seeriat
Lõpetuseks võid veel teha tavalisi kätekõverdusi maksimumi, nii palju kui jaksad. Pidevalt vahetad harjutuste järjekorda, kuidas tundub.
Need töötavad minu puhul üsna kenasti.
Looduses6ber
MemberAga kuidas hommikul peale ärkamist on, kas kõht tuntavalt tühi?
Edit: Mina sööks paar peotäis päevalille seemneid ja kasvõi ühe banaani.
Edit 2: Teema on alafoorumis kaalust maha…seega, mis teised seemnetest ja banaanist arvavad?
Looduses6ber
MemberNüüüd töötas…ma ei tea mis sa tegid, aga aitäh (:
Looduses6ber
MemberIkka sama error (:
Looduses6ber
MemberMõtlesin, et lisan ka pildi. Mõtlesin, sellepeale, et mõned aastad tagasi oli kõige väiksem kaalu number 62(depressiivsuse tipphetk). Hakkasin siis vahepeal kätekõverdusi tegema ja mõned kõhulihase harjutused, üsna harva tegelesin sellega. Eelmise suve alguses sain esimesed hantlid (8kg) ja panin ülesse lõuatõmbe kangi. Alguses puudus usk täielikult, mõtlesin, et mul pole võimalik kaalu juurde saada, kuna olen loomult kõrend. Mõtlesin igasuguseid põhjuseid välja miks ma kaalus juurd võtta ei saa… Kuigi samas, otsisin ka interneti avarustest pilte ja infot, kas ja kuidas juurde võtta, ning kas see on üldse võimalik. Jõusaali minekuks ei olnud raha ning ka julgusest jäi puudu. Nüüd siis mõnda aega koduse treeninguga tegelenud ja hetke kaal ikka 69-70. Kodus saab väga palju tehtud, tuleb ainult loominguliselt läheneda! (: Alguses paistis, et ega eriti midagi teha ei saagi kodus, kui kätekõverdused ja kõhulihase harjutused, kuid nüüd on leidnud väga palju ernevaid treenimis viise. Üks imelikumaid, kuid toimivaid on vannis ”rööbspuude surumine”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saab tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid sellejaoks leidsin veel parema mooduse tegelikult. Igatahes, kõik peenikesed poisid kes satute seda lugema ja kahtlete endas ja oma võimetes, siis hakake pihta. Tehke tasapidi enda meeleheaks, küll kasvab ka kaal ja üleüldine enesetunne paraneb nagunii.Pilt ka siis: Treening siis põhiliselt lõuatõmbe kang, erinevad kätekõverdused ja 8 kilosed hantlid. Vahel ka 16 kilone sangpomm. ja 62 kg pealt 70 peale.

Nüüd siis maamjas pingi ehitus käsil ja ka raskemad kangid tulekul (:
PS: Jalgade treenimisega hakkan ka üsna kohe pihta. Suvel rohkem sellele nüüd keskendungi. Talv otsa kodus põhiliselt ülakeha treenitud.
Looduses6ber
MemberKeegi oskab öelda milles probleem?
Looduses6ber
MemberHommikul 125g riisi või tatart + 2-3 singi-tomati saia. Vahel lisaks veel 1-2 praemuna.
Õhtusöök, kuidas kunagi (:
Looduses6ber
MemberMa ka ei saa pilti laadida, ega andmeid muuta. Nii kui klikin ”salvesta muudatused” viskab ette:
Not Found
The requested URL /usersettings_do/ee was not found on this server.
Apache/2.2.13/DataZone SP 2.0 (Unix) mod_zfpm/0.2 Server at http://www.fitness.ee Port 80
Looduses6ber
MemberKirju koer ei tundu üldse keha sõbralik olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas kellegile. Oma tehtud müsli on ka super!
Kaerahelbed, erinevad pähklid, puuviljatükid, rosinad…
Rösti meega, pannil. Ainult väiksel kuumusel!
Looduses6ber
MemberMis asi on suhteline jõud ja mis asi on reaalne jõud????Et siis need kutid tunduvad tegelikult tugevad, aga kui 200 rinnalt ei suru ja 250 ei küki siis ikkagi pole tugevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On tugevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See palju sa kükid või rinnalt surud ei tähenda midagi. Inimesed on erinevad. Kasvõi bruce lee, vaat kui väike mees ta oli, 200 rinnalt ei surunud kindlasti. Aga jõudu oli mehes palju, väga palju. -
AutorPostitused