lollpealuu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lollpealuu
Member190cm mehe norm. kaal siis 90 kg.? palju ei ole natuke? ma ise arvasin et see 90 võiks viimaseks piiriks olla.nii nagu ma kirjutasin, et tegu on ligikaudse valemiga…ehk et umbes sinna kanti võiks ta jääda.Seda nn. õiget normaali ei olegi olemas ju! Kui vaadata kulturiste siis on enamik neist ju ülekaalulised:D…aga ega see ei tähenda veel, et asi oleks jama.Kõik oleneb…ja kui sa arvad et see 90 on ülemine piir siis miks mitte-ka see vastus on õige…
lollpealuu
MemberSee pilt on küll seotud fitnessiga…või õigem oleks vist öelda, et inimene pildil on sellega seotud.Minu meelest väga positiivne on asja juures siiski see, et kuna tegemist on pildimänguga siis on pandud väheke teistsuguses kontekstis pilt siia, mis teeb arvamise tunduvalt keerulisemaks- kõik pildid ei peagi olema kergesti arvatavad ju! Kahju, et see mõnedes inimestes tekitab õigustamata negatiivset emotsiooni ja selle väljendamist. Täitsa mõttetu on ju vaielda kui vaidluse tulemus on juba niigi selge- maitse asi, kellele meeldib kellele mitte.Parem arvake ära kes on pildil ja võitke auhind!
lollpealuu
Membersellest on siin ennem juttu olnud minu meelest! Ligikaudse Brocca valemi järgi :normaalkaal= keha pikkus – 100. Näiteks: pikkus 160 cm – 100 = 60 kg. Oletame, et
kaalute 20% (s.o. 12 kg) rohkem. Tervise huvides tuleks siis kaalust samavõrd maha võtta.
Naistel oleks ideaalkaal normaalkaalust 15 % võrra väiksem, seega 60 puhul –9 kg = 51 kg.
lollpealuu
Memberei ole neil kõhulihastel midagi viga, isegi kui neid iga päev teha.viga ei peagi olema…efektiivsuse mõttes on kasulik lihtsalt puhata vahepeal.Taastunud lihas ja organism teeb tööd paremini kui kurnatud.
lollpealuu
Memberkuule ära päris iga päev ka tee- lase kehal vahepeal puhata ka!
lollpealuu
Membermh..teatavasti on hobustel tugevad jalad ning nemad pidid ju püsti magama-vaata, äkki aitab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …tegelikult vist kolme nädalaga mingeid lihaselisi jalgu ei saagi (oleneb milline on praegune vorm). Aga kui praegu treenima hakata siis igal juhul kolme nädala pärast ongi sul maksimaalne tulemus käes praegusega võrreldes ju (ehk et maksimaalne, mida kolme nädalaga saada on võimalik).jaanuar 25, 2008 at 11:57 e.l. in reply to: Kui palju kaotatakse ühes trennis keskmiselt kaloreid? #137432lollpealuu
Memberkas eile ma siis kaotasin poole tunniga 250 kilokalorit või kalorit?1 Kcal= 1 Cal = 1000 cal = ca. 4.184 J / 1 cal= energiahulk, mis läheb vaja 1 g soojendamiseks ühe kraadi võrra Celsiuse järgi.
lollpealuu
Member“Pärast mind tulgu või veeuputus” sõnade pärast võeti mõnel kuningal pea ka maha… niiet kas on ikka mõistlik teha kõike mis pähe tuleb.
No toome natuke drastilisust näitlikustamaks seda pilti: mehed (aga miks ka neiud) pange end olukorda, kus see naissoost isik kes on pildil on teie ema. Mis tunne nüüd on? I mean ta on naine, ta on tulevikus kellegi ema (kui mitte juba)… makes u think, doesnt it?
Ma saan aru mis sa mõtled, aga nagu juba mainisin siis siin pildil ei ole midagi rohkemat kui suvel rannas näeb..Kas mõni laps on sellest trauma saanud, et tema ema suvel päevitab bikiinide väel?…Kuigi jah!-Hustler ei ole just rand ja seda ajakirja ilmselt vaatavad ka sellised inimesed, kes seda pilti lihtsalt ei vaata…Sellest otsast on sul täitsa õigus!
lollpealuu
Member…muuseas see neiu on 19. aastane seega siin pedofiiliast juttu küll ei saa teha- täitsa täisiga juba ju või mis?! Ilmselt ongi antud pilt tehtud just meessoo esindajatele imetlemiseks või fantaseerimiseks (kuidas keegi soovib…).Ma usun, et suvel rannas näeb naiste seljas vähemat kui sellelt pildilt näha on, seega ei peaks see küll nüüd väga labane olema- ilmselt assotsatsieeruvad nahast riided mingitpidi mõningate fetišitega ja jumal teab millega veel…Kena neiu on ja ilmselt maitse asi ka kelle testot ta tõstab!Kuniks keha ilus veel siis miks mitte seda ka näidata kui selleks vajadus on-korra ju elame!
-
AutorPostitused