lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lkv
MemberSee materjal tundub nii ebamugav trennis. Mul ka kirjud H&M legginsid, peaks sport olema, aga jõusaalis nendega küll mõnus pole. Vahel ikka ajan jalga kui ülakeha teen… Agnese outfiti nägin ka lives, mis ma oskan öelda, julge naine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Better Bodies minu lemmik + nende kujundus teeb jalad visuaalselt alati ilusamaks.
lkv
Memberlkv
Memberlkv
Memberlkv
MemberDarola tegi muide 2013 naiste MMi neljanda koha omanikule ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
Memberlkv
Memberlkv
MemberPeagi hakkab võistlus! Edu meie sportlastele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberKas ei oleks mõtekas enne võistlusi veidike solaariumis käia. Saaks grimm vähe ühtlasem. Kui on teada veel, et tuleb 3-4 võistlust järjest ?
Solaariumis spets eraldi käimine on raha raiskamine. Oluline on esimene grimmikiht ja muidugi sõltub ka väga inimesest, kes grimmi paneb. Mõni lihtsalt ei oska ühtlaselt panna (nt minu ema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), samas Mikk tõmbas juba 1 kihiga põhimõtteliselt lõpptulemuse mulle peale (see uus tume jan tana). Oluline on leida enda naha jaoks parim grimm, ise proovisin winnerit, jan tanat. Pro tani ei hakka juba sellepärast proovima, et seda peab nii mitu kihti peale panema. Jan tana minu jaoks parim valik, tõmbad 1 kihi ja pmst on valmis. lkv
MemberMõlemad aastad Riias käies on seal mega palav olnud laval (valgus on tugev), isegi mul hakkas grimm pisut jooksma (Nastjal nt vapsee selg jooksis). Kindlasti lase korralikult kuivada enne kui lavale lähed.
lkv
MemberFüüsiline töö jah. Sundasendis pikki tunde.
Siis võiks proovida töötervishoiuarsti juures käia. Leevendada aitab kinesioteip.
lkv
MemberOTSEÜLEKANNE!
mai 2, 2014 at 6:31 p.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #365548lkv
Membermai 1, 2014 at 9:14 p.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #365516lkv
Member -
AutorPostitused