lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lkv
MemberJätsid minu teksti vahele, proovi l-arginiini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberMinul on ka alati olnud külmad käed ja jalad, dieedi ajal see võimendus. Proovisin L-arginiini ja minu puhul aitas.
lkv
Memberlkv
MemberVäga huvitav, mis ka hinnaks ?
Edit: Selveris pidi ka olema ja 2 euri maksma.
oktoober 22, 2014 at 7:36 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #372614lkv
Memberpeale Esta (sh Reele ja Gea kiire areng) minu silmis näevad kõik ülejäänud bikiini kategooria mõõtu välja.
Kõik ülejäänud ehk kaks juuniorit, kes on natuke üle aasta trenni teinud? Jah, ka mina oleksin Gabriella Szabo vormi oodanud!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õnnela on ühe hooaja bodyfitnessis kaasa teinud (kevad 2013 kui ma ei eksi), seekordse vormiga oleks ta bodyfitnessis täiesti konkurentsivõimeline olnud.
lkv
Memberoktoober 20, 2014 at 2:33 p.l. in reply to: Record Breakers 2014 lamades surumises – tulemused ja pildid! #371668lkv
MemberVõitjale fitid üle kantud, nii et šoppama!!
oktoober 20, 2014 at 5:12 e.l. in reply to: IFBB worlds 2014:Kristina N II, Kristina K II, Endla IV, Reet V, Tatjana VII ! Palju õnne! #372466lkv
MemberSuper, õnnitlused!!
oktoober 18, 2014 at 11:01 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #372326lkv
MemberMis kategoorias see tagumine tyyp võistleb? Muidu korraliku ülakehaga, aga jalg väike…
Mingist udusest kaalumispildist ei maksa küll järeldusi teha..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kulturism juuniorid.
lkv
MemberSoovitan minna Egle koolitusele.
Kinnitusi ja kive saab nii Eesti poodidest (kangadžungel nt), aga suurem valik muidugi välismaal. Bikiinide hind? Sõltub, kes õmbleb ja muidugi kui palju kive peale panna – see on kõige kallim osa. Minu kaunistatud bikiinid on varieerunud 100-180€.
Soomlaste seas populaarne http://www.biancaneve.com/, seal võivad bikiinid maksta 200-800€. Ehk kõige lihtsam on endale eelarve paika panna ja õmbleja peaks oskama sinu summa järgi valida ka kivid ja teha kujundus, mis jääks kena. Muidugi paljud on ka ise teinud ja kive kleepinud – siin aga võib tekkida see olukord, et kui ei oska arvestada kivide arvu ja kujundust, siis lõpuks lähed ikka kive juurde ostma..
Mina ostsin enda kingad sealt samast Soome poest, suur osa tüdrukutest on tellinud ebay kaudu. Kuna tegu võib olla kitsa liistuga, siis mõni on pidanud kingi venitama, et jalga mahuks, kindlam on alati proovida ja samasugused tellida. PS! Ei pea olema läbipaistvad kingad.
oktoober 15, 2014 at 8:55 e.l. in reply to: IFBB worlds 2014:Kristina N II, Kristina K II, Endla IV, Reet V, Tatjana VII ! Palju õnne! #372126lkv
MemberEestist võistlevad:
Naiste fitness -163cm
Kristina Koroljak

Naiste fitness +163cm
Endla Vaher

Bikiinifitness -163cm
Tatjana Kurilova

Bikiinifitness -172cm
Reet Reimets

Bikiinifitness -172cm
Kristina Nuut

Delegaadid on Natalja ja Egle.
lkv
Member
Juhhhuu, minu lemmik bodyfitnessi võistleja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu Darola!!oktoober 11, 2014 at 5:59 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371933lkv
MemberNordic Pro men’s open BB1. Roelly Winklaar, Curacao2. Steve Kuclo, USA3. Johnnie Jackson, USA4. Ronny Rockel, Germany5. Robert Piotrkowicz, Poland
Nordic Pro bikini1. Tawna Eubanks, USA2. Christina Fjaere, Norway3. Sara Back, Finland4. Noemi Olah, Hungary5. Anna Virmajoki, Finland
oktoober 11, 2014 at 5:53 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371931lkv
Memberoktoober 11, 2014 at 4:43 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371913lkv
MemberPalju õnne Egle, väga super!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused