lkv
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2014 at 12:49 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises 2014 – TULEMUSED #374016
lkv
MemberTõstan esile otseülekande
http://www.ustream.tv/channel/estonian-classic-powerlifting-ch-2014
november 17, 2014 at 12:25 p.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #373802lkv
Memberlkv
Member..ja ka esimene võitja on välja loositud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberKepikõnni vastu pole otseselt midagi ,aga olen kindel et saan/saaksin rohkem kasu teistest spordialadest. Ennast päris maha veel kanda ei tahaks , kuna sporti terve elu tehtud.
Ujumist soovitatakse. Kõige parem variant on ikkagi füsioterapeudi või taastusraviarstiga paika panna mida ja kui palju võiks teha. Perearst või reumatoloog peaks su siis õigesse kohta edasi suunama.
lkv
Memberlkv
Memberoktoober 30, 2014 at 8:19 e.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #373021oktoober 30, 2014 at 6:54 e.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #373015lkv
Memberoktoober 28, 2014 at 3:05 p.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #372910lkv
MemberHea meel on teatada, et populaarsete Walden Farmsi kalorivabade toodete valik on laienenud uute maitsetega!
Kohale saabus populaarne mustikas – mustikasiirup ning mustikamarmelaad. Magusaks teeb suu veel vahukommidipp, vahustatud pähklikreem ja maasikamarmelaad.
Salatikastmete valikusse lisandusid – Itaalia, Dijoni ning Thousand Island” kastmed.BBQ kastet on nüüd ka vürtsikat!
Ketšupi ja majoneesi pärast ei pea ka enam muretsema..
Telli juba täna FitShop.ee veebipoest, peagi on valik saadaval ka FitShopides. NB! Uusi tooteid on esialgu piiratud kogus!
lkv
Memberlkv
Memberlkv
MemberSoovitan neid sääriseid, ma ise olen ka neid katsetanud. Haiglas päev läbi tegutsedes ja aeroobset tehes on ikka väsimuse vahe märgatav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv
MemberOtt teine, juhhu!!!
lkv
MemberPilt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
lkv
MemberPalju õnne uuele aeroobikakuningannale!!
-
AutorPostitused